Здаю 1ну квартиру. Район військове містечко.

власник
Здаю 1 квартиру

Пропозиція від власниці! Здається нова простора квартира в місті Хмельницький, район Озерна, Старокостянтинівське шосе 2д. Квартира розташована на 8 поверсі 10-поверхового будинку. Квартира виконана в сучасному стилі з білими тонами, що додає простору та світла. Особливістю квартири є зона відпочинку з пуфами та панорамним видом на дендропарк. Характеристики квартири: Загальна площа: 46.3 кв. м. Житлова кімната: простора, з великою шафою та зоною відпочинку, зручне ліжко із ортопедичним матрацем Кухня: нова, сучасна, оснащена високоякісною духовкою, мікрохвильовою піччю та газовою плитою. Стільниці та фартух виконані з матеріалу з мармуровим дизайном. Санвузол: поєднаний, з ванною та душовою кабіною, пральна машинка, велике дзеркало із підсвіткою. Коридор: оснащений великою шафою, підсвіткою та пуфом-трансформером. Газовий котел, тепла підлога Додаткові переваги: Зона відпочинку з пуфами та великим панорамним вікном, з якого відкривається мальовничий вид на дендропарк Наявність місць для паркування біля будинку Неподалік розташовані магазини, 5-10хв машиною до Агори Умови оренди: Вартість: 14 000 грн + комунальні послуги Квартира здається вперше Підходить для орендарів без дітей та тварин Ця квартира ідеально підійде для тих, хто шукає сучасне та комфортне житло в затишному районі. Запрошую до перегляду!

власник
Оренда квартири Хмельницький, від власниці, перша здача

Мікрорайон ближні Гречани,зупинка Нева.Зручне розташування будинку-в затишному зеленому дворі,водночас поряд зупинка,жит.садочок,магазини

власник
Оренда 3-х кімнатної квартири м/к р-н. Гречани

В довгострокову оренду, для сімейних пар працевлаштованих, без домашніх тварин, здається затишна двокімнатна квартира в новобудові, ПЕРША ОРЕНДА, вулиця Нижньоберегова, 6 поверх, сонячна сторона, потолок с шумоизоляцией... - Квартира має гарне планування, великий коридор, 2 кімнати, кухня-балкон, та простора ванна кімната. - В квартирі є всі основні меблі та техніка. С точки зору гігієни, мякі меблі: ліжко та диван не встановлені. Опалення - централізоване, встановлена газова колонка. - Оплата 12000/міс + комунальні. Підписується договір оренди для захисту прав та інтересів орендодавця та орендаря. Перегляд по домовленості, пишіть на ВАЙБЕР: +38********24. Обовязково с собою візьміть 2 паспорта і 2 трудових книжки. Мінімальний сімейний дохід сімї, повинен становити не меньше 32 тисяч гривень на місяць (при умові, якщо немає кредитів, та інших заборгованостей перед банками) Співпраця з агентством нерухомості не цікавить!

власник
Довгострокова оренда | Двокімнатна квартира 70 кв.м | ЖК Spring Town
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2-х кімнатна квартира, хороше місце розташування по Проспекту Миру. Здається на довгостроковий термін. Бажано телефонувати на вайбер. Оплата 8000+кп, ціна договірна

власник
Здається 2-х кімнатна квартира

Затишний район, поруч 2 школи, 2 садочки, парк, вся необхідна інфраструктура

власник
Здам 1-кімнатну квартиру в гарному районі міста

Здам двокімнату квартиру в Болгарському містечку, без меблів та техніки, свіжий косметичний ремонт.

власник
Оренда двокімнатної квартири

Оренда 2кім квартири. ЗаготЗерно. Вул Спортивна .Загал.площа 49м2.Поверх 5/5. Цегла. Двостороння. Засклений балкон. Є комірка. Металопластикові вікна.Є пральна машина, холодильник , газова колонка.Заселення з 1 серпня. Ціна 8000грн+ комунальні.

власник
Здається двокімнатна квартира

Здаю однокімнатну квартиру в гарному стані та престижному районі міста по адресі вулиця Шевченка 25,В квартирі є меблі та побутова техніка квартира готова для проживання.Квартира розташована біля району Готелю"Поділя"Кого зацікавила моя пропозиція телефонуйте обговоримо всі питання та пропозиції по телефону.Звоніть з 12: 00ранку до21 00вечора!

власник
можна з тваринами
Шевченка вул., 25

Здам в аренду 2-х кімнатну квартиру на довгостроковий термін від власника. Адреса: вул. Силікатна (Достоєвського), буд. 21. Ціна 5500 грн+ ком. послуги.(можливий торг). Квартира світла, просторна, стіни утеплені. Є всі необхідні меблі, посуд, техніка, кондиціонери. В домі є аптека і супермаркет. Деталі та дод. фото звертайтись за тел. 06******34.

власник
Здам 2-х кімнатну квартиру на довгостроковий термін.

Мы сами платим за интернет осбб газ и т.д. Новый дом вся мебель в квартире есть. Если вас интересует видео пишите на Вайбер. Видео додам в приват. Квартира готова до сдачи. Пишите звоните отвечу на все вопросы. Если не в зоне сети звоните после 19 вечера.

власник
Франко Ивана переулок, 8/1Д, Дубово, Хмельницкий, Хмельницкая 12000.0 UAH

Чи часто потрібно оновлювати сторінку і на скільки дається обява

власник
Здам однокімнатну квартиру в центрі міста

Квартира у найбільш зручному Центрі міста, у парковій зоні (поруч найкращі парки і площі). 15 хв. ходьби від автовокзалу і ринку, 10-15 хв. ходьби до Старого міста. Поруч університет, міська рада, магазини, кафе, ресторани, аптеки, відділення банків. У квартир є деякий посуд, електрочайник. Є гардеробна і прихожа, також шафа у кімнаті. Є світло, працює ліфт.

власник
Довгострокова оренда  1 кімнатної квартири

Здається квартира зі свіжим ремонтом, Болгарське містечко, 3 поверх 4 кімнати.

власник
Оренда 4-х кімнатної квартири

Увага!!! ДУЖЕ ВАЖЛИВО! В КВАРТИРІ ЗАВЖДИ Є СВІТЛО, що дуже зручно не лише для людей, які працюють "на удальонці", але й для будь-кого, тому що продукти в холодильнику не будуть псуватись, можна читати, прати, працювати за компютером чи дивитися фільми, робити всю необхідну роботу. Квартира двохкімнатна - велика, простора (50 кв. м.), з непрохідними кімнатами, балконом. Зручне розташування - центр міста. де поруч дитячий садочок, декілька шкіл, супермаркети, ринок, зупинка громадського транспорту, парковка. Але водночас двір будинку дуже затишний, великий і зелений, є багато качель, дитячих майданчиків, дуже тихо. Квартира здається мебльованою: на кухні великий холодильник, 4-комфорочна газова плита, два великих ліжка, сервант, столи, стільці, шафи. Також є дві просторих кладовки - одна в квартирі, і друга в підвалі. Встановлений газовий лічильник. Роздільні ванна та туалет.

власник
Грушевського, 11

власник
Панаса Мирного улица, 21/4, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 6500.0 UAH

Сдам на длительній срок 2х комнатную квартиру в самом центре по ул Соборна 16 в кв есть стиральная машинка холодильник телевизор газовая колонка пілесос утюг гладильная доска посуда каструли сковородки одеяла подушки 2 односпальных кровати и 2х спальный дможнаиван цена 200 доларов плюс комунальные можна военым

власник
Аренда 2х комнатная в центре ул Соборна

Оренда 2-к квартири ЖК Віденський Зарічанська 3/2 б , Сучасний ремонт ,меблі ,техніка Без домашніх тварин Для сімʼї ,пари без дітей або з 1-ю дитиною від 7 років Заключення договору оренди Всі питання по телефону

власник
Оренда  2-к квартири ЖК Віденський,Зарічанська 3/3 б

Власник. Друга сдача. Новый будинок. Новий ремонт. Простора 1к квартира-53 кв.м. По вул. Купріна1к. Довгостроково. Гарна транспортна розвʼязка. Парковка. Автономне опалення. 8 поверх.

власник
Квартира , куприна 1к

Здам на довгий термін Дворівневі Апартаменти-Лофт у Старому місті. Вміщують від 3 до 4 осіб. Апартаменти просторі і оснащені всім необхідним для комфортного перебування: - нова техніка та меблі - ортопедичні матраци - автономне опалення - кондиціонер - безкоштовний Wi-Fi - спальна білизна Для авто безкоштовні паркомісця. Кількість Апартаментів обмежена) Комунальні - 2000 грн/місяць. Телефонуйте - надам відповіді на усі Ваші питання)

власник
Здам на довгий термін Дворівневі Апартаменти-Лофт у Старому місті

Однокімнатна квартира в самому центрі міста. По вул. Соборна 31. Дизайнерський ремонт 2020 року. Є все необхідне. Велике двоспальне ліжко. Гардероб, Шафа, Євробалкон. WI FI. СМАРТ ТВ з діагоналлю 40". Холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, варильна поверхня, електрочайник. Гарні та тихі сусіди, дитячий майданчик біля дому. Магазин, ринок все дуже близько. Ціна вказана без урахування комунальних..

власник
Квартира самий центр!!! Соборна 31!

Здам 3-хкімнатну квартиру в центрі. Ремонт,меблі, техніка,інтернет,індивідуальне опалення. 12000+комунальні. Власник.06******98

власник
Оренда 3-кім.кв центр

Здам 2-х кімнатну квартиру в центрі від власника. Зручне місцерозташування. 7000+комунальні послуги Детальніша інформація за телефоном.

власник
2-х кімнатна квартира в центрі від власника

Здам двохкімнатну квартиру.меблі,холодильник,стіралка,перший поверх.Район Чєрьомушки.Інформація по - 96*****03

власник
Здам 2 кімнатну квартиру,меблі.Район Чєрьомушки.
1 - 24 з 35 результатів