Здається однокімнатна квартира в центрі міста,по вул.Пулюя 3.Квартира тепла,тиха, комфортна,знаходить на першому поверсі 5-п будинку,в квартирі є все необхідне для комфортного проживання.Є місце для парковки.Ціна 12500

1 к. квартира в центрі вул. Пулюя 3

Здається в оренду 1-кімнатна квартира біля університету Нафти і Газу. Квартира облаштована необхідною технікою та меблями. Поверх 6. Опалення індивідуальне. Квартира в новобудові. Можна студентам. Тваринки до обговорення. Телефонуйте.

Пулюя И. улица, 15, Набережная Княгинин, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 12000.0 UAH

Здається 2 к.кв.вул.Пулюя,хороший стан,колонка на гарячу воду,меблі,холодильник. Гарний тихий район,поряд університет" Нафти та Газу",до центру пішки 10 хв Бажано студентів чи працюючих. Оголошення в АН. Звільняється в кінці серпня!!!!

Здається 2 к.кв.центральна частина міста.Вільна з 25.08. !!!

Здається в оренду 1 кімнатна квартира в центрі міста Івано-Франківськ по вулиці Пулюя. Загальна площа 45 м², є велика простора кухня і окрема спальна кімната. У квартирі є усе необхідне для комфортного проживання: холодильник, пральна машина, , газова плита, пилосос. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги на кухні, у ванній кімнаті та коридорі. Квартира світла та простора, у спальній велике двохспальне ліжко, шафа для одягу, диван та окреме робоче місце. Також в коридорі наявна прихожа для верхнього одягу та взуття. Є телевізор, також проведений інтернет. Центр міста, поруч університет нафти і газу, 7 хв до Стометрівка та річки, поруч продовольчі та продуктові магазини. Здається для осіб без тварин та дітей. За детальною інформацією та для огляду пишіть або телефонуйте, буду радий Вам допомогти !!

Пулюя И. улица, 15А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 12000.0 UAH

Вільна до заселення 3 кім квартира по вул. Пулюя. Квартира світла та тепла. Є необхідні меблі та техніка. Квартира з централізованим опаленням. На підігрів води є газова колонка,що є великою перевагою при відключенні світла. Можливе проживання з чемними тваринками. Дуже гарна локація,поруч є безліч магазинів. Зовсім недалеко знаходиться річка. Оплата в місяць 10000 грн + ком послуги. Пропозиція від агенства нерухомсті.

можна з тваринами
Пулюя Івана вул., 2

Здається в оренду 1 кімнатна квартира в центрі міста Івано-Франківськ по вулиці Пулюя. Загальна площа 45 м², є велика простора кухня і окрема спальна кімната. У квартирі є усе необхідне для комфортного проживання: холодильник, пральна машина, , газова плита, пилосос. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги на кухні, у ванній кімнаті та коридорі. Квартира світла та простора, у спальній велике двохспальне ліжко, шафа для одягу, диван та окреме робоче місце. Також в коридорі наявна прихожа для верхнього одягу та взуття. Є телевізор, також проведений інтернет. Центр міста, поруч університет нафти і газу, 7 хв до Стометрівка та річки, поруч продовольчі та продуктові магазини. Здається для осіб без тварин та дітей. За детальною інформацією та для огляду пишіть або телефонуйте, буду радий Вам допомогти !!

Оренда 1к квартири  Центр Ремонт Техніка Пакрковка Нафти і Газу

Здається в оренду 3-х кімнатна квартира не далеко від центру, вул. Пулюя. Кімнати окремі, санвузол окремо, засклений балкон. Квартира двостороння, ремонт, всі необхідні меблі техніка,

Оренда 3 кім квартири

Здається затишна 1-кімнатна квартира у центральній частині міста по вул.Гарбарська! Поверх: 10/11 Загальна площа: 45 м2 Площа кухні: 18 м2 Планування: Роздільна Опалення: Індивідуальне газове Наявна вся необхідна техніка та меблі Чудова інфраструктура навколо . Поруч: ТЦ Панорама плаза,магазини, спортзали, клініка, кав’ярні, парк, центральний ринок, 5хв до центру міста.

Гарбарська вул., 22

Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 42 м2 з утепленою лоджією в престижній новобудові у центральному р-ні за вул. Пулюя. Код квартири - #36088023 ВІдео тут: youtu.be/frvf0fRzQsc • 6 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • лоджія; • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • шафа; • телевізор; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира має свіжий ремонт, дизайн інтер’єру у світлих тонах та зручне планування. Окрема кімната з міжкімнатними дверима вдало поділена на зону спальні з двоспальним ліжком та зону вітальні. Кухня площею 12 м2 з вбудованою технікою та меблями має витяжну вентиляцію, плиту з духовкою та зручну обідню зону. Засклена утеплена лоджія збільшує життєвий простір кухні. Сумісний санвузол обладнаний душовою кабіною та якісною сантехнікою. Квартира укомплектована двоконтурним газовим котлом, побутовою технікою, меблями та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

1к квартира по вул. Пулюя 15а

Задається затишна 2к.,кв., в центрі міста Вул.Пулюя 4 Загальна площа: 60м2 Площа кухні: 10м2 Поверховість: 1/5 Санвузол: суміжний (душова кабіна) Опалення: індивідуальне газове Є всі необхідні меблі для прожиття Духовка, плита, холодильник, пилосос, фен, пральна машинка, мікрохвильовка, телевізор . Інфраструктура: магазини, лікарня, зупинка транспорту, дитячий садок, ринок, парк, відділення банку, відділення пошти, центр міста, школа Можна з тваринками, можна з дітьми. Ціна: 10000грн+КП

можна з тваринами
Пулюя Івана вул., 4

Код квартири - #28640237 Здається 3-кімнатна квартира у районі Центр за вул. Пулюя • 2 поверх з 5; • балкон; • вторинний житловий фонд; • двоконтурний котел; • індивідуальне газове опалення. У квартирі: • варильна поверхня та духова шафа; • пральна машина; • холодильник; • шафа; • ліжко; • диван. В оселі є засклений балкон, встановлено індивідуальне опалення, що заощадить кошти в опалювальний сезон, а двоконтурний котел забезпечить цілодобовий доступ до гарячої води. Кімнати облаштовані диванами і ліжком, є шафи для речей. Кухня з шафами, пральною машиною та холодильником. Поруч розвинена інфраструктура - центр міста, магазини, зелені зони. Телефонуйте, щоб оглянути та дізнатися деталі.

3-к. квартира у центрі з індивідуальним опаленням вул. Пулюя

Оренда чудової квартири з євроремонтом у ЖК "Княгинин Парк" Опис квартири: Пропонуємо до оренди розкішну квартиру з євроремонтом у сучасному житловому комплексі "Княгинин Парк". Це ідеальне житло для тих, хто цінує комфорт, стиль та якість. Основні характеристики: - Сучасний ремонт: Квартира виконана в сучасному стилі з використанням якісних матеріалів. Кожна деталь продумана до дрібниць, щоб ви почували себе затишно та комфортно. - Повна комплектація: Житло оснащене всією необхідною технікою та меблями. Ваша зручність і комфорт забезпечені з першого дня проживання. - Роздільні кімнати та санвузли: Планування квартири передбачає роздільні кімнати, що ідеально підходить для сімї або спільного проживання. Роздільні санвузли додадуть вам зручності та приватності. - Дві закриті лоджії: Квартира має дві закриті лоджії, які можна використовувати як додатковий простір для відпочинку, роботи або зберігання. Переваги розташування: ЖК "Княгинин Парк" розташований в затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Тут є все необхідне для комфортного життя: магазини, кафе, дитячі майданчики, школи та дитячі садки. Гарне транспортне сполучення дозволить вам швидко дістатися до будь-якої точки міста. Контакти: Не втрачайте можливість орендувати цю чудову квартиру! Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звертайтесь за телефоном 06*********04 Поспішайте, адже такі вигідні пропозиції не затримуються довго! З повагою, Анастасія Професійний рієлтор

ЦЕНТР Сучасна 3-кімнатна повністю укомплектована квартира

Код квартири - #29025191 Здається в оренду комфортна оселя із зручним плануванням. Телефонуйте та дізнавайтеся деталі.

Затишна 2к квартира по вул. Гарбарська

Оренда сучасної квартири в ЖК Княгинин.Перша здача. Квартира простора та світла. Велике робоче місце,є гардеробна. Велика кухня студія . Мега зручний 2 поверх. В квартирі підключено оптоволокно. Є відеоогляд. Телефонуйте для детальної інформації. Пропозиція від агенства нерухомості.

Княгинин вул., 44

Оренда 2к квартири Центр міста новобудова Біля жк Княгинин Поверх 9/11 ліфт Опалення індивідуальне газове Квартира оснащена всім необхідним для комфортного проживання меблі та техніка Можна з котиком. За додатковою інформацією телефонуйте

Оренда 2к біля жк Княгинин

Здається 2-кімнатна квартира загальною площею 77 м2 з балконом в центрі міста за вул. Гарбарська. Код квартири - #35264819 • 6 поверх з 9 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • балкон; • ремонт. У квартирі: • кухня; • двоспальне ліжко; • диван; • шафа; • гардеробна; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира має: мебльовані вітальню та спальну кімнату з міжкімнатними дверима, кухню площею 18 м2, сумісний санвузол з душовою кабіною, сушаркою для рушників та якісною сантехнікою. Квартира укомплектована побутовою технікою, меблями та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Кухня обладнана шафами для посуду, холодильником, витяжною вентиляцією, газовою плитою, духовкою, що дозволить Вам готувати улюблені страви та смакувати їх за обіднім столом. Розвинена інфраструктура у пішій доступності. Перегляньте квартиру на нашому сайті orenda.if.ua/2k-kvartira-po-vul-garbarska-u-centri-mista Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира з ремонтом, і/о та балконом  в центрі за вул. Гарбарська

Здається в оренду 1-но кімнатна квартира по вул. Княгинин, ЖК Княгинин, центральна частина міста. Перша здача! Новобудова з сучасним ремонтом, квартира внутрішня тепла, середній поверх, укомплектована технікою та меблями. З техніки - телевізор, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна машина, пилесос. Є все необхідне для комфортного проживання. Ліфт працює. Все для Вашого комфорту! Заходь і живи! Зручне розташування: комплекс знаходиться в центральній частині міста, на території великий торгово-розважальний комплекс, супермаркет Таврія, різні магазинчики та кавʼярні, в пішій доступності все до 10 хв. ходьби Ратуша, стометрівка, поруч річка та паркова зона. Перевага надається парі або працюючій людині, не можливе проживання з тваринами. Вартість оренди в місяць 350$ + комунальні послуги. Пропозиція варта Вашої уваги, показ в будь-який зручний для Вас час - ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Оренда 1-но кімнатноі квартири в сучасному ЖК! Перша здача!

Здається 3-кімнатна квартира загальною площею 100 м2 з функціональним плануванням та панорамними вікнами в р-ні Набережна-Княгинин за вул. Княгинин. Код квартири - #36977747 Відео тут: youtu.be/O_5m7FFP_-g • 2 поверх з 13 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • двоконтурний котел; • панорамні вікна; • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • односпальне ліжко; • комп’ютерний стіл; • шафа; • телевізор; • пральна машина; • холодильник. Стильна квартира з роздільним плануванням має: окремі мебльовані кімнати, кухню площею 12 м2 з виходом на утеплену лоджію, санвузол роздільний з ванною кімнатою. Кухня обладнана шафами для посуду, холодильником, витяжною вентиляцією, мікрохвильовою піччю, духовою шафою, що дозволить Вам готувати улюблені домашні страви. Квартира має побутову техніку, меблі та все необхідне для комфортного тривалого проживання. Індивідуальне опалення допоможе суттєво заощадити на комунальних платежах. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру. Більше пропозицій на сайті orenda.if.ua

3к квартира по вул. Княгинин у ЖК КНЯГИНИН

Оренда 3к квартира з ремонтом і меблями •3к •Поверх 8/10 •Площа 83.50 м2 •Кухня-студія 35 м2 •Забудівник Франківський Дім (жилий фонд від 2021р) •Індивідуальне газове •В центрі міста, вул. Макогона •3 окремі кімнати. Тепла підлога всюди де є плитка: -коридор, санвузол, ванна кімната, кухня-студія. •Поряд із центром-але тиха, затишна територія. Закритий двір, дитячий майданчик, парковочні місця. У зоні пішої доступності центр, кафе і ресторані. Ціна 500$ Оплата за перший і останній місяць та комісія агенства Також є гараж у будинку 22 м2 за додаткову оплату

3кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом

Стильна 2 квартира ЖК Княгинин - новобудова - 11/13 поверх, ліфт працює - індивідуальне опалення - світла кухня та просторі дві окремі кімнати - квартира облаштована усіма необхідними меблями та технікою - 3 телевізори - є невеличкий балкончик - с/в з ванною - посудомийна машина, пилосос - гардеробна - підземний паркінг - розвинена інфраструктура, поруч супермаркети, річка - 550$

Оренда стильної 2 квартири в центрі

СУЧАСНА 1 КМ КВАРТИРА В ЖК КНЯГИНИН - новобудова - індивідуальне опалення - поверх 4 - сучасний ремонт - необхідні меблі і техніка при потребі доукомплектують посудомийкою - кімната з ліжком і великою шафою-купе - простора гардеробна - суміжний с/в душова - кондиціонер - в даному ЖК є підземний паркінг - поруч зупинка, магазини, кавʼярня Більше пропозицій та відеоогляди дивіться тут orenda_olimp

Стильна 1 км квартира в ЖК з підземним паркінгом

Здається в оренду 2-кімнатна квартира в центральній частині міста по вул. Гарбарська, новий будинок, індивідуальне опалення, зроблено косметичний ремонт після квартирантів, квартира чиста, акуратна. Є меблі, телевізор, побутова техніка. 12000 грн+комунальні платежі. Пропозиція від агентства нерухомості.

Оренда 2-кім. квартири в центральній частині міста (9)

Здається 6-кімнатна квартира загальною площею 160 м2 з панорамними вікнами та заскленим балконом в центрі за вул. Пулюя. Код квартири - #34197753 • 10 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • двоконтурний котел; • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • односпальне ліжко; • комп’ютерний стіл; • гардеробна; • телевізор; • кондиціонер; • пральна та сушильна машини; • холодильник. Простора квартира має якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єру. Функціональне планування включає роздільні мебльовані житлові кімнати зі зручними диванами, шафою та ліжками у 2 рівні, кухню-вітальню площею 20 м2 з вбудованими меблями та технікою (витяжна вентиляція, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч тощо). 2 санвузли з душовою, ванною та якісною сантехнікою. Квартира повністю облаштована усіма зручностями для комфортного тривалого проживання – якісна техніка та зручні меблі, кондиціонер та індивідуальне опалення. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру. Більше пропозицій на сайті orenda.if.ua

6к дворівнева квартира по вул. Пулюя у центрі міста.

Здається 2-кімнатна квартира загальною площею 67 м2 з функціональним плануванням та панорамними вікнами в р-ні Набережна-Княгинин за вул. Княгинин. Код квартири - #35325087 • 12 поверх з 12 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • двоконтурний котел; • панорамні вікна; • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • шафа; • Wi-Fi; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира з роздільним плануванням має: окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, кухню, роздільний санвузол з ванною кімнатою. Кухня обладнана шафами для посуду, холодильником, витяжною вентиляцією, мікрохвильовою піччю, духовкою, що дозволить Вам готувати улюблені домашні страви. Квартира має побутову техніку, меблі та все необхідне для комфортного тривалого проживання. Поряд магазини та торговий центр Panorama. Перегляньте квартиру на нашому сайті orenda.if.ua/zatishna-2k-kvartira-po-vul-knyaginin Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира з ремонтом, і/о, технікою та меблями за вул. Княгинин
1 - 24 з 29 результатів

Популярні запити

Географія Івано-Франківськ