Продам будинок в Карпатах, в курортному селі! Знаходиться в центрі села Шешори,10 сотих землі є світло, газ підведений до будинку з центральної врізки

власник
Продається будинок в Шешорах!!!

Продається будинок із земельною ділянкою 10 сот. Знаходиться в межах національного парку Гуцульщина в селі Шешори Косівського району. Будинок розміщений на пагорбі з гарним краєвидом на село та гори. Будинок деревяний одноповерховий з мансардою: одна житлова велика кімната, кухня, кладова та на мансарді ще одна кімната. Електрика на ділянці, газопостачання відсутнє. Капіталовкладення потребуються для облагородження старого доїзду, а також водопостачання. Найбільш доцільно купляти для тих хто бажає мати дачний будиночок в горах чи планує організовувати туризм.

власник
Продам будинок в Карпатах

Будинок 340 кв.м. з земельною ділянкою 2 га (можна розглянути продаж з меншою ділянкою) в селі-курорті Шешори, Косівського р-ну, Івано-Франківської обл. В селі є: ресторани, кафе, бази відпочинку, ТЦ. До районного центру Косів 18 км, Коломия - 25 км. вікна німецький профіль, якісна металочерепиця, на першому поверсі цементна стяжка, підключено до електроенергії та газу. Неподалік гірськолижний витяг, річка, з хорошими місцями для купання, центральна дорога. В 2023 здійснено капітальний ремонт центральної дороги, яка починається за 100 метрів.

власник
Будинок із землею 200 сот в  Шешорах

Популярні запити