Здам 1-кімн квартиру з ремонтом, меблями і технікою Знаходиться по вул. Пухова (біля нової пошти) На 7му поверсі, є ліфт Загальна площа 39м2, кухня 9м2 Є всі необхідні меблі і техніка Квартира доступна для перегляду з 29.07.2024 (записуйтесь на перегляд заздалегідь) Вартість оренди 7000 грн плюс комунальні платежі Оплата одразу за перший місяць оренди, заставна сума і комісія агентства (70%)

Пухова Генерала вул., 140

Сдам хорошенькую 1 ком.кв. на Масанах(Независимости 14). Квартира укомплектована необходимой мебелью и бытовой техникой. Агентство

Хорошенькая 1 ком.кв. на Масанах

В самом центре города ! Прохлада Большая однушка в новострое! Полностью укомплектована Стиралка / холодильник / сушилка Автономное отопление Свет отключают только пару часов в день Звоните , организую показ

Срочно! Супер однушка в Центре!

Здам в оренду 1-кімнатну квартиру, на 5 поверсі вул. 1 Гвардійської Армії 6 (р-он Градецький). Загальна площа 34м². Нова Кухня укомплектована меблями, газова плита, холодильник, мікрохвильовка. Пральна машина. Вартість: 10 000грн. Записатися на перегляд можна за телефоном 09*********06.

Оренда 1 кімнатної квартири в центрі міста р-он Градецького

Оренда, біля центрального ринку довгострокова, для порядної сімї на довгий тривалий термін, комунікації тільки вода без домашніх тварин всі фото відповідають дійсності . 2000 грн за перший і останній місяць + комун.послуги+2000 агентство .більше інформації по телефону. 06******61.

Оренда квартири на землі, 2х кімнатної ,центральний ринок

Однокімнатна квартира з меблями та технікою вул.Нафтовиків 21 Зручний третій поверх. В квартирі є всі необхідні меблі для проживання. Встановлено бойлер для підігріву гарячої води. Є холодильник,пральна машина. Поруч збудинком зупинка громадського транспорту,Велмарт,школа,дитячий садок,ліс для відпочинку . Оплата перший і останній місяць+комісія АН 50% Для уточнення телефонуйте в зручний для Вас час.

Оренда 1-ки з технікою та меблями,р-н Масани вул.Нафтовиків 21 NN

Срочно сдам 1-комнатную квартиру в р-не Шерстянки, по улице Текстильщиков 11б. 6/9. Квартира с хорошим косметическим ремонтом, есть вся необходимая мебель и техника. Свободна готова к заселению. Свет не выключают. Цена 5500 грн + к.у. (Оплата за 1 месяц + залоговая сумма + комиссия АН)

СВЕТ НЕ ВЫКЛЮЧАЮТ. Срочно сдам 1-комнатную квартиру в р-не Шерстянки

Оренда 1-но кімнатної квартири-студії в центрі міста, на пр-ті Перемоги. Розташована на 4- му поверсі з 9- ти. Всім необхідним для комфортного проживання, облаштована. Умови проживання стандартні-(перший + останній місяць, та разова комісія АН). Більш детально, за номером телефона!

Оренда 1-но кімнатної квартири в центрі міста

Здається в оренду 1 кімнатна квартира на 3 поверсі в цегельному будинку за адресою: вул. Мазепи , буд. 54. Квартира охайна, чистенька з меблями і технікою, крім холодильника. Балкон засклений, всі вікна металопластикові. Вікна квартири виходять в бік дитячого садка, не на проїздну частину. Лічильники на холодну і гарячу воду, електрику. Зручне місцерозташування будинку, поруч зупинки, привокзальний ринок, супермаркети Сільпо і АТБ, дитячий садочок і велика зелена придомова територія. Орендна плата 3800 грн, залогова сума і разова комісія АН.

Оренда 1 кімнатної квартири, світло не вимикають

Охайна 1-но кімнатна квартира район Подусівка, вул.Дніпровська - Знаходиться на 5-му поверсі 9-ти поверхівки щ затишним подвірям; - Зроблено ремонт, меблі, холодильник, пральна машинка, кондиціонер; - Вбудована кухня, гардеробна; - лічильники на світло, воду і газ; 5500+ком.послуги (оплата перший і останній місяць) + Комісія одноразово 60% Вільна і готова до заселення Дзвоніть, з повагою Світлана

Здам красиву 1 но кімнатну квартиру

Сдается 1 ком.квартира с мебелью и техникой . На длительный период. Район Красный мост. Цена 7000+счетчики

Сдам 1 ком.квартиру !

Здається 1-но кімнатна квартира в районі Електрона. Четвертий поверх, 22 м2, жилий стан, тепла та світла. Є необхідні меблі, холодильник. Ціна 3000+к.п.(дуже невеликі)+% АН.

Здам 1-но кімнатну квартиру р-н Електрона.(низьки комунальні)

Здам на тривалий термін 1-к квартиру, розташовану в р-ні ЦУМу. Вулиця Пятницька, 2/9 п, в квартирі є всі необхідні меблі, техніка. Оплата 6000 гривень + комун. послуги. АН.

1-кімнатна квартира, ЦУМ.

Здам з гарним ремонтом 1-но кімн кв р-н Епіцентру. В квартирі є необхідні мебелі, холодильник, пральна машина, бойлер, мікрохвильова піч . Ціна 8500 за все. Можливо на 1-3 місяці. Для однієї людини або пари без тварин.

8500 за все . Здам в гарному стані 1-но кімн кв р-н Епіцентру

Однокімнатна квартира в оренду, можна на короткий термін - Самоквасова, 15 - Розташована на другому поверсі - Меблі / техніка за домовленістю - Лічильники на воду та світло Розглянемо сімейну пару або одну людину

1 кімнатна квартира вулиця Самоквасова

Здам 1-но кімнатну квартиру на Толстого ! Меблі частково! Немає спального місця!!! Немає холодильника!!! Пральна машина Є! ( тільки треба підключити)! Житловий стан! Лічильники на все! Оплата 3000 +ком.посл.+завдаток+%Ан. Поряд зупинка,дит.садочок,школа,магазини! Вільна!

Здам 1-но кім.кв-ру !

Сдам 1-комн.кв. 1/9 с балконом в р-не ул. Пухова. Только на длительный срок! Семье,можно с ребенком. Можно с воспитанной маленькой собачкой. Цена 5000+к.у. На отопительный период-скидка -4500+к.у. При заселении оплата+залог. АН-70% единоразово. Подробности только по телефону.

Сдам 1-комн. Р-н Пухова.Мебель.Техника.

Сдам квартиру студию в новострое район Масаны ул. Независимости.Современный дизайнерский ремонт,автономное отопление. Теплый пол. Установлены все счетчики. (ОТ ХОЗЯИНА БЕЗ РИЭЛТОРСКИХ%)

власник
Сдам квартиру студию Чернигов новострой

Якщо при виборі житла для Вас важливі такі категорії як комфорт та безпека - тоді ця квартира саме для Вас! Пропонуємо Вашій увазі сучасну 1 кімнатну квартиру (43 кв. м.) в Новому "Термо" будинку по Проспекту Миру, 277А, ЖК "Північний". КОМФОРТ: - в квартирі продумане до дрібниць функціональне і зручне планування з великою гардеробною та окремим сан-вузлом; -зроблено ремонт для себе з дороговартісних матеріалів та з Дизайнерським підходом; - встановлено лічильники на ВСЕ: воду, електроенергію та індивідуальний лічильник тепла на квартиру, яким Ви можете регулювати подачу тепла більше-менше (оплата за опалення взимку - 600 грн); - встановлено бойлер, який ввесь час забезпечуватиме Вас гарячою водою; - в квартирі є все для комфортного проживання: сучасні меблі та побутова техніка (кондиціонер, телевізор, пральна машинка, холодильник, духова шафа); - в будинку два сучасні, швидкісні ліфти. БЕЗПЕКА: - в будинку та квартирі встановлено датчики протипожежної безпеки; - облагороджена прибудинкова територія, закритий двір з охороною; - відеонагляд в середині будинку, на поверсі та по периметру будинку; - облаштоване бомбосховище в будинку; - велика парковка біля будинку для Вашого авто під відеонаглядом (або 50 м. до платної парковки). Ціна оренди: 10900 грн + лічильники Квартиру переглянути можна зараз. Заселення можливе з 10.08.2024.

1 кімн в Новому будинку пр-кт Миру 277А Індивід Опалення Закритий двір

Здаю однокімнатну квартиру з автономним опаленням Загальна площа 41 м2 Площа 15 м2 Знаходиться на 6 поверсі 10 поверхового будинку Автономне опалення Дуже тепла та затишна, з гарним ремонтом Є вся необхідна побутова техніка Просторий балкон, кімнати та санвузол об’єднаний. Оплата за перший і останній місяць Комунальні послуги щомісячно % разова комісія АН Усі подробиці по телефону АН ЕКСПЕРТ РІЄЛТ #8707 Т

RLT T01 Оренда 1 кімнатної квартири з ремонтом, автономка, Масани

Готова с 25.07 просторная новенькая квартира в центре по ул.Любецкая 2-А Новый дом Закрытая парковка Просторная квартира порадует Вас

Свет не отк Автономка Аренда большой 1 ком

Для порядочных , платежеспособных людей ( без животных ) сдаётся однокомнатная квартира в центре (на улице "Пятницкой" ) . Аккуратное жилое состояние . Большая комната . Просторная кухня . Раздельный санузел . Есть вся необходимая для проживания мебель , холодильник . Оплата - 4600 гривен в месяц + коммунальные услуги . Подробности - по телефону .

Сдаётся 1-комнатная квартира

Здам на довгострокову оренду 1 кімнатну квартиру, 38,7 м2 на 6 поверсі 9-ти поверхового будинку за адресою: вул. Пятницька, 63 По інфраструктурі поруч є все необхідне: дитячий садок, школа, магазини, ЦУМ, дитячі майданчики, парк, нова пошта, банк, лікарня, аптеки, спортзали і ін. Гарна транспортна розвязка! Квартира затишна та світла! Оплата за перший і останній місяць! % разова комісія АН Для додаткової інформації та перегляду, набирайте!!!

Здам в оренду 1к.кв. в ЦЕНТРІ! 6 поверх, біля ЦУМ!

Здається однокімнатна квартира на Пухова, 2/5, меблі, холодильник, болер, м/п вікна, балкон застеклений, хороший стан, можна з дітьми, тваринками, 5000+ку

можна з тваринами
Пухова Генерала вул., 129
1 - 24 з 38 результатів