Продаж від власника !!! Будинок санаторій Синяк, курортна зона, 138 кв, 2 поверхи, критий мангал на вулиці, 5 кімнат, кухня, ванна, сан вузол, 7 соток землі. Будинок не жилий ! РОЗГЛЯНУ ОБМІН НА АВТОМОБІЛЬ З ДОПЛАТОЮ Кадастровий номер: 2122755502:01:003:0201

власник
Будинок Дом Синяк Санаторій

У мальовничому куточку Закарпаття, с.Синяк, продається 3-х кімнатний котедж. Загальною площею 170 кв. 23 сотки землі,а також 1 сотка біля річки, в оренді на 50 років. Будинок має три кімнати, окремо в цокольному поверсі, кухню і технічну кімнату. Два санвузла, камін, своя деревяна баня, гараж. Є прибудова з двох кімнат, але незакінчена. Є готова документація на будівництво гостьових кімнат з лікувальною метою. До Мукачева - 14 км.

власник
Продається котедж в с.Синяк

Продаж працюючого бізнесу в Закарпатті, с. Синяк. Розташування: перший котедж від санаторію Синяк, який працює та спеціалізується на лікуванні опорно-рухового апарату. Двоповерховий будинок був побудований в 2014-2016 рр. зі своєю територією, паркінгом, альтанкою, виходом до гірської річки та забетовнованим берегом берегом біля неї. В будинку автономне опалення (твердопаливний котел), інтернет, скважина, каналізаційний септик. 9 номерів ( 5 двомісних та 4 трьохмісних), в кожній кімнаті свій санвузол, телевізор, балкон. На першому поверсі розташована загальна кухня та кімнати для персоналу. За ціною та детальною інформацією звертайтесь за номером телефону!

власник
Продаж Котеджу в Закарпатті с. Синяк Будинок 9 кімнат ПРАЦЮЮЧИЙ БІЗНЕС

Популярні запити