ФОТО реального обєкта! Продається новий готель (котедж / гостьовий будинок) в селі Поляниця навпроти першого витягу гірськолижного курорту «Буковель» (700 метрів до паркінгу № 1 курортного комплексу Буковель). До самого готелю зроблена асфальтована дорога. Об’єкт розташований на схилі гори, що дає унікальний оглядовий вигляд на гірськолижний курорт Буковель та робить готель тихим без лишнього шуму. Відразу за готелем починається ліс. Готель новий, щойно зроблені ремонти та укомплектований меблями (не працював жодного сезону). Зданий в експлуатацію в листопаді 2022 року. Готель являє собою сучасний 5-поверховий будинок + цокольний поверх, загальна площа будівлі з терасою 750 м2. Готельний комплекс складається з: 1. Земельна ділянка 11 сотих (з можливістю докупити додактові сотки). 2. Загальна кількість 16 номерів (в кожному номері балкон з красивим краєвидом на гори): - 6 номерів - 2-х місний стандарт; - 6 номерів - 3-х місний напівлюкс (додаткове мягке розкладне крісло); - 2 номери двокімнатні - 4-х місний люкс (додатковий мягкий розкладний диван); - 2 номери - 4-х місні ( додатковий мягкий розкладний диван). 3. В будівлі наявний цокольний поверх в якому дві кімнати для персоналу, окремий санвузол, сушка для лиж та побутові приміщення (пральна, додаткові приміщення для кухні та котельні); 4. Власна кухня та ресторан з виходом на терасу; 5. Котельня (пеллетний котел, буферна ємність 1500 л., 2 бойлери на 300 і 500 л.) Всі комунікації: електрика 30 кв. (є можливість збільшення потужності електроенергії), свердловина на глибині 50 метрів з питною водою, автономна очисна станція (біо-септик), пластиковий резервуар для води (10 кубів).

власник
Продажа у ГК Буковель гостьовий будинок / котедж / готель

Будинок знаходиться у с. Поляниці, поблизу готелю «Маріллен» та магазину «Мрія», також в пішохідній доступності знаходяться ресторани та оренда лиж/сноубордів тд. .Від траси до будинку 50 м. До першого паркінгу 1, 5 км. Будинок знаходиться на території приватного житлового комплексу. На першому поверсі: кухня-вітальня, (електроплита, холодильник, мийка, мікрохвильова піч, електрочайник, витяжка, посуд), ванна кімната: кабіна душова, пральна машина, туалет, електро сушарка, . Передпокій (прихожа), є місце куди поставити спорядження для лиж. На другому поверсі: 3 спальних кімнати, в одній з кімнат є балкон з чудовим краєвидом. кожна кімната має: по телевізору, великій шафі та двоспальному ліжку з ортопедичними матрацами.ванна кімната, кабіна душова, туалет. На території мангал та альтанка. У будинку також є гарно працюючий інтернет. Відеоспостереження цілодобове, паркомісце. Асфальтований заїзд. (06*********85 (09*********25

власник
Продам котедж Буковель

Продам гостьовий будинок "Вілла Панський кут" у Буковелі (с. Поляниця, урочище Стаїще). Приголомшивий вигляд на гори, авторський ремонт з екологічних матеріалів, меблі виконані на замовлення, великий камінний зал. Котедж можна використовувати як для особистого користування так і для приймання гостей (Рейтинг за відгуками на сайті Booking - 9,1) Загальна площа 280 м2, 3 поверхи, обладнаний всім необхідним - від постільної білизни та посуду до сучасної техніки. Одночасно в 6 спальнях може розміститися 18 осіб. В наявності технічний етаж з котельнею (опалення твердопаливним котлом + електрокотел). Є окрема кімната для персоналу зі своїми кухнею, ванною, санвузлом та окремим входом. У дворі велика альтанка, мангал та басейн. З терас ви можете бачити лижні траси. Заведено електрику 15кВт, німецький переливний септік, скважина, резервуари для води на 5м3, електрогенератор, технічні приміщення. Стоянка для 5 авто застелена бруківкою. Асвальтований підїзд. За додатковою інформацією прошу писати або телефонувати на месенджери +38********83 (Viber, WhatsApp, Telegram)

власник
Продам котедж у Буковелі.

Дослідити місцевість

Популярні запити

Географія Поляниця