Продаем добротный дом, в хорошем состоянии! Без посредников! Очень удобное расположение. Тихое место и к центру минут 10 ходу, где есть все необходимое- магазины, аптеки, кафе, школа, парк, водоем... Двор большой и удобный, есть хоз постройки, погреб, плодоносные деревья, красивая клумба и хороший участок земли для домашних полезных овощей. Дом просторный, можно спокойно жить двум семьям, не мешая. Есть прихожая, 4 комнаты по две стороны большого коридора и хоз помещение. Документы в порядке! Газ и вода возле двора. Дом ждет своих хозяев. Звоните, покажем, договоримся)

власник
продам дом в компаниевке

Продам будинок в Компаніївкі. В хорошому стані,всі зручності в будинку,газове опалення.Загальна площа будинку 66,4 кв.м. 4 окремі кімнати,кухня,санвузол,перекритий дах.Тихе,затишне місце,поруч ліс,ставок,магазин,лікарня. До центру 15 хв. йти, по всім питанням звертайтесь за телефоном Номер +38********66

власник
Продаж будинку, Компаніївка

Продам невеликий будинок у дуже гарному мальовничому смт. Компаніівка на Кіровоградщині. Будинок знаходиться у самому центрі села. У селі є вся інфраструктура для проживання (супер маркети, базар, лікарня, пошта і тд. В будинку є 2 кімнати кухня, веранда. В будинку газове і пічне опалення є криниця. У дворі господарські будівлі. Город виходить до річки. Земля приватизована. Ціна 9000 $, торг присутній. Тел 09******18. Покажемо в зручній для вас час.

власник
Продажа  чудового будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам газифікований будинок в селищі Компаніївка, Кіровоградської обл

власник
Продається будинок

Продається будинок З усіма зручностями В будинку є газ, вода, туалет. 4 кімнати. Площа будинку 70м². У дворі є колодязь. Земельна ділянка 20 соток (город). Є декілька господарських будівель. Душ на подвірї. Покрівля даху шифер. До 500м школа, дитсадок. До 1км центр, річка. Не приватизовано.

власник
Будинок 70м2 + земельна ділянка 20 соток