Продается устойчивый бизнес с многочисленной постоянной клиентурой. Частный гостевой дом в центре Затоки. Функционирует с 2001 года. Раскручен в Фейсбуке, Инстаграм и других соц.сетях. На участке в 13 соток построено 2 дома (2-х этажный - готов на 100% и запущен в работу, 2,5 этажа - построен, готов под внутреннюю отделку) и 4 летних двухкомнатных домика. Территория оборудована беседками и террасами для отдыха. Продажа неспешная. Небольшой торг уместен.

власник
Гостевой дом в Затоке

Будівля знаходиться в с. Затока 100 м. від ж.д. станціі . 150 м. від лиману і 300 м. від моря. До центрального пляжу Затоки 500 м. Приіхавши на поізді не потрібно брати таксі . а просто перейти через коліі і Ви вже в себе на курорті. Основні грошовитратні роботи зроблені . Вода і єлектрика заведені в середину. Вода літом постійно (в кооперативі своя водокачка). 3 поверха. але можно доробити четвертий. Перший -гараж .сан вузол. але можно машину ставити перед домом і використовувати як кухню .чи кімнату . другий -жб. перекриття.. третій- сторічні дубові балки з виходом на балкон. Дах - металопрофіль. Недалеко причали де можно тримати лодку чи катер. Територія охороняеться. Документи в порядку ю все приватизоване( земля І будівля) кадастрові номера є. При бажанні можно докупити сусідні фундаменти. Загальна поверхня 110 м.2 .

власник
Продам будинок в с.Затока Од. обл.

Продам рабочий отель,12 номеров,санузел в каждой комнате,кондиционер,нагреватели воды на крише,солнечная станция,общая кухня,детская площадка.Есть место для достройки номеров.

власник
Отель, база отдыха ЗАТОКА
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2-а будинки в курорті Затока (ст. Сонячна) до мосту. 1. Будинок 100 м.кв. 2. Будинок 115 м.кв. В будинках є всі комунікації. Біля будинків( господарчий блок, баня, альтанка, мангал зона, лодка і.т.д.) Після війни вся курортна нерухомість буде Х2. Всім МИРУ))) Додаткові питання за телефоном. Можливий обмін на квартиру в м. Одеса або Чорноморськ. Власник.

власник
Два будинки Затока

Продам 3-поверхову дачу на березі Дністровського лиману. Загальна площа - 140 кв. метрів, свій двір, свій прямий вихід до лиману. Всі комунікації (водопровід, електроживлення, каналізація - вигребна яма 10 куб.м, охоронна сигналізація, інтернет, накопичувальна емкість для води). Дача під чистову обробку. Хороший варіант для сімейного відпочинку, актуальний варіант для бізнесу. У вартість включено місце для катера на зареєстрованому причалі. Держакт на землю, кадастровий номер. Продаж від власника. Реальному покупцю торг і бонуси. Відстань до берега лиману 30 метрів, до моря - 7 хвилин ходьби. Можливий варіант обміну на нерухомість в Одесі.

власник
Продам дачу в Затоці

Продаєтся домік у Затоці Станція Сонячна / причал 79 Перша лінія від ліману Ідеально для власника лодки. Деталі за телефоном.

власник
Затока. Продаж дачі / куреня. Ліман

Продам готовый бизнес, гостиница у лимана. Хозяин. Техпаспорт , земля приватизирована . Расположена до моста, проезд свободный. От лимана -15 м пирс, до моря- 300мп+-. Общая площадь около 155м2. Жилая – 123м2. Терасса 1й и 2й этаж. Хозяйский номер : санузел, комната 11м2 , кухня 12,4м2. Гостевых номеров 8шт., 3 из них с душем и санузлом. Отдельная душевая с туалетом между этажами, душ и 2 туалета на улице отдельно стоящие с теплой водой. Кухня общая во дворе. Постройка 2018 года . Газобетон, деревянная вагонка,ламинат 2й этаж, плитка- 1й этаж, металлочерепица, м/п окна с УФ защитой., м/п двери. Обширный чердак с раскладной лестницей. Парковочные места перед въездом и одно во дворе. Двор облицован тротуарной плиткой, барбекю зона. Спутниковая антенна, WI-FI.

власник
Продам готовый бизнес, дом, дача, гостиница на затоке Хозяева

Популярні запити

Географія Затока