Продається дім. Збудований для себе, але продається з ряду особистих причин. Дуже утеплений. Силікатний кирпич, стінки зсередини саман+ 100 утеплювач+ гіпсокартон. Поли деревяні можна залишити, можна постелити ламінат. Дім готовий для проживання на 99%. Повністю огороджено. Недалеко річка Трубіж та з-д станція Заворичі, в селі є школа та дитячий садочок, аптеки, нова і Укрпошта, кафе та багато магазинів. Розглядаємо обмін на квартиру Бровари/Київ

власник
Продажа/обмін будинок в с. Заворичі

Дом, газ, скважина, насос, туалет ванна суміжні, 2 х кімнатна, кухня, плита, холодильник, піч на 2 комфорки, сад, огород, погреб, сарай, сарай для худоби, школа та магазин в 3 хвилинах

власник
Дом в Заворичах

Продам дачу, 70км от Киева, Нежинское направление, 4 км от с. Заворичи или с. Мокрец. Станция электрички Трубеж(идти до дома 5-7 минут) , СТ "Каштан". В доме 3 жилые комнаты, 2комнаты на первом этаже и 1 на втором. В доме есть груба, очень хорошо греет дом зимой, ещё и можно готовить на ней. Кухня отдельно от дома. Подключён Интернет, 6 соток, много цветов, новая беседка на 8 посадочных мест. Есть сарай с дровами, мангал, небольшой подвал с насосной станцией. Летний душ и биотуалет на улице. Есть возможность провести газ в дом. Территория охраняется круглогодично. Вывоз мусора каждые 2 недели. Прекрасное место для грибников и рыбаков. Каждую неделю по субботам маленький базарчик, прямо около платформы. Можно преобрести мясную и молочную домашнюю продукцию, сезонные овощи и фрукты. Посмотреть можно в любой день по договорённости. Я владелица, дача приватизирована , все документы в порядке. На интересующие вопросы отвечу по телефону.

власник
Продам дачу, 70 км от Киева
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Металевий забор з вулиці. Зробили калітку і двоє воріт. Є можливість при перебудовах. Три інші сторони огорожені сіткою. В землю по периметру закопана полоска з шиферу. Буряном з сусідами не обмінюємося. Світло заведено в дім. Вода скважина на ділянці. Насос ручний і електричний. Зроблено так, що можна накачати воду в басейн. А потім цим же насосом викачати теплу воду на грядки. Почали ремонт. Є матеріали, якщо не будувати палац. В будинку за основу на фундамент поставлена монолітна кімната 3 на 5 метрів. До неї прибудована друга з цегли з великим погребом. І коридор через усе. Криша над другою кімнатою і коридором тіче. У основній жилій кімнаті зроблено гарне утеплення з середини. Поставлені металопластикові вікна. Плюс, що можете все облаштувати так, як саме Вам потрібно та втілити всі Ваші дизайнерські мрії, не переплачуючи за чужий ремонт. Газ по вулиці. Є можливість провести виділений провідний інтернет. Через дорогу сусідів немає. Ліс і щебетання пташків. В 4 хвилинах станція. Електрички ходять регулярно. Автобус до метро Лісова. Два магазини. Дивіться фото. Телефонуйте. Приходьте на перегляд. Торг присутній. Нам треба гарні сусіди.

власник
Дача 4 хвилини до електрички Заворичі 6 соток чекають нового господаря

Продам цегляний будинок в садовому товаристві с.Заворичі Броварський р-н, від Києва м.Лісова 45 км..Від електрички 5 хв. пішки. Новий дах металочерепиця, нові вікна, ремонт, замінено електропроводку на мідну, можливість встановлення електроконвекторів або газове опалення (газ по вулиці), нова каналізація, замінено підлогу, душ та туалет в будину. Піч з обігрівом по всім кімнатам. На ділянці своя скважина, ландшафт, полив, паркан, навіс для авто, Все робили для себе.. Гарні сусіди проживають постійно.

власник
Продам будинок с.Заворичі

Продам будинок в с.Заворичі Броварський район, вул Шевченка ,центр, до електрички 20хв.пішки. Будинок 61кв.м,висота стелі 2,8м дерев`яний, обкладений цеглою. До будинку підведена вода з власною скважени 90м, встановлено бойлер, є каналізація. Душ і туалет є як в домі, так і на вулиці. Дом газофіковано, газова плита, опалення - твердопалевний котел. Є можливість підключення газового котла. Підключено швидкіский інтернет.Новий лічильник на світло 2 тарифи. (кондиціонер,пральна машина, холодильник,дрова для опалення (на сезон) залишаються наступному власнику). Земельна делянка 32сотки. На ділянці скважина 90м, льох, літній душ з бойлером, туалет, молодий сад 45 дерев(персики 10сортів, яблуні 11сортів, сливи, алича, черешні, абрикоси,вишні, груші), кущі (ожина, малина, агрус, виноград) Фасад ділянка 65м. Будинок в жилому стані( проживали постійно останні 7 років )

власник
Продам будинок с.Заворичі, ТЕРМІНОВО,власник

Продаю дачу/Насосная станция и вода есть /Озеро в 10 метрах/Долгов нету/Участок 6 соток !От электрички 5 минут остановка Трубеж !Дом продаю с техникой и мебелью !И газонокосилкой !

власник
Продаю дачу Трубиж/Заворичи

Популярні запити

Географія Заворичі