ТЕРМІНОВО!!!НЕДОРОГО!!! 12 000 у.о. Продається житловий будинок в смт Стара Вижівка по вулиці Польова,24А.Розміри 12х9.З підвальним приміщенням на весь розмір.Є світло з трьохфазною лінією,газове опалення,водопостачання та приватизована земельна ділянка 7 соток. Ціна договірна.Деталі за телефоном 09******69,Наталія Петрівна.

власник
Терміново!Продам житловий будинок у смт Стара Вижівка

Продається будинок не добудований в смт.Стара Вижівка.12 соток землі,невеликий садок,будинок строївся для себе з якисних матеріалів.За детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продається будинок

Продається будинок, загальною площею 145 кв.м. і площею ділянки 12 соток. Детальна інформація за телефоном

власник
Продається Будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в хорошому житловому стані. В будинку 4 кімнати, кухня, ванна, котельня, туалет. Металопластикові вікна. Кімнати не прохідні. В хаті є вода (власна свердловина, при потребі можна підключитись до центрального водопостачання), газ, електрика. Опалення газове. Хоча дуже легко встановити твердопаливний котел. Надвірні споруди: погріб, гараж, літня кухня з газом, сарай. Територія обгороджена металевим парканом. БУДИНОК ПРОДАЄТЬСЯ З МЕБЛЯМИ ТА З УСІЄЮ ТЕХНІКОЮ. Повністю готовий до проживання. Звязок зі мною через viber, whatsapp, telegram, signal.

власник
Будинок готовий до проживання