Продається будинок підлаштовний під магазин (нульовий поверх) з усіма наявними документами в смт. Вілок по вул. Раковці 85. Нерухомість знаходиться за кілометер від угорсько-українського кордону Вілок-Тисабеч. За більш детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення, або за номером: 09******34

власник
Продається будинок в смт Вілок з магазином

продається часний будинок.. тереторія 13соток ..на ній розміщений основний будинок+літня кухня а також ще один будиночок (2 кімнати)..є питна вода ..+свіжо збита колонка в саду..газ інтернет є спд з молодими деревами.відеоспостереження..дві спальні вітальня ванна кухня та ванна..будинок розміщений у розвиненому смт..(дві школи,садочок,супермаркети ,аптеки і тд…)

власник
Приватний будинок

Продається будинок Виноградівського(Берегівського) району, Закарпатської області . смт Вилок , вул. Станційна Ціна договірна! Якщо когось зацікавила пропозиція пишіть або звоніть В будинку не закінчений ремонт в одній кімнаті Eladó ház a Nagyszőlős (Beregszászi) járás, Tiszaújlak ,Állomás utcában Az ár alkuképes. Ha valakit érdekel írjon vagy hívjon Az egyik szoba még nincs kész.

власник
Нерухомість продаж будинку