Продається 3-рівневий Таунхаус/квартира з якісним ремонтом, меблями та технікою! Площа 105м2 + підвал 40м2 : - 3 окремі кімнати+ кухня-вітальня 35м2 (з сучасною технікою і камяною стільницею, індукційна плита з інтегрованою витяжкою та ін.) - 2 санвузли (з якісною європейською сантехнікою) - підвал 40м2 (висотою 1, 9 метри), розведено світло, воду, каналізацію, підлога - стяжка. - паркомісце на 2 авто - літня альтанка з меблями. Мармурові сходи з підсвіткою, сенсорні вимикачі з датчиками руху, кондиціонери , пральна машина та сушарка, посудомийна машина та ін. . 2-контурний газовий котел, 2-тарифний електричний лічильник (день 1, 68 грн/ ніч 0, 84 грн), стабілізатор напруги з можливим підєднанням до генератора, центральне водопостачання та водовідведення - дає можливість комфортного проживання! Таунхаус для людей, які цінують якість, комфорт і безпеку, так як знаходиться на закритій території з охоронною системою. На території є дитячі та спортивні майданчики, парк , місце для вигулу домашніх тварин. Поряд школа, дитячий садок і магазини, аптеки та ін. ______________________ Ціна 120000 дол США за 145 м2 з усією технікою та меблями!

Ясна вул., 19

Продам таунхаус з якісним ремонтом, з усіма меблями та технікою! Ніхто не жив! м.Бориспіль, вул.Ясна, буд. 28. Своє паркомісце + зелена зона (земля у власності). Кутовий, що дає можливість поставити 2 авто. Зроблено горище (для зберігання ваших речей), що фактично додає +15 кв м площі. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел) : Таунхаус 78 м2: - 1 поверх : кухня-студіо (29м2)+с/в 4м2, коридор 5м2. - 2 поверх: кімнати (16м2 і 13м2), с/в 4м2, коридор + горище. Заведено 2 траси для кондиціонера (в кімнатах). 1 поверх водяна тепла підлога (плитка), 2 поверх радіатори опалення, якісний ламінат. Сходи з натурального дерева. Зручне розташування школа, садочок, магазини, аптеки, банки, зупинки громадського транспорту - все в кроковій доступності. Краще побачити! Перегляд - за домовленістю. Ціна 83500 дол США за 78 м2+горище, з усією технікою та меблями! Без комісії! Документи готові для продажу! Приїхав. Купив. Заїхав. Живеш!

Ясна вул.

Акційна пропозиція поспішай за найкращою ціною в місті , лише 38 000$ за таунхаус з власною земельною ділянкою. КМ Паларіс розташований майже у самому центрі Борисполя. -охорона та відеоспостереження -закрита територія -спортивні та дитячі майданчики -зона для вигулу домашніх улюбленців -поряд школа та дитячий садочок Двоповерховий таунхаус з просторою кухнею-вітальнею, санвузлом та коморою на першому поверсі. На другому поверсі: дві спальні, коридор та санвузол. Власна приватизована земельна ділянка. Документи готові для продажу. Телефонуйте чи пишіть на месенджери для більше детальної інформації.

Ясна вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж яскравого Тауна Хауса із земельною ділянкою. Повністю завершений сучасний ремонт! Будинок укомплектований усією необхідною технікою та меблями гарних брендів. Перший поверх : вхідна зона, кухня-студія, коридор, санвузол (37 метрів) Другий поверх : санвузол дві кімнати ( 40 метрів) Третій поверх : кімната - гардеробна ( 23 метра) Всі комунікації централізовані! Опалення індивідуальне газове. Побудований за перевіреною роками технологією! Стіни – газоблок + утеплення пінопластом. Фасад - декоративна штукатурка. Дах – металочерепиця + гідро та паро бар’єр. Утеплення даху мінеральною ватою. Прекрасне спокійне місце (охорона 24/7), має власну інфраструктуру – ресторан та магазин, променаде та місце для барбекю, дитячий та спортивний майданчики. Сусіди побудувались та проживають. Поруч є магазин та автобусна зупинка до столиці 25 хвилин. Готові до переглядів та угоди.

можливий продаж по єОселя
Ясна вул.

Географія Бориспіль