Здам однокімнатну квартиру на вулиці Мечникова в Ірпені. Повністю облаштована і готова до заселення. • Індивідуальне газове опалення • газова плита • велике ліжко + розкладний диван • ванна • великий балкон з двома виходами (на кухню і в кімнату) • невисокий поверх • WiFi • закрита парковка • транспортна розвʼязка ~ без тварин Дзвоніть, домовимось на перегляд.

Мечникова вул., 103

Здам охайну світлу квартиру площею 42 м2 в ЖК Green Side (біля виїзду на Київ по новій трасі) Поверховість: 11/18 Опалення власна котельня (встановлені теплові лічильники) Техніка: бойлер, духовка, плита, холодильник, мікрохвильовка, посудомийна машина, пральна машина, елекрочайник, фільтри на воду. Є також гарний посуд, подушки, простирадла. Кімната + є окремо кабінет. Інтернет: заведене оптоволовно домінет Все по житлових тарифах. Обслуговування будинку 450 грн. На поверсі є великий балкон. Тварини ні категорично. Діти шкільного віку так. 10000 грн + комунальні послуги

Здам охайну квартиру з кабінетом в ЖК Грін Сайд

Здається 1но кімнатна квартира в оренду. ЖК Преміальний , вул. Шкарівських Сімї 22. Район центрального парку. Перша здача для родини. Загальна площа 37м2. 3й поверх. Автономне опалення. Двоспальне ліжко. Оплата перший місяць+залогова сума+50%комісія.

Здам в оренду 1но кімнатну квартиру, Ірпінь.

Сдам однокомнатную квартиру ул. Университетская, напротив парка.Рядом Новус,магазины,остановка транспорта.Квартира на первом этаже, в хорошем состоянии,с застекленным балконом,автономным отоплением,мебелью и техникой.Для одного или пары. Без животных.10000грн. +к.у.+залог 5000грн.

Аренда квартиры возле парка Центральный. Ирпень.

Оренда 1к. квартири біля Університету! Вул.Мечнікова, 68. 31 кв.м., 2/4 поверх. Є все необхідне. Індивідуальне газове опалення. Балкон. Можна з тваринкою +500 грн. Квартира вільна з 01.08. Дивитись можно вже.

Оренда 1к. біля Університету! Газ.

Пропоную в оренду однокімнатну квартиру , площею 37,2 м2 на 10 поверсі/16 поверхового будинку в ЖК Чехов Парк, м. Ірпінь. Перша здача. Квартира світла з просторою спальнею та затишною кухнею, великий передпокій та сумісний санвузол,наповнена всім необхідним для житя. - Ліжко двоспальне - Шафа - купе - Стіл офісний та крісло - Кондиціонер - Телевізори - Диван(розкладається) - Холодильник - Духова шафа - Мікрохвильова піч -Стіл кухоний та стільці - Пральна машина Також в ЖК є гостьовий та підземний – паркінг, територія комплексу закрита! Будинок примикає до скверу “Центральний” Супермаркет “Сільпо”, “АТБ” – 1-3 хв. кафе, аптеки,ліс – 350 метрів. Зупинка громадського транспорту - 3 хв. Орендна плата 16000грн. + комунальні послуги

Здам в оренду 1-ну квартиру біля центрального парку ЖК Чехов Парк

Здам однокімнатну квартиру в Ірпені по вул. Університетській. Дуже тихе, спокійне та затишне місце для життя. На випадок відключення світла надається портативна електростанція. Інтернет працює навіть під час відсутності світла. Квартира після ремонту. Лише на тривалий термін. Для додаткової інформації та перегляду квартири звертайтесь.

Довгострокова оренда однокімнатної квартири

Здається в оренду однокімнатна квартира з новим ремонтом, ніхто не проживав, по вулиці Варшавська, біля магазину Пчілка. Індивідуальне газове опалення Поверх 4/4 Будинок цегляний, теплий. Квартира із заскленим балконом та гардеробом.

Оренда квартири з новим ремонтом, ніхто не жив

Однокімнатна квартира в центрі міста з новим ремонтом. Квартира укомплектована новими меблями та технікою. Індивідуальне газове опалення, по всій квартирі тепла підлога. Є встановлений кондиціонер. Поряд розвинена інфраструктура: магазини, ресторани, салони краси. В пішій доступності парк Незнайки. Для однієї людини без дітей та тварин! Для перегляду телефонуйте прямо зараз!

Українська вул., 57А

Сдаю свою квартиру, євродвушка 47 кв . з євроремонтом . Швидкий виїзд до Києва. Велика кухня студія . Газовий котел , тепла підлога. На кухні панорамні вікна. В кавртирі є телевізор, пральна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, кондиціонер. Два великих дивани , та розкладний диван на кухні. В кімнаті є шафа купе та велика гардеробна кімната . Жк Єсенін

власник
Квартира довгостроково

Здам простору квартиру-студію з гарним ремонтом поруч з Центральним парком! Індивідуальне газове опалення. Квартира зонована, повністю укомплектована всим необхідним. Є два великих дивани, телевізор та кондиціонер. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Оренда квартири поруч з Центральним парком

Євро 2х кімната квартира!! Жк закритого типу Укомплектована усім необхідним, 2 спальних місця! Площа 38м2 3/5 поверх Поруч: магазини, аптеки, салони, кафе, спорт зал, йога, баня, садочок, школа та будується великий ТЦ Зручний виїзд на Київ Для перегляду дзвоніть прямо зараз!

Квартира з газом, низький поверх!!!Терміново!

Житлові комплекси у Ірпінь

КВАРТИРА АКТУАЛЬНА!!! Новый объект Аренда ЖК Атриум Раздельная планировка 35м2 8/10 этаж Есть балкон Диван, стол Ванная Кухня скромная Отопление газовое Электроплита на 1 комфорку Можно с детьми, без животных Есть видео Цена: 9000 грн

Оренда квартири в Атріум. Актуально!!!

Власник. Велика однокімнатна квартира в новому будинку в центрі Ірпеня. Вул. Мінеральна 7е. Маршрутка на Київ біля дому. Будинок цегляний, дуже теплий, заселений в 2016р. Опалення автономне. В опалювальний сезон всі комунальні послуги обходяться біля тисячі гривень. Велика кухня, зал. Є лоджія. В квартирі холодильник, плита, пральна машина, телевізор, шкаф купе. Бажано парі без дітей, без тварин. Квартира вільна. Подробиці по телефону.

власник
Однокімнатна квартира від власника в новому будинку в центрі Ірпеня

Пропонується в оренду однокімнатна квартира зі свіжим ремонтом, в районі Центрального парку. Квартира абсолютно нова, ще ніхто не проживав. Ідеально підходить для комфортного проживання. У квартирі є кондиціонер. Сучасний ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, включаючи холодильник, пральну машину, газову плиту та мікрохвильову піч. Окрема кухня з вбудованими меблями та технікою. Суміщений санвузол обладнаний новою сантехнікою. Квартира знаходиться у спокійному та затишному районі з відмінною транспортною доступністю. Поруч є магазини, аптеки, школи та дитячі садки. Телефонуйте для отримання додаткової інформації.

Елены Телиги (Лермонтова) улица, 6Е, Ирпень, Ирпень, Киевская 14000.0 UAH

Простора Евро 2к квартра, з гардеробом. Швидкий виїзд на Київ, ЖК Грін Сайд 40м2 Поверх 15/19 Ціна 12500 грн Комісія агенста 50% Ключі на руках, набирай!

можна з тваринами
Університетська, 1

Здам довгостроково 1к квартиру 42.4кв.м. Без %. Власник. Вільна з 12 серпня. 3/4поверх Вул. Лісова 4К. Ірпінь. Квартира розрахована на 1-2 особи. Без тварин. Можна с дітьми ВИКЛЮЧНО шкільного віку. Палити в квартирі не можна (балкон відсутній) Є диван на 2 спальні місця, посудомийна машина, холодильник, пральна машина, велика шафа, письмовий стіл, кухонний стіл, стільці, духовка, газова плита, газовий котел. Автономне газове опалення, лічильник на воду, світло, газ. Wi-fi. С/в сумісний (ванна) Поблизу траса на Київ, зупинка маршруток на Київ. Нова Пошта, супермаркет АТБ та Фора, Eva, магазини, амбулаторія, аптеки, ресторани, кафе, перукарня, Центральний парк міста. Закрита територія, затишний двір, барбекю зона, цілодобовий відеонагляд. Перегляд у будь-який час, за домовленістю.

власник
Лісова вул., 4к

Здам квартиру в новому домі в м. Ірпінь по вул. Університетська 1п/1, квартира дуже затишна!

Університетська вул., 1

Здам квартиру однушку. Велика кухня-студія і окремо спальна кімната. Тепла підлога - коридор, санвузол. Квартира із меблями і технікою. Пральна машинка+сушилка (2 в 1). Квартира готова для заселення. Зручний виїзд на Київ . Новобудова. Телефонуйте!

Здам велику 1к квартиру! ЖК Грін Сайд!

Здам однокімнатну квартиру на довгострокову оренду 42 м2 11/13 поверх Будинок знаходиться біля парку Правика, поруч центр міста, вся необхідна інфраструктура

Стильна, комфортна квартира в оренду

Ірпінь ЖК Полтавский двір Оренда квартири для порядної сімейної пари або однієї людини Можна з однією дитиною. Гарна квартира з євроремонтом,є усі необхідні меблі і техніка для комфортного проживання 40м2 3/9 Є балкон і лоджія. В квартирі індивідуальне газове опалення . Топова локація -будинок біля парку Покровський,поряд школа,садочок,зупинка транспорту,амбулаторія,супермаркети,а ще поряд місцевий пляж) До центра міста пішки 15хв Зручно добиратися до Києва-маршрутки до станції метро Академмістечко і до станції Мінська. 10000грн Вільна з 28.07.24 Уже можна бронювати

Довгострокова оренда 1к квартира Ірпінь

Оренда 1к квартира простора 51 м2 без дітей та тварин 11 поверх з 16 ти Котельная ( планується генератор ) все, що є залишається

Оренда 1 квартира 51 м2

Здам 1 к.квартиру в Ірпені по вул.Виговського,1-о ( біля парку Центральний) для одного або пари без дітей та тварин. Будинок клубного типу 4-х поверховий з червоної цегли. Квартира розташована на 2 поверсі. Своє автономне газове опалення. Дуже комфортний просторий балкон. Все необхідне є: ремонт, меблі, побутова техніка. Абсолютно все поруч. Запрошую на перегляд. Вартість: 10.000 грн+ ком.послуги. Оплата при заключенні договору 10.000 + страхова сума 10.000+ комісія агенції 5000 грн. Ріелторів прохання не телефонувати.

Вільна 1 к.квартира біля парку Центральний

Оренда квартири в Ірпені в ЖК Центральний 2. Простора євро 2к квартира з стильним та дизайнерським ремонтом. Є зарядна станція Ekoflow В квартирі є балкон з неймовірним видом на Центральний парк. Ремонт виконано в пастельних тонах, всі меблі під замовлення. підігрів підлоги. Укомплектована всім необхідним : 2 кондиціонера, духова шафа, варильна поверхня, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, вмонтовані вмісткі шафи. В кухні розкладний диван. Поверх 15/16 Площа 42м2 ЖК з підземним паркінгом та закритою територією. Поруч вся необхідна інфраструктура : Фора, АТБ, Сільпо, Новус, відділення Нової та Укр пошт, Центральний парк, державна амбулаторія, відділення банку, кав’ярні, безліч різноманітних магазинів, зупинка громадського транспорту, зручний виїзд до столиці. В пішій доступності державні школа та садок. Без тварин, діти від 6-ти років. Запрошуємо на перегляд.

Євро 2к квартира в Ірпені ЖК Центральний 2. Балкон.
1 - 24 з 41 результатів