Квартира від власника по вулиці Нечуя-Левицького. Хороший ремонт, поідключено інтернет, в квартирі чисто, балкон заскленний, шафи із дзеркалом, телевізор, пралка, стіл та усе необхідне

власник
Комунальні враховані в ціну. 1 кімнатна

Пропонується в оренду затишна 1-кімнатна квартира на довгостроковий термін на зручному 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку на вулиці Різдвяна, 115. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. У квартирі створений охайний і затишний інтерєр, що створює приємну атмосферу для вашого затишку. Відмінні сусіди та чистий підїзд додають комфорту і безпеки вашому життю. Оренда доступна для сімї без тварин. Вартість оренди: оплата за перший місяць плюс страховий внесок. Комісія агентства становить 50% від одноразової орендної плати. Не упустіть свою можливість переїхати в цю прекрасну квартиру! Для отримання додаткової інформації або для організації огляду, будь ласка, звяжіться з нами.

Рождественская улица, 115, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 8500.0 UAH

Пропонуємо в оренду 1 кімнатну квартиру, яка знаходиться на пятому поверсі десятиповерхового панельного будинку по вул. Різдвяній, р-н Седова. Квартира свіжа, після косметичного ремонту. Орендується з усіма меблями та побутовою технікою: холодильник, пральна машина і т.п. В квартирі встановлені лічильники на електрику, газ, та воду. Встановлений бойлер. Тамбур на дві квартири. БЕЗ ТВАРИН! Зручне місце розташування будинку, поруч уся розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки та майданчики, магазини, супермаркети, ринок, аптеки, відділення банків та пошти, кавярні та зупинки громадського транспорту. Орендна плата становить 8000 грн. за місяць + ком. послуги (по лічильниках та квітанциях). При складанні договору оренди, оплата складає 8000грн. + 8000грн. страхова сума + комісія АН 50% одноразово.

Рождественская улица, 90, Седова, Черкассы, Черкасская 8000.0 UAH

Пропонуємо у довгострокову оренду гарну, теплу та затишну 1-кімнатну квартиру на 1-поверсі 2-поверхового цегляного будинку. Місце розташування - р-н ринку Седова. Чиста, акуратна зі свіжим ремонтом, зручна, з усіма необхідними меблями. Є бойлер та роутер. Пральної машини не має. Будинок розташований у зручному центральному місці, поруч уся розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки та майданчики, магазини, супермаркети, ринок, аптеки, відділення банків та пошти, кавярні та зупинки громадського транспорту. Платоспроможнім, порядним людям. БЕЗ ТВАРИН! Орендна плата складає 7000 грн. за місяць + ком. послуги (по лічильниках та квітанциях). При складанні договору оренди, оплата складає 7000грн. + 7000грн. страхова сума + комісія АН 50% одноразово.

Рождественская улица, 56, Седова, Черкассы, Черкасская 7000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 1-кімнатноі квартири вул. Гоголя 390 біля Астри Гарний, жилий стан, мебльована, пральна машинка, новий холодильник, бойлер, склопакети 8 поверх, засклений балкон Можна з невеличкою собачкою 8500+ низькі комунальні (пільги) Оплата 1й місяць + страхова сума у такому ж розмірі + комісія АН

Вільна 1-кімнатна квартира вул.Гоголя (Астра)

Пропонується в оренду затишна 1-кімнатна квартира на довгостроковий термін на зручному 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку на вулиці Різдвяна, 115. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. У квартирі створений охайний і затишний інтерєр, що створює приємну атмосферу для вашого затишку. Відмінні сусіди та чистий підїзд додають комфорту і безпеки вашому життю. Оренда доступна для сімї без тварин. Вартість оренди: оплата за перший місяць плюс страховий внесок. Комісія агентства становить 50% від одноразової орендної плати. Не упустіть свою можливість переїхати в цю прекрасну квартиру! Для отримання додаткової інформації або для організації огляду, будь ласка, звяжіться з нами.

Оренда охайної 1-кімн. по вул. Різдвяна

КВАРТИРА БЕЗ ХОЛОДИЛЬНИКА ! Оренда 1-кімнатної квартири в районі Митниця, по вулиці Припортова. В квартирі НЕМАЄ ХОЛОДИЛЬНИКА Квартира в хорошому доглянутому стані, з техніки тільки є пральна машина. Ціна : 8000 та комунальні платежі.

Оренда 1-кімнатної квартири в районі Митниця

Оренда гарної 1 кімнатної квартири, 31 м.кв, р-н 700-річчя, вул. Амбросса, 72, є все необхідне для комфортного проживання: інтернет, пральна машинка, холодильник, посуд, мікрохвильовка, електрочайник, тостер, праска, пилосос, гладильна дошка, сушка для білизни, рушники, постільна білизна. Світла та чиста квартира. Умови: Без тваринок. Без дітей. Оплата 9000 грн.+ КП на місяць. При заселенні оплата: за 1 місяць 9000 грн. + страхова сума 9000 грн. + комісія АН 5000 грн.

Оренда гарної 1 кімн. квартири р-н 700-річчя

Квартира знаходиться на вулиці Гоголя 137 (перехрестя вулиць Гоголя і Пушкіна). Двір закритого типу. Газова плита. Мебльована, побутова техніка, бойлер, кондиціонер. Балкон з кухні. Велика кімната 22м2. 11000 грн + комунальні послуги. Передоплата за два місяці. Послуги рієлтора - у розмірі 50% одноразово.

1-кімн.кв., центр, новобудова, 50м2

Здам 1к. кв. в районі площі 700-річчя з якісним ремонтом 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом. Натяжна стеля, встановлений бойлер, меблі є повністю: 2-х спальне ліжко, телевізор, стільці, холодильник, пральна машинка, шафа... Зручне розташування квартири: поряд магазини «АТБ», «Делікат», торгово-розважальний центр «Депо», Дніпро і міський пляж, магазини, зупинки міського транспорту, недалеко центральна частина міста. Ціна: 9000 грн.+ компослуги. Одноразова комісія АН. Є і інші пропозиції 1-3 кімнатних квартир Запрошуємо до співпраці власників квартир Надаємо допомогу та повний супровід при купівлі-продажу, оренди нерухомості, догляд за нерухомістю якщо господарі не в Черкасах. Телефонуйте

бульвар Шевченка, 472

Довгострокова оренда бюджетної, частково мебльованої квартири по вул. Благовісна 262 Квартира тепла та затишна знаходиться на 3 поверсі. Поруч супермаркети, аптеки, відділення банку, ресторани та кафе, школи та садочки. Зручна транспортна розвʼязка. Ціна 5000 грн/ місяць+ ком. послуги. При заселені оплата за 1 місяць+ страховий платіж 5000грн. ( при виселені повертається)та 50 % від місячної оплати ( разово) комісія АН. За додатковою інформацією звертайтеся 098-320-30-30, 063-499-53-57

Благовісна, 262

Здається 1к квартира біля Депоту, Гоголя 520 Гарна інфраструктура, до Депоту 5-7 хвилин Поряд є: магазини, аптеки, школи, дит. садки Оплата складає 8500 + 8500 страхова сума, ком. послуги, 50% комісія АН (одноразово)

Здам 1к квартиру, Депот

В довгострокову оренду здається 1-кімнатна квартира в районі вулиць Різдвяна-Сєдова, розвинута інфраструктура поряд дитячий садок, школа, магазини, аптеки, відділення банків, поряд ринок. В квартирі зроблений косметичний ремонт є газова плита, холодильник, меблі, один див Орендна плата складає: 5400 грн.+ КП. При заселенні плата становить: 5400 грн.+ страхова сума 5400 грн. та + комісія АН 3000 одноразово. Є адекватний торг.Запрошую на перегляди.

Пропоную в оренду  1-кім.  квартиру по вул. Різдвяна

Пропонуємо в оренду 1-кімнатну квартиру Ценр міставул.Благовісна174. Квартира повністю мебльована з побутовою технікою, гарний жилий стан. Поряд є все для комфортного проживання: базар, магазини, аптеки, школи, розвинена інфраструктура. Під час заселення та заключення договору вноситься: 8000грн. перший місяць+ 8000грн. страхова сума+ 50%коміся АН.

Пропонуємо в оренду 1-кімнатну квартиру Центр міста

Пропонуємо в оренду гарну 1- квартиру 30 м.кв. на 3-му поверсі 5- поверхового теплого цегляного будинку. Місце розташування - центр міста, вул. Благовісна, 341. Зі всіма зручностями: холодильник, колонка газова, пральна машина... Квартира доглянута і чиста, в тихому центрі.Щойно закінчили ремонт ! Будинок розташований у зручному місці із розвиненою інфраструктурою. Можна оренду від 1 місяця і більше. Бажано на довгий термін. Умови: Платоспроможнім, порядним людям. Оплата складає: Оренда за місяць - 10000 грн. + ком. послуги.( по лічильникам ) При заселенні та укладанні договору оренди оплата першого місяця 10000 грн. + страхова сума 10000 грн. та + комісія АН 50% одноразово.

Пропонуємо до оренди 1-кім квартиру в тихому центрі міста

Оренда 1 кімнатної квартири по вул. Толстого. - комфортний середній поверх; - чистий, аккуратний жилий стан; - є всі необхідні меблі; - в наявності побутова техніка: холодильник, пральна машина-автомат; - є лічильники; - добре розвинена інфраструктура : магазини, ТРЦ «Depo”, школи, д/садочки, зупинки громадського траспорту… 7000 грн. + комм. платежі. Страхова сума. Комісія АН

Оренда 1кімнатної квартири в районі 700 річчя

Пропонуємо в оренду 1-кімнатну квартиру по вулиці Гоголя 315 Квартирра повністю мебльована. Є все для комфортного проживання. Орендна плата складає: 8000+КП Під час підпису договору оренди вноситься: 8000 перший місяць + 8000 страхова сума або останній місяць + 50% комісія АН Квартира вільна. Ключі в агенції. Запрошуємо на перегляд!

Оренда 1-кімнатної квартири в тихому центрі

Здається 1к квартира в гарному районі, по вул. Чехова-Гоголя. Новий ремонт в ванній кімнаті, я вважаю, що це головне)

Сдам квартиру район: 700

Оренда 1 кмн квартири вул.Героїв Дніпра. Новий будинок,гарний підїзд. Кухня студія. Виконаний класний дизайнерський ремонт. Бойлер. Укомплектована гарними,якісними меблями. Також є вся необхідна побутова техніка. Посуд. Інтернет,поряд парковка,Дніпро,дуже гарно розвинена інфраструктура. Розглядаються орендатори з твариною,по домовленості за страхову суму. Оплата 17000 грн+комунальні послуги. Квартира готова до переглядів. По домовленості. Підбираємо варіанти під Ваш запит.

Люксова 1 кмн квартира в р-н Митниця,Героїв Дніпра

Оренда просторої квартири в ЖК "Симфонія", бул.Шевченка, р-н Казбет. Новий комплекс закритого типу, своя парковка, затишна зона відпочинку, відеонагляд. 1+1 - простора кухня студія та окрема спальня + лоджія. Сучасна квартира, з новим ремонтом, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання, посудомийна машина, кондиціонер, бойлер, індивідуальне газове опалення, що дозволяє значно економити на ком. послугах, тепла підлога. Порядні та спокійні сусіди. Поряд вся інфраструктура зупинки, магазини, супермаркети, ресторани, банки, аптеки, парк, Дніпро та пляж. Здається для порядних та охайних людей! Вартість оренди 15000грн.+ком.послуги, оплата за перший місяць та страхова сума, комісія агенства 9000грн. разово.

Оренда нової квартири,студія+окрема спальня ЖК Симфонія