Продається недобудований будинок в смт.Вилок ,по вулиці Раковці (Центральна вулиця). Будинок розташований на великій ділянці 0,22 га. До кордону з Угорщиною 1 км. Всі деталі по телефону , огляд в будь який зручний час! Можливий торг.

власник

Продається будинок підлаштовний під магазин (нульовий поверх) з усіма наявними документами в смт. Вілок по вул. Раковці 85. Нерухомість знаходиться за кілометер від угорсько-українського кордону Вілок-Тисабеч. За більш детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення, або за номером: 09******34

власник
Продається будинок в смт Вілок з магазином

Продається будинок Виноградівського(Берегівського) району, Закарпатської області . смт Вилок , вул. Станційна Ціна договірна! Якщо когось зацікавила пропозиція пишіть або звоніть В будинку не закінчений ремонт в одній кімнаті Eladó ház a Nagyszőlős (Beregszászi) járás, Tiszaújlak ,Állomás utcában Az ár alkuképes. Ha valakit érdekel írjon vagy hívjon Az egyik szoba még nincs kész.

власник
Нерухомість продаж будинку
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

продається часний будинок.. тереторія 13соток ..на ній розміщений основний будинок+літня кухня а також ще один будиночок (2 кімнати)..є питна вода ..+свіжо збита колонка в саду..газ інтернет є спд з молодими деревами.відеоспостереження..дві спальні вітальня ванна кухня та ванна..будинок розміщений у розвиненому смт..(дві школи,садочок,супермаркети ,аптеки і тд…)

власник
Приватний будинок