Продається затишний будинок у селищі Великі Бірки, всього за 10 кілометрів від Тернополя. Основні характеристики будинку: Площа ділянки: 0.5 сотки. Площа будинку: [120] м². Матеріал стін: цегла (утепленна пінопластом) Кількість поверхів: 2. Кількість кімнат: 5. Комфортне планування. Розташування та інфраструктура: Зручне розташування всього в 10 км від Тернополя. Швидкий доступ до головних доріг та транспортних мереж. Розвинута інфраструктура села, неподалік магазини та заклади обслуговування. Внутрішні приміщення: Перший поверх: простора прихожа, затишна кухня, санвузол. Другий поверх: три комфортабельні спальні. Інші будівлі Гараж разом з літньою кухньою і підвалом. Технічні деталі: Металевий лист на даху з утепленням мінватою. Забезпеченість: газ, вода (свердловина) та електроенергія. Швидкісний інтернет доступний(Гігабітний). Каналізація організована через септик. Готова до переїзду. Для отримання додаткової інформації або для організації огляду, звяжіться за номером [09******38 09******29] або напишіть на Viber Telegram(за наданими номерами).

власник
Продається Будинок 120кв.

ОБМІН НА КВАРТИРУ! Будинок жилий у хорошому стані , є паркет . Дах покритий цинковою бляхою. Є газ, світло і своя вода. Є місце під забудову іншого будинку . Маршрутка ходить кожних 20 хв.

власник
Обмін-Продаж будинку смт. Великі Бірки.10км. від Тернополя.

До вашої уваги представлений двох поверховий будинок - дачного типу. У бидинку наявне освітлення 3 фази, 5квт, вода власна свердловина, каналізація, піч, та електро опалення. Будівля поштукатурена перекриття шифер, у будинку наявний підвал та велике горище на площу будинку. Площа будинку 121 м2 Житлова площа 70 м2 Кухня 8м2 В будинку дві спальні Вітальня Веранда Хол Гараж Площа земельної ділянки 6 сотих. Місце розташування 16 км. від м. Тернополя садовий кооператив Енергетик, до будинку асфальтована дорога, поруч є залізнична зупинка.

власник
Будинок-дача

Популярні запити