Продам будинок в Київській області 60км від Києва, село Пологи, 18км від Білої церкви, будинок знаходиться в центрі села поруч магазини, бар, озеро, школа, дитячий садок, зупинка, ходять маршрутки на Київ та рейсовий автобус на Білу церкву, ділянка з городом 30соток, старий будинок 40кв.м зроблено ремонт стін та підлоги, нова електрика та каналізація септик, перекритий дах, євро вікна, в будинку є вода та туалет, другий будинок новий по будований у 2015 році два поверхи загальна площа 80кв.м під чистове оздоблення. можливий обмін розглянемо всі варіанти Господар

власник
Будинок в Київській області

Будинок в Переяслав-Хмельницькому р-ні Київської обл. с. Пологи-Яненки, дерев’яний обкладений цеглою, вкритий шифером, горище сухе, ніде не протікає, будинок -74,60 кв. м, житлова площа: 45,80 кв.м. веранда, 3 кімнати, погріб, колодязь, сарай, гараж, літня кухня, газ, газовий котел, вода. Участок 25 соток+ 21 соток під город приватизовано, великий двір. Тихе місце. Повністю мебльовані кімнати.

власник
Продам будинок в Переяслав-Хмельницькому р-ні Київської обл. ТОРГ

Продам будинок в с.Пологи Київська область, Білоцерківський рн. Відстань до Києва 60 км, до Білої Церкви 15 км, до траси Київ-Одеса 6 км. В селі розвинена інфраструктура : школа , церква, медпункт, сільська рада, укрпошта, нова пошта , 3 продуктові магазини, перукарня, кафе, будинок культури, будівельний магазин з доставкою, ходять маршрутки на Київ та Білу Церкву. Є розвозка на хліб завод Кулиничі та агрофірму. Є діюча ферма ВРХ. Будинок розташований на центральній асвальтованій, освітлюваній вулиці. Має велике подвіря та оброблений город з виходом до мальовничого ставу. До будинку підведені газ та електроенергія, є криниця з питною водою. На тереторії є великий сарай-літня кухня, для утримання худоби, та зберігання інструментів. Ділянка під подвіря 25 соток Ділянка під город 42 сотки Площа будинку 65 кв.м. Рік будівництва 1977 . Будинок повністю цегляний, з капітальним фундаментом, має 3 житлові кімнати, кухню, веранду. В будинку є груба. Будинок під ремонт! Торг присутній! Ціна договірна! Від власника!

власник
Продаж будинку в с.Пологи

Географія Пологи