Дача знаходиться в спокійному і тихому місці,рівна ділянка,молодий садок.Гарний варіант під дачу або під забудову.Поруч ліс,озеро,кінцева маршрутки Бучми.Будинок метало-каркасний.Точка зі світлом входе у ціну.Пропозиція від власника

власник
Продаж дачного будинку зі світлом!

Продається дача під подальше будівництво. Площа ділянки 4 сотих, площа будинку 33м2, додатково прибудований сарай, площею 11м2 Є 2 кімнати площею 13 та 9 м2, коридор 4м2 кухня 7м2, також є 2 поверх Будинок знаходиться в 7 хв від зупинки Щітки , або 15 хв до зупинки Сімʼя( 8а кінцева ), поруч є магазини. Ділянка зручна для подальшої розбудови, гараж або добудова до будинку Знаходиться в кооперативі «Писарівський» ТОВ «Лісне»

власник
Продаж будинку(дача)

Продам дачний участок з цегляним будиночком. Власник. Місцезнаходження- с. Вінницькі Хутори «СТ РАДУГА» Ділянка під садівництво 4 сотки. Поряд сусіди, які проживають постійно. Зупинка в двух хвилинах. В будинку проведена електроенергія, поряд криниця. Будинок з білої цегли, в будинку є погріб. Ціна 11500$

власник
Дачний участок з будинком
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Гарний будинок для великої сімї, газу не має, вода - криниця, вигрібна яма 5 м3, котел працює на дровах і вугіллі, покрівля - якісна металочерепиця, до зупинки маршрутки 8А- 5 мхилин

власник
Будинок Продам на Бучмах

Продам дом 35м 2комнаты ,ванна. Требуется ремонт. На территории времянка 2 сарая , погреб, сад. Новый твердотопливный котел. Все вопросы на Вайбер. Продажа от хозяина. 35соток земли.

власник
Продам дом на Винницких хуторах

Будинок на дві половини,гараж та времянка.Ділянка рівна 4сотки,хороше розташування:до магазину,школи і дитсадка 5хв пішки.Світло,газ,вода з колодязя,вигрібні ями + каналізація централізована.Опалення будинку газом і дрова.В будинку 6 кімнат (по 3 в кожній половині),2 кухні,2 ванних кімнати,балкон і мансарда.Стіни з блока ракушняка обкладений червоною цеглою і утеплені пінопластом. Введений в експлуатацію 2012 році..Один власник,приватизовано.Більше інформації по телефону. Запрошуємо на оглядини... Пропозиція від власника.

власник
Продам будинок на Бучмы

Ваша мрія про ідеальний будинок стає реальністю! Продається унікальний дім на 25 сотках землі з власним підвалом, гаражем та сауною. Чому саме цей будинок - ваш вибір : Економія на комунальних платежах завдяки інноваційній системі опалення, яка включає газовий двоконтурний котел та камін. Система теплових акумуляторів від каміну забезпечить оптимальний комфорт у будь-яку погоду та суттєву економію. Просторе та зручне планування з 3 спальнями, великою вітальнею, двома кухнями та двома санвузлами. Паркан з автоматичними воротами для вашого комфорту та безпеки. Ділянка 25 соток - ідеальна можливість для ваших інвестицій або реалізації творчих ідей. Лише уявіть, що ви можете швидко продати 14 з них! Сад з плодовими деревами на території - ідеальне місце для відпочинку та насолоди природою. Цей будинок не просто будували для продажу - він створений з любовю та душею, готовий стати вашим надійним домом. Своя вода, септик, твердопаливний камін з повітряним отопленням по всьому будинку, додатково є тепла підлога. Є свій генератор на випадки відключення світла. В підвалі баня з зоною відпочинку. Продається з меблями, повністю облаштований. Торг присутній. Знаходиться на Вінницьких хуторах.

власник
Будинок з ділянкою 25 соток

Пропозиція від власника. Продам 2х поверховий будинок з цоколем на 7сотках. Вінницькі Хутори, вул. Абрикосова.275м2 загальна площа. Будинок цегляний, добре утеплений. Будувався для себе.Перший поверх коридор, кухня 18м2, душова, спальня та зал. Другий поверх: коридор, 2 спальні, гардеробна та санвузол.(є можливість вносити свої корективи) В цоколі : сауна, кімната відпочинку , котельня , кухня та дві кімнати. Є газ, світло.Тихе , мальовниче місце. Є можливість зробити власне озеро біля будинку. Ціна 80000$ Також поряд продам земельну ділянку під с/г 7,5соток землі. Ціна 7000$ . 09******32 Оля

власник
Продам    будинок

Продам будинок жилий стан розташований біля лісу в гарному місті, 280кв. м має планування як дві чотирикімнатні квартири кожен поверх. маємо Великий гараж та підсобні приміщення.

власник
Продам будинок с Вінницькі Хутори біля лісу

Пропозиція від власника. Більш детальна інформація за вказанним телефоном

власник
Продаж 2-поверхового будинку 245 кв. м, 10 соток

Продам будинок Власник. Провулок Лучанський. Площа загальна 143м2. В будинку 3 спальні, 2 санвузли, гардероб, кухня вітальня, терасса, гараж, підвал, господарчє приміщення. Світло, криниця, септик, газ поруч.

власник
Будинок. Старе місто. Пров Лучанського.

Популярні запити