Продається будинок в селищі Бабанка(на автотрасі Умань- Кропивницький, зас. Гродзеве). Глиняний, обкладений цеглою, 1961 р. побудови, площею(80 кв. м.), під ремонт. 3 кімнати, кухня, санвузол, веранда. Дах шиферний, вікна пластик, висота стелі 2,9 м. Вода підведена а будинок і до санвузла (душова, ванна). Є вода на кухні. Пічне опалення. Без газу. Встановлений булерьян. Також є дров’яна плита. В дворі вигрібна яма. Також є 2 літні кухні, гараж, погріб, сараї, прибудови з дощок. Загальна площа земельної ділянки 42 сотих. Площа для ведення ОСГ 30 соток. Земля приватизована. Документи на землю і на будинок в наявності. В селищі велика центральна частина з магазинами. Є Будинок культури, ліцей, спеціальна загальноосвітня школа - інтернат, дитячий садок, музична школа, амбулаторія, заправка, бар, кафе, відділення Укрпошти, відділення Нової пошти, сільська Рада, церква. Будинок розташований біля асфальтованої дороги+ 300 м. насипної дороги. Відстань до центру і до автобусної зупинки 1 км.

власник
Продається будинок в селищі Бабанка.

Продається добротний будинок у смт. Бабанка (за 15 км від м. Умань) Будинок утеплений, зі зручностями, частково не завершений ремонт. Встановлений сучасний економний твердопаливний котел. Біля будинку земельна ділянка 15 сотих, молодий яблуневий сад. Детальніше за телефоном.

власник
Продається будинок смт. Бабанка

Продається будинок в селищі Бабанка (на автотрасі Умань-Кропивницький, за с.Гродзеве), глиняний обкладений плиткою, 1961р. побудови, площею 56 кв.м, під ремонт 2 кімнати, кухня, санвузол, коридор, веранда Дах шиферний, вікна-пластик Висота стелі- 2,90м Вода підведена в будинок до туалету, пічне опалення, без газу, в дворі вигрібна яма В дворі гараж, літня кухня, сараї Земельна ділянка рівна 28соток приватизована, для ведення ОСГ В селищі велика центральна частина з магазинами, гарною школою, сільською радою, є "Нова пошта" Підїзд асфальтований + 300м насипної дороги До центру та до зупинки до 800м Телефонуйте, розглянемо різні пропозиції

Продається будинок в селищі Бабанка 19км від Умані