Пропоную на продаж(без права оренди) будинок з прибудинковими приміщеннями у м.Березне Рівненської області. Будинок находиться в затишному місці, в центрі, вул. І. Мазепи ( 4 хв. від автовокзалу), загальна площа будинку 78 м.кв., житлова площа 47,1 м.кв. Земельна ділянка під будинком 0,0878 га (приватизована). В будинку підведений газ, газове та пічне опалення. Вода в криниці, яка знаходиться в дворі. ціна 20000S. Можливий розумний торг.

власник
Продається ,будинок в центрі м. Березне, Рівненська обл.

Будинок находиться по вул.Княгині Ольги ,на земельній ділянці в 12 соток. В будинок заведено 380v лічильник день ніч. В кухні,ваній та в коридорі укладена плитка на підлогу, в спальні та вітальній вкладено ламінат .На другому поверсі частково вкладена полова доска. По другому поверсі ще доволі багато роботи так як там лише поштукатурано Також зроблена електрична тепла підлога у кухні,ваній,і коридорі з можливістю дистанційного управління через вайфай. Встановлені вхідні двері,також встановлено міжкімнатні двері на першому поверсі Сан вузол обкладено плиткою. Виведена каналізація та зроблений великий септик з переливом на 17 метрів кубічних. В будинку є дві грубки. Продаж не срочний. Торг мінімальний

власник
Будинок в Березному

Не здається під оренду. Продається півтора поверховий будинок по вул.Козацький з сучасним ремонтом.Перший поверх 125м2 ,другий 80м2 утеплено і підбито дисками повністю.Двір викладено брущатка каміннею,є гараж,тараса 25м2 з пічкою,туалет,столик з стульчиками і фонтан з бетону,будинок деревяний(парилка недокінчена).За будинком знаходиться молодий 6-ох річний садок.Загальна площа землі 29 соток.В дворі є 3 брами.

власник
Продам будинок на вул. Козацька
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В оренду Не здасться. Тільки продаж. Будинок знаходиться неподалік Березнівського лісотехнічного коледжу та магазину Дімоль. Бульш детально за номером телефону..

власник
Продається будинок

Продається будинок в м.Березне, по вул.Котляревського. В будинку є світло 380в(3 фази), газ, власна скважина, гараж т.д. Більш детальна інформація по телефону.

власник
Продам будинок вул.Котляревського

Продам будинок готовий до проживання.

власник
Продам      будинок.

Продаж сімейного будинку у м.Березне Рівн.обл. +38********09 Заг.площа - 0,12 га., город – 0,5 га., садок – 0,1 га. Осн.будівля – будинок 109 кв.м. (9х9 м.) 2015 року. Поверховість будинку : 1,5. Статус ділянки та будинку : у прив.власності. Буд.основа будинку : фундамент, піноблок, піноскловата, лицювальна черв.цегла, рубероїд, шифер, вікна металопластик., двері броньовані, соснові, сходи - соснові. Планування: 1 пов.: вітальня, спальня, кухня, прихожа, ванна, котельня, веранда; 2 пов.: 2 спальні, коридор. Обслуговуюча техніка : газ.плита, дух.шафа, витяжка, холодильник, 2 інтернет провайдера, супут.телебачення (2 тар.). У будинку : газ.котел,насос, ел.бойлер, фільтри. Є всі лічильники. Дод.будівлі : дерев.сарай, погріб 4х4 м.

власник

Продаємо новий будинок в районі Околиці, вул. Козацька. Времянка з ремонтом, готова до проживання. Є гараж. Недалеко від нового дитячого садочка. Проведено газ, світло, інтернет та готова каналізація. Торг умісний!

власник
Продається будинок з готовою времянкою

Продається будинок, повністю мебльований. Готовий для проживання. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 09******52, 09******54

власник
Продаж житлового будинку в м. Березне

Будинок розташований біля річку, пров. Берегового. В наявності є газовий і твердопаливний котел. Продається разом з меблями

власник

Продам будинок в М. Березне( вул. Броварська) 4 кімнати Матеріал побудови: ззовні білоруська фасадна цегла, зсередини піноблок Рік побудови 1982 108м² загальна площа Автономне газове опалення Вода централізована Каналізація септик Господарська будівля,підвал,горище,теплиця Гараж металевий 40м² Земельна ділянка 6 соток Меблі та побутова техніка по домовленості Пропозиція від агентства нерухомості Ціна 41 999$

Продам будинок в м. Березне

Продається будинок з підведеними комунікаціями від власника. Площа 125 м.кв по будинку та земельна ділянка 0.0945 га. Розвинений мікрорайон з сусідами. Більше інф. за тел. 06*********28 Тетяна. З ріелторами не працюю.

власник
Продам будинок в м. Березне від власника

Продається будинок по вул. Дорошенка Всі деталі за телефоном

власник
Продається будинок вул. Дорошенка

Продається незавершене будівництво. Є газ, світло, вода, гараж, літня кухня, погріб та хлів.

власник
Продам будинок

Географія Березне