Однокімнатна квартира в центрі міста з новим ремонтом. Квартира укомплектована новими меблями та технікою. Індивідуальне газове опалення, по всій квартирі тепла підлога. Є встановлений кондиціонер. Поряд розвинена інфраструктура: магазини, ресторани, салони краси. В пішій доступності парк Незнайки. Для однієї людини без дітей та тварин! Для перегляду телефонуйте прямо зараз!

Українська вул., 57А

Здам в оренду велику 3к квартиру біля центрального парку. Квартира знаходиться на 3 поверсі 11 поверхового будинку. В квартирі індивідуальне газове опалення. Загальна площа 90 м2. Є три окремі кімнати, гардеробна, кухня студія з лоджією, два санвузли. Квартира чиста і охайна, здається таким же людям. Без тварин, діти від 5 років. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання.

Університетська вул., 2ф

Здам однокімнатну квартиру на вулиці Мечникова в Ірпені. Повністю облаштована і готова до заселення. • Індивідуальне газове опалення • газова плита • велике ліжко + розкладний диван • ванна • великий балкон з двома виходами (на кухню і в кімнату) • невисокий поверх • WiFi • закрита парковка • транспортна розвʼязка ~ без тварин Дзвоніть, домовимось на перегляд.

Мечникова вул., 103

Здам охайну світлу квартиру площею 42 м2 в ЖК Green Side (біля виїзду на Київ по новій трасі) Поверховість: 11/18 Опалення власна котельня (встановлені теплові лічильники) Техніка: бойлер, духовка, плита, холодильник, мікрохвильовка, посудомийна машина, пральна машина, елекрочайник, фільтри на воду. Є також гарний посуд, подушки, простирадла. Кімната + є окремо кабінет. Інтернет: заведене оптоволовно домінет Все по житлових тарифах. Обслуговування будинку 450 грн. На поверсі є великий балкон. Тварини ні категорично. Діти шкільного віку так. 10000 грн + комунальні послуги

Здам охайну квартиру з кабінетом в ЖК Грін Сайд
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається 1но кімнатна квартира в оренду. ЖК Преміальний , вул. Шкарівських Сімї 22. Район центрального парку. Перша здача для родини. Загальна площа 37м2. 3й поверх. Автономне опалення. Двоспальне ліжко. Оплата перший місяць+залогова сума+50%комісія.

Здам в оренду 1но кімнатну квартиру, Ірпінь.

Здам велику двох кімнатну квартиру. 2 поверх, 93 кв.м. + 3 засклені балкони. З техніки є 3 кондиціонери, пральна машина, посудомийка, холодильник та окрема морозильна камера. За квартирою закріплене паркомісце. поряд садочок, великі супермаркети, різні магазини, зупинка транспорту до метро Без тварин. По оплаті: перший місяць+ останній, 50% риелтору.

Здам велику 2-кімнатну квартиру в Ірпені! Кондиціонери! Балкони!

Ирпень.Сдам двухкомнатную квартиру в хорошем состоянии на первом высоком этаже 5-ти эт.кирпичного дома с автономным отоплением. В квартире есть все необходимое для проживания. Балкон застеклен. Для пары или семьи с одним ребенком старше 6-лет..Без животных. 12000грн.+ 6000грн. залог.+к.у

Аренда двушки возле лицея 3.(9я линия).Ирпень.

Сдам однокомнатную квартиру ул. Университетская, напротив парка.Рядом Новус,магазины,остановка транспорта.Квартира на первом этаже, в хорошем состоянии,с застекленным балконом,автономным отоплением,мебелью и техникой.Для одного или пары. Без животных.10000грн. +к.у.+залог 5000грн.

Аренда квартиры возле парка Центральный. Ирпень.

Оренда 1к. квартири біля Університету! Вул.Мечнікова, 68. 31 кв.м., 2/4 поверх. Є все необхідне. Індивідуальне газове опалення. Балкон. Можна з тваринкою +500 грн. Квартира вільна з 01.08. Дивитись можно вже.

Оренда 1к. біля Університету! Газ.

Пропоную в оренду однокімнатну квартиру , площею 37,2 м2 на 10 поверсі/16 поверхового будинку в ЖК Чехов Парк, м. Ірпінь. Перша здача. Квартира світла з просторою спальнею та затишною кухнею, великий передпокій та сумісний санвузол,наповнена всім необхідним для житя. - Ліжко двоспальне - Шафа - купе - Стіл офісний та крісло - Кондиціонер - Телевізори - Диван(розкладається) - Холодильник - Духова шафа - Мікрохвильова піч -Стіл кухоний та стільці - Пральна машина Також в ЖК є гостьовий та підземний – паркінг, територія комплексу закрита! Будинок примикає до скверу “Центральний” Супермаркет “Сільпо”, “АТБ” – 1-3 хв. кафе, аптеки,ліс – 350 метрів. Зупинка громадського транспорту - 3 хв. Орендна плата 16000грн. + комунальні послуги

Здам в оренду 1-ну квартиру біля центрального парку ЖК Чехов Парк

Здам однокімнатну квартиру в Ірпені по вул. Університетській. Дуже тихе, спокійне та затишне місце для життя. На випадок відключення світла надається портативна електростанція. Інтернет працює навіть під час відсутності світла. Квартира після ремонту. Лише на тривалий термін. Для додаткової інформації та перегляду квартири звертайтесь.

Довгострокова оренда однокімнатної квартири

Здається в оренду однокімнатна квартира з новим ремонтом, ніхто не проживав, по вулиці Варшавська, біля магазину Пчілка. Індивідуальне газове опалення Поверх 4/4 Будинок цегляний, теплий. Квартира із заскленим балконом та гардеробом.

Оренда квартири з новим ремонтом, ніхто не жив

Житлові комплекси у Ірпінь

Здам в довготривалу оренду 2к квартиру в ЖК Островський! Квартира розташована на комфортному 2 поверсі. Загальна площа 44 м2. Повноцінні 2 кімнати, роздільний санвузол. Має великий засклений балкон з вмісткою шафою для зберігання речей. В одній з кімнат велике ліжко та шафа гардеробна. В іншій розкладний, ортопедичний диван гарної якості та шафа з тв зоною. В квартирі встановлено кондиціонер. З техніки: холодильник, пралка надійного виробника, газова варильна поверхня, духова шафа. Індивідуальне газове опалення від котла, та додатково встановлено бойлер. Є окремий тамбур на 2 квартири. Зручна транспортна розвязка, швидкий виїзд до столиці. В 3 хв від будинку зупинки, як по місту так і до столиці. Поруч аптеки, продуктові магазини, нова пошта, супермаркет Атб, амбулаторія та багато іншого. Затишний зелений двір з дитячим майданчиком. Вдосталь пакувальних місць. Власне осбб. Найдешевші тарифи! Комунальні платежі всі по лічильниках, житлові тарифи на світло. Телефонуйте, та домовимось про перегляд в зручний для вас час!

власник
Здам 2к квартиру в комфортному ЖК посеред сосен!

2к в оренду Ірпінь Парк Мама 3/6поверх Площа 53 м2, Індивідуальне газове опалення Для пари Діти,тварини Ні Вартість 13000 грн/міс Оплата перший та останній місяць + 50% комісія

Здам 2к квартиру укомплектовану біля парку Мами

Дві окремі спальні + кухня вітальня Газ - двоконтурний котел на воду й опалення Невисокий шостий поверх Сучасний ремонт Вся необхідна техніка для комфортного життя - пральна машина - сушильна машина для одягу - пусудомийна машина - тепла підлога - фільтр на воду з системою зворотнього осмосу - великий холодильник - духова шафа - газова варильна поверхня, з якою вам не страшні відключення світла В квартирі зручне двоспальне ліжко в спальні для дорослих з окремою гардеробною, та односпальне підліткове ліжко в дитячій кімнаті. Таклж є додатково розкладний диван для ваших гостей в зоні вітальні АДРЕСА Сінергія 3+, вул. Сковориди 13/6, поверх 6 Оренда на шість місяців і більше ЦІНА20 000 грн в місяць + комунальні (не високі) завдаток 20 000 БЕЗ Комісії готова до заселення одразу

Трикімнатна квартира 2к+кухня вітальня Газ автономне опалення 6 поверх

3,4/4 этажного, двухуровневая, 5 комнат, 2 сан/узла, две душ/кабины, 2 холодильника, ламинат, КФ, плитка на полу. Рядом парк, остановка, 7 минут базар, рядом остановка транспорта, маршрутка до Академгородка 25 минут. Можно вместе жить две семьи. Аренда - цена ДОГОВОРНАЯ!

Тургенєвська вул., 81

Сдаю свою квартиру, євродвушка 47 кв . з євроремонтом . Швидкий виїзд до Києва. Велика кухня студія . Газовий котел , тепла підлога. На кухні панорамні вікна. В кавртирі є телевізор, пральна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, кондиціонер. Два великих дивани , та розкладний диван на кухні. В кімнаті є шафа купе та велика гардеробна кімната . Жк Єсенін

власник
Квартира довгостроково

Здам простору квартиру-студію з гарним ремонтом поруч з Центральним парком! Індивідуальне газове опалення. Квартира зонована, повністю укомплектована всим необхідним. Є два великих дивани, телевізор та кондиціонер. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Оренда квартири поруч з Центральним парком

Здам в оренду двокімнатну квартиру м. Ірпінь вулиця Унівеситетська. Новий якісний ремонт. Вся необхідна техніка та меблі. Дві окремі кімнати, кухня з диванчиком , роздільний санвузол. Є гардеробна кімната. Є пральна машинка з сушкою . Є газова поверхня . В під’їзді є два ліфта. Всі тарифи житлові. Є відео квартири Поруч розвинена інфраструктура. Зручний та швидкий виїзд в столицю. З тваринками ціна 20000 грн в місяць Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Здам 2 к квартиру Ірпінь. Поряд набережна

Оренда однокімнатної, дворівневої квартири, в самому центрі міста Ірпінь. Навпроти будинку один з найкращих парків міста - парк Незнвйка. Поруч школа, дитячий садок та вся необхідна інфраструктура. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою(холодильник, телевізор, мікрохвильова піч, пральна машина, газова варильна поверхня). Індивідуальне газове опалення, встановлений двоконтурний газовий котел. Житлові тарифи. Закрита прибудинкова територія Достатня кількість паркомісць. Квартира вільна та готова до заселення! Телефонуйте вже зараз!

Двохрівнева чудова квартира з газом!!

Євро 2х кімната квартира!! Жк закритого типу Укомплектована усім необхідним, 2 спальних місця! Площа 38м2 3/5 поверх Поруч: магазини, аптеки, салони, кафе, спорт зал, йога, баня, садочок, школа та будується великий ТЦ Зручний виїзд на Київ Для перегляду дзвоніть прямо зараз!

Квартира з газом, низький поверх!!!Терміново!

КВАРТИРА АКТУАЛЬНА!!! Новый объект Аренда ЖК Атриум Раздельная планировка 35м2 8/10 этаж Есть балкон Диван, стол Ванная Кухня скромная Отопление газовое Электроплита на 1 комфорку Можно с детьми, без животных Есть видео Цена: 9000 грн

Оренда квартири в Атріум. Актуально!!!

Оренда 3 кімнатноі, 2рівневоі квартири в центрі Ірпіня, поряд з парком правека, Незнайка, університетський, школа поряд Здається квартира з усім необхідним для життя.заіжай живи. Вартість квартири на місяць 20000 грн + ком. пос. Пропозиція від Агенції нерухомості

Украинская улица, 65Б, Ирпень, Ирпень, Киевская 20000.0 UAH

Здам 1к квартиру в ЖК Річ Таун Ірпінь 35м2. Квартира розташована на 10му поверсі з 10. Сусіди живуть. Індивідуальне газове опалення, тариф на світло житловий. Двоспальне ліжко + диван. Є необхідним на техніка: телевізор, пральна машинка, мікрохвильова піч, холодильник. Оплата за два місяці + 50% комісія ріелтора Квартира вільна. Перегляд в зручний час

Здам 1к квартиру в ЖК Річ Таун. Вільна. Можна котик
1 - 24 з 67 результатів