Фастівський р-н, с. Кожанка (80 км від Києва) 15 хвилин пішки до залізничної станції Кожанка (Південно-Західна залізниця) Ділянка 29 соток: 15 соток город, 14 соток двір із садом. Із будівель у дворі: будинок, гараж, літня кухня, сарай, погріб, господарські будівлі, 2 колодязі. Будинок 80 метрів. Червона цегла + штукатурка. Житловий, з меблями, шторами, коврами. У будинку три кімнати, кухня, с/у, веранда. У будинок проведена вода, є бойлер, туалет та ванна. Опалення газове + плита для дров та вугілля + грубка. Другий поверх горище. У будинку ніхто не прописаний. Єдиний власник. По вулиці грунтова дорога з виїздом на асвальтову центральну по селу. В пішому доступі 2 магазина. По вулиці проведений інтернет. У 10ти хвилинах пішого доступу ліс з грибами, суницею. У селі є Нова Пошта, Укрпошта, продуктові та господарчі магазини, школа, дитячій садок, Покровська церква, річка Камянка. До м.Фастова (великі магазини, базари) 20 хвилин на авто або 2 зупинки на електичці. Оголошення від власника.

власник
Будинок на ділянці 29 соток у с.Кожанка (Фастівський р-н)

Дачне селище "Вчитель" на відстані 10км від міста Біла Церква біля села Коженики. З міста ходить автобус. В селищі є швидкісний інтернет. На окраїні ліс куди ходять за грибами. Є березовий гай де збирають сік. Ставок. Будинок побудований в 2000 році. В 2010р добудували 2й поверх і зробили новий дах. За документами 8 соток землі але заморожена ділянка має 10 соток. Багато сусідів переїжджають жити з весни до осені але сусіди навпроти живуть постійно. Кооператив закритий і є нагляд. Будинок має 3 поверхи. "0" це гараж під усим будинком. Почали робити підвал. "1" поверх десь 60м2 Веранда, кладова, коридор, калориферна піч булерян, кухня, простора кімната, туалет і вана, є болер для нагріву води. "2" поверх по площі всього будинку, одна сторона скошена під дах, є великий балкон. Біля будинку є залитий фундамент можна під сауну можна під курятник є місце для вигулу. Є вольєр і собача будка. Є дрова для булеряну. Два скептика. Свердловина 35м2 є також насосна станція. Є фруктові дерева: алича, абрикоси, вишні, слива, груша, шовковиця, фундук, черешня. А також різні квіти, полуниця, суниця і сортовий виноград. Залишився строй матеріал для закінчення 2го поверху, а також бітономішалка, інструменти і садовий інвентар. При доброму господареві будиночок може стати найкращим місцем для відпочинку.

власник
Дачний 2 поверховий будиночок + 10 соток

Продам большой дом смт.Кожанка Киевская область. Дом газифицирован,есть свет,во дворе колодец,есть хозпостройки,гараж,огород около 30 соток.Хорошая транспортная развязка, электричка к Киеву,автобусы до Киева,Фастова,Белая Церковь, трасса хорошая, асфальтированная. Дом находиться в центре села, в смт. есть магазины,школа,амбулатория укр. и новая почта. В доме жить можно,но требуется косметический ремонт. Без удобств Звоните, приезжайте дополнительные фото пришлю по запросу. Цена 30000$ торг уместен.

власник
Продам дом смт.Кожанка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам великий будинок з присадибною ділянкою(25 соток) на початку с.Ставище, 500 метрів від смт.Кожанка Києвська область, Фастівський район (від Києва 80км). Будинок газифіковано, зручності та погреб в будинку, опалення конвекторами, в подвірї є колодязь, гараж, господарчі будови, річка Камянка протікає в кінці городу, з іншого боку будинку ліс. Відмінна транспортна развязка, электричка до Києва, автобуси до Києва, Фастова, Белої Церкви, гарна автомобільна асфальтована дорога. Будинок знаходиться в с.Ставище, що межує з смт.Кожанка, де є розвинена інфраструктура: магазини, школа, амбулаторія, Укрпошта і Нова пошта. Будинок повністю готовий до проживання (продаємо зі всією побутовою технікою, меблями, садовою технікою...) не закінчено лише ремонт на третьому поверсі але всі матеріали в наявності. Дзвоніть, приїздіть, додаткові фото за запитом. Ціна 34000$ торг. 09******91 09******13

власник
Продам будинок смт.Кожанка

Популярні запити

Географія Кожанка