Агентство нерухомості. Послуги платні. Здається 2-х кімнатна квартира на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку на Хмельницькому шоссе (на перехресті з 600-річчя). В квартирі зроблений косметичний ремонт. Є необхідні меблі та побутова техніка (телевізор, холодильник, пральна машинка). Підігрів води-газова колонка. Квартира вільна. ФОТО ДІЙСНІ. Інформація достовірна.

Хмельницьке шосе вул., 73

Від ВЛАСНИКА, здам в довгострокову оренду 1-кімнатну квартиру. Район Вишенька на Космонавтів, біля літака. Розташування надзвичайно зручне - поруч ринок, алея з фонтаном, велика парковка, лісопарк, до зупинки менше 1хв. Квартира після косметичного ремонту. Повна комплектація меблів і техніки, майже все нове. Труби, крани, батареї поміняні, є лічильника на все, нова газова колонка, з техніки: кондиціонер, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, ел.чайник, телевізор, праска, пилосос. Є все необхідне для життя (посуд, постіль, рушники, гладильна дошка, сушка і т.д). Вартість 10000грн + комунальні, відразу оплата за перший і останній місяць та окремо залогова сума(6000грн), яка повертається по закінченню оренди. Громадянам України без дітей та тварин. Квартира вільна до заселення.

власник
Хмельницкое шоссе, 79, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

Хмельницкое шоссе, 49, Славянка, Винница, Винницкая 13500.0 UAH

Власник!!! Здам в довгострокову оренду 3-х кімнатну квартиру на Хмельницькому шосе, зупинка Лісопарк. 3-й поверх з 5, будинок панельний, свіжий косметичний ремонт, довгий час ніхто не проживав. Чиста та охайна, дуже вдале розташування.

власник
Здам 3к квартиру Лісопарк
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира вільна. Беруть всіх, з тваринами не беруть. Все як на фото. Можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам двокімнатну квартиру на Вишеньці(Хмельницьке шоссе)