Оренда 1-кім квартири р-он Річпорту. 8 поверх, вид на Дніпро. Тільки після косметичного ремонту. З техніки є холодильник(старенький, але робочий) та пральна машина. На момент заселення буде зроблене генеральне прибирання. Вартість 10000 грн/міс + к.п. Послуги агенства 50% одноразово.

Оренда 1-кім квартири Річпорт

Пропонуємо в оренду однокімнатну квартиру по вул. Вернигори, 21 на комфортному другому поверсі, з економними комунальними платежами. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, світла та затишна. На усе встановлено лічильники, взимку дуже тепло. Встановлено газову колонку, тому є постійно гаряча вода. Орендна плата в місяць складає 8000 грн. + к.п. При складанні договору оренди оплата першого місяця, страховий платіж 8000 грн. + 50% послуги агенції нерухомості одноразово. Вільна до заселення.

Оренда затишної 1-ї квартири по вул. Вернигори, 21

Перша здача. Оренда стильної квартири в центральній частині міста (Гоголя/О.Дашковича) Дизайнерський ремонт, якісні матеріли, меблі індивідуального замовлення. Квартира затишна та комфортна, все продумано до дрібниць. Зручне планування: * кухня-студія з робочою, обідньою та релакс зонами; * окрема спальня з гардеробною кімнатою; * просторий санвузол. Нові меблі та техніка, є зручний диван, двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер, інша побутова техніка. Це ідеальний варіант для 1-2 людей, які цінують свій комфорт. Новий будинок, лічильники на все, є тепловий лічильник на квартиру, інтернет, СВІТЛО Є! Все необхідне в кроковому доступі. Оренда довгострокова для порядних, платоспроможних людей. Вартість оренди 24000 грн/міс. Оплата за місяць оренди плюс гарантійний платіж. Послуги агентства 50% від першого місяця оренди. Перегляд по домовленості, ключі в агентстві. Наталія.

Перша здача, все нове, центр, СВІТЛО Є

Здається в оренду 1 кімнатна квартира - студія зі свіжим ремонтом та новими меблями. Квартира облаштована необхідною побутовою технікою: холодильник, бойлер, пральна машина, індивідуальний електрокотел, кондиціонер, невеликі комунальні послуги. Без тварин. Вартість оренди 11000 грн + комунальні послуги. При заселенні оплачується перший і останній місяць. Комісія АН 50% одноразаво при заселенні.

Оренда 1 кімнатної квартири, вул. Чорновола, р-н Зеленої
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Довгострокова оренда квартири в центрі міста , ЖК ,,Симфонія".Квартира знаходиться на 2 поверсі 12 поверхового будинку,иає індивідуальне газове ополення ,В квартирі є все необхідне для комфортного проживання .Еухня облаштована сучасними меблями і всією побутовою технікою ,холодильник, посудомийна машина ,мікрохвильова піч, газова варильна поверхня, духова шафа, пральна машина.В кімнає ліжко з ортопедичним матрасом і диван.телевізор, шафа ..квартира здається для 1-2 осіб ,без домашніх тварин..Ціна 13500 грн на місяць.Оплата за пкрший місяць проживання і страхова сума в розмірі місячного проживання + 50 % послуги АН.

Пропонується на довгострокову оренду 1 кім. кв. в центрі міста

Терміново! Оренда 1-к квартири на Залізняка. В квартирі зроблений свіжий косметичний ремонт, засклений балкон. Квартира здається з всіма необхідими меблями та технікою. Встановлений бойлер. В будинку є ОСББ Здається на довготривалу оренду. Показуємо у зручний для вас час Оплата за перший місяць та страховий платіж ( в розмірі місячної оренди) Комісія АН 50%

Терміново! Оренда 1-к квартири на Залізняка

Оренда дизайнерської квартири в новому будинку Грушевського 110,комфортний 4 поверх ,квартира укомплектована всіма необхідними меблями (кухонні меблі ,шафи ,ліжко ,диван ) та технікою (кондиціонер ,духовка ,варильна поверхня ,витяжка ,пральна машина ,сушильна машина ).Також є можливість орендувати гараж в гаражному комплексі поруч з будинком .Вартість 25000+кп При підписанні договору оплата за перший та страховий місяць та 50% послуги ріелтора разово .

Оренда дизайнерської квартири в новому будинку

Оренда 1 кімн. ква-ри, ПЗР, вул. Ярославська 6-й поверх. Жилий стан, склопакети. Велика кімната з іншою. Мебльована. Холодильник. Без пральної машини. 6000 грн+к.п. Передплата за перший місяць проживання + страхова сума. Послуги АН 50% одноразово.

Оренда 1 кімн. ква-ри, ПЗР

Здається в оренду, 1-но кімнатна квартира, ПЗР, вул. Лазаренка (кол. Ярославська) вул. Тараскова. Частково мебльована, диван, шафа, стіл, холодильник (все як на фотографіях). Встановлені лічильники, склопакети, металеві вхідні двері. Ціна 6000грн/міс +ком.послуги (встановлені лічильники) За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону. Пслуги АН 50% від місячної плати разово.

ПЗР, Лазаренка, частково мебльована

Перша здача просторої 1-кімнатної квартири в ЖК Графський. Оснащена необхідними для проживання меблями та технікою. Кухня має все для зручного приготування та прийому їжі, розкладний диван та балкон з панорамними вікнами та теплою підлогою. В кімнаті велике 2-спальне ліжко, крісла та телевізор. Просторий передпокій оснащений великою шафою-купе, яка ховає собою гардеробну кімнату. Санвузол має душову кабіну, бойлер та теплу підлогу. Лічильники на опалення, воду та електроенергію. Зручний третій поверх. Здається на довгий термін.

НОВА! Велика 1-кімнатна квартира. ЖК Графський

Квартира від власника по вулиці Нечуя-Левицького. Хороший ремонт, поідключено інтернет, в квартирі чисто, балкон заскленний, шафи із дзеркалом, телевізор, пралка, стіл та усе необхідне

власник
Комунальні враховані в ціну. 1 кімнатна

Центральна Митниця, ЖК Сімейний. Вул.Гагаріна 29. Оренда однокімнатної квартири на комфортному третьому поверсі! Закрита територія. Розвинута інфраструктура, кавярня, супермаркет, зупинка, паркування, центр міста, Дніпро у пішій доступності. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання, в кімнаті всі нові меблі, необхідна побутова техніка. Вітражні вікна, автономне опалення. Вбиральня. На все встановлені лічильники, низькі комунальні платежі. Проживання без тварин та діток. Оплата за перший місяць проживання 15000+страхова сума 15000+комісія АН 50% від місячної вартості після підписання договору. 15000+к/п Заселення з 01.09 дивитись можна раніше

Центральна Митниця, ЖК Сімейний.

Житлові комплекси у Черкаси

Здам житло, для сімейної пари або одної людини. Без тварин. Зручна місцевість. Район Шкільна

власник
Здам житло для довгострокової оренди

Пропонується в оренду затишна 1-кімнатна квартира на довгостроковий термін на зручному 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку на вулиці Різдвяна, 115. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. У квартирі створений охайний і затишний інтерєр, що створює приємну атмосферу для вашого затишку. Відмінні сусіди та чистий підїзд додають комфорту і безпеки вашому життю. Оренда доступна для сімї без тварин. Вартість оренди: оплата за перший місяць плюс страховий внесок. Комісія агентства становить 50% від одноразової орендної плати. Не упустіть свою можливість переїхати в цю прекрасну квартиру! Для отримання додаткової інформації або для організації огляду, будь ласка, звяжіться з нами.

Рождественская улица, 115, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 8500.0 UAH

Здається в оренду 1 кімнатна квартира в новобудові ЖК Андорра. Квартира з автономним газовим опаленням, тепла підлога, нові меблі та техніка. Двір закритого типу з великим дитячим майданчиком та мангальною зоною з альтанками, охорона території, місця для паркуваня авто. Щомісячна оплата 14 тис. + комунальні послуги, домашні тварини також можливо, все обговорюється.

власник
Смелянская улица, 122А, Сосновский, Черкассы, Черкасская 14000.0 UAH

Пропонуємо в оренду 1 кімнатну квартиру, яка знаходиться на пятому поверсі десятиповерхового панельного будинку по вул. Різдвяній, р-н Седова. Квартира свіжа, після косметичного ремонту. Орендується з усіма меблями та побутовою технікою: холодильник, пральна машина і т.п. В квартирі встановлені лічильники на електрику, газ, та воду. Встановлений бойлер. Тамбур на дві квартири. БЕЗ ТВАРИН! Зручне місце розташування будинку, поруч уся розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки та майданчики, магазини, супермаркети, ринок, аптеки, відділення банків та пошти, кавярні та зупинки громадського транспорту. Орендна плата становить 8000 грн. за місяць + ком. послуги (по лічильниках та квітанциях). При складанні договору оренди, оплата складає 8000грн. + 8000грн. страхова сума + комісія АН 50% одноразово.

Рождественская улица, 90, Седова, Черкассы, Черкасская 8000.0 UAH

Пропонуємо у довгострокову оренду гарну, теплу та затишну 1-кімнатну квартиру на 1-поверсі 2-поверхового цегляного будинку. Місце розташування - р-н ринку Седова. Чиста, акуратна зі свіжим ремонтом, зручна, з усіма необхідними меблями. Є бойлер та роутер. Пральної машини не має. Будинок розташований у зручному центральному місці, поруч уся розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки та майданчики, магазини, супермаркети, ринок, аптеки, відділення банків та пошти, кавярні та зупинки громадського транспорту. Платоспроможнім, порядним людям. БЕЗ ТВАРИН! Орендна плата складає 7000 грн. за місяць + ком. послуги (по лічильниках та квітанциях). При складанні договору оренди, оплата складає 7000грн. + 7000грн. страхова сума + комісія АН 50% одноразово.

Рождественская улица, 56, Седова, Черкассы, Черкасская 7000.0 UAH

Сдается в долгосрочную аренду 1-ком квартира в центре ЮЗР, ул. Сумгаитский. Прекрасная транспортная развязка, много магазинов. Квартира чистая, меблированная, есть 2-спальная кровать с отличным ортопедическим матрасом, стенка, кухонная мебель, бытовая техника - современный холодильник, стиралка, микроволновка, пылесос. С/у сумм., плитка, новая сантехника. Окна выходят в тихий двор. Кажется одному лицу или паре без детей и животных. Цена: 8500 грн. + к. п. Комиссия АН 50%

Сумгаитская улица, 20, Сосновский, Черкассы, Черкасская 8500.0 UAH

Здається однокімнатна квартира в районі Депота. Чиста, світла та дуже затишна, зі свіжим косметичним ремонтом. Кухня повністю обладнана меблями та технікою, в кімнаті за бажанням, можна встановити диван. Орендна плата 12000 грн + комунальні послуги. Оплата за перший та останній місяці. Послуги АН складають 6000 грн.

Однокімнатна квартира в районі Депота

Здається одна кімнатна квартира на другому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Вулиця Маршала Красовського будинок 6. Квартира мебльована: двоспальне ліжко, розкладний диван, шафа, кухонні меблі. Побутова техніка: пральна машина, холодильник кондиціонер, мікрохвильова піч, газова колонка. Всі запитання по телефону Ан 50%

Здається однокімнатна квартира

Пропонується в оренду 1- кім. кв. у новому будинку, вул. Гагаріна, 53/10/М, простора квартира з гарним ремонтом, повністю укомплектована усим необхідним для комфортного поживання, меблІ, техніка, побутове приладдя ін., стоять ліч. на все, є бойлер, ціна 18000грн. + ком. посл.

Здам 1-кім. кв. у новому буд., митниця-центр

Оренда 1-кімнатноі квартири вул. Гоголя 390 біля Астри Гарний, жилий стан, мебльована, пральна машинка, новий холодильник, бойлер, склопакети 8 поверх, засклений балкон Можна з невеличкою собачкою 8500+ низькі комунальні (пільги) Оплата 1й місяць + страхова сума у такому ж розмірі + комісія АН

Вільна 1-кімнатна квартира вул.Гоголя (Астра)

Пропонується в оренду затишна 1-кімнатна квартира на довгостроковий термін на зручному 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку на вулиці Різдвяна, 115. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. У квартирі створений охайний і затишний інтерєр, що створює приємну атмосферу для вашого затишку. Відмінні сусіди та чистий підїзд додають комфорту і безпеки вашому життю. Оренда доступна для сімї без тварин. Вартість оренди: оплата за перший місяць плюс страховий внесок. Комісія агентства становить 50% від одноразової орендної плати. Не упустіть свою можливість переїхати в цю прекрасну квартиру! Для отримання додаткової інформації або для організації огляду, будь ласка, звяжіться з нами.

Оренда охайної 1-кімн. по вул. Різдвяна

Оренда 1-кімнатної квартири в центрі міста! Квартира знаходиться на 3-му поверсі 18-поверхового будинку (так званий «югославській» будинок), розташованого по вул. Пастерівській. Район з високо розвиненою інфраструктурою, відмінним транспортним сполученням. Затишне житло у доброму технічному стані з необхідним для проживання комплектом меблів та побутової техніки загальною площею 38, 3м2. Телефонуйте знайомтеся живіть із задоволенням! Орендна плата 8000 грн./міс.+ комунальні платежі.

Пастеровская улица, 11, Центр, Черкассы, Черкасская 8000.0 UAH
1 - 24 з 73 результатів