В селі Старе продається деревяний будинок (потрібно робити ремонт) Світло, централізоване водопостачання, пічне опалення, металопластикові вікна. Будинок знаходиться біля лісу. Гарна природа, чисте повітря. Чудове місце для відпочинку і життя! За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону

власник
Будинок дача біля лісу

Родинний маєток, сімейне гніздо шукає нових господарів, для яких безпека та здоровʼя є пріоритетними поняттями. Продається комфортабельна садиба в одному із самих мальовничих районів поблизу Києва, в селі Старе, Бориспільського району. Мусимо продавати, так як мешкаємо всією сімʼєю закордоном. В наш дім і на всю площу маєтку , ми вклали багато сил та коштів, щоб зробити їх такими, про які мріяли. Будинок має зручне планування для комфортного проживання великої родини . На першому поверсі в просторий гараж, передпокій, величезна студія : кухня/ідальня/вітальня зі справджнім чугунним каміном з живим вогнищем. Дитяча кімната та спальня. Чудові зручні сходи з кованими поручнями на другий поверх приведуть в бібліотеку, у велику спальню ( з каміном) та в робочий кабінет. На кожному поверсі є свій санвузол. Окремо від будинку збудували баню-зруб з кімнатою відпочинку на санвузлом. Біля бані улюблене місце гостей- деревʼяна альтанка з великим столом і лавами та зручний цегляний мангал. Біля бані штучне озеро, яке ми зариблювали коропами навесні, а зимою купалися в ополонці після сауни. На задньому дворі дитячий майданчик з горкою, колисками та пісочницею. На терасі стоїть батут та тренажери. В гаражі ставимо тенісний стіл та влаштовуємо змагання. В гаражі розміщуються всі інженерні комунікації ( генератор, потужні фільтри води, електричні щитки та пульти відеоспостереження) Будинок продаємо не з пустим гаражем: залишаємо там свій квадрацикл, щоб їздити за грибами в лісі та рибалку та Господарські приміщення , майстерня та підвал побудовані осторонь будинку, ближче до саду, де плодоносять більше 20 фруктових дерев та розбиті високі овочеві грядки та пагорби з полуницею. На території росте багато декоративних рослин та багаторічних квітів. Солідності двору додають могутні сосни, які зростають тут вже не один десяток років. Меблі в будинку від кращих світових виробників. всі побутові прилади також. будинок знаходиться під цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Також постійно наглядає сторож.Телефонуйте будь-ласка на Viber чи WhatsApp - я власниця, з радістю все розповім.

власник
САДИБА будинок 25 соток с. Старе: ГЕНЕРАТОР, автономне опалення. Торг!

Продається будинок в с. Старе бориспільського району. Будинок- 55,7 м2, ділянка 16 соток. Опалення газ- конвектор, скважина-20 метрів, вода заведена в будинок, є душова кабіна, бойлер, скептик з переливом, туалет на вулиці. Будинок деревяний, обкладений керамічною цеглоюв. Знаходиться в центрі села - вул. Дніпрова 53, вся інфраструктура поряд. На ділянці також є господарча кірпична будівля з банею. Будинок, за потреби, можна опалювати дровами, є плита і груба. Ділянка і будинок з усіма документами.

власник
Продається будинок з ділянкою 16 соток. Київська обл. , с. Старе

Популярні запити

Географія Старе