ПЕРША здача в оренду 2-кімнатної квартири з чудовим ремонтом, меблями та технікою у ЖК “Закарпатський”. У квартирі ще ніхто не проживав. Без тварин. Район ТЦ “Дастору”, чудове місце, якісна побудова (монолітно-каркасний будинок, утеплений). Квартира розташована на 4-му поверсі із 5-ти. Планування: кухня, спальня, вітальня, суміжний санвузол, велика прихожа, два балкони (із спальні та із кухні). Газове індивідуальне опалення (котел та батареї), кондиціонер. Зроблений якісний євроремонт, керамограніт, підвісні стелі, люстри в класичному стилі, штори та тюль за індивідуальним пошиттям. Велика кухня із вбудованими меблями та технікою (духова шафа, варильна поверхня, холодильник, посудомийка, електрочайник, мікрохвильовка). У спальні велике ліжко з ортопедичним матрацом, тумби, шафа-гардероб. У вітальню ще доставлять диван. Шафа-гардероб у прихожій. Душова кабіна, інсталяція та біде, рукомийник, дзеркало, пральна машина, сушка для рушників у санвузлі. Гарна локація: поруч ліцей, ТЦ, супермаркет, лікарні. До центру міста 4 хв. на авто. Передоплата за 1 та останній місяць проживання та 50% комісія агенції від місячної орендної плати одноразово.

Закарпатська вул., 34

Оренда 1,5 кімнатної квартири Загальна площа 42кв.м Поверх :5/8 Жк комфорт сіті Індивідуальне газове опалення,укомплектована всім необхідним ,перша здача Є підземний паркінг (за додатоковою оплатою) Територія закрита,відеоспостереження Поруч супермаркет Сільпо,ресторан грузинської кухні Хочупурі,аптека і тд… Ціна:480$

Капушанська вул., 150

Оренда просторої двокімнатної квартири в житловому комплексі "Сакура". Квартира знаходиться на 4 поверсі, є ліфт. Газове опалення. Ідеально підійде для сімї з дітьми, оскільки в будинку чудовий закритий двір з дитячим майданчиком. В декількох хвилинах знаходиться ТЦ "Токіо", ринок, супермаркети, кінотеатр, школа та дитячі садки.

Богомольця вул., 22

Здам в оренду 3 кімнатну квартиру в Ужгороді.

власник
Здам в оренду 3 кімнатну квартиру.

Квартира на вул.Міцкевича,3. Кімнати роздільні. Дивани розкладаються. З однієї є вихід на засклений балкон. Кондиціонерів немає, телевізора теж. На кухні теж відсутній посуд. Охайна, чиста. Також є комірчина. Без тварин та малих дітей.

Оренда 2-кімн. квартири

Перша здача дуже гарної світлої квартири,в Жк Бізнес класу! -45м2 -2/6 поверх -Тепла підлога -Велика гардеробна -Вся наявна техніка для комфортного проживання -Світло не вимикається -Деталі за телефоном Вільна 29.07.24

Оренда 1.5к квартири/ЖК Кристал/Crystal/Капушанська

ОРЕНДА ЖК Park Land Будинок еліт класу. Закрита територія, великий парк з дитячою зоною, спортивним майданчиком, є власна інфоструктура. Велика кухня студія з диваном. Повністю укомплектована квартира з усією технікою. ( посудомийна машина,мікрохвильовка,духовка, пральна машина,кондиціонер,телевізор) світло не вимикають Великий балкон. Поверх 6 Ціна:500$

Оренда в Новобудові ЖК Park Land.

Здається в оренду квартира в районі боздош ,є все необхідне для проживання ,за деталями звертайтесь по тел! Можлива короткострокова оренда

Оренда 2-х кімнатної

Оренда 1 кімн квартири в новобудові Ужгород! ЖК Комфорт Сіті Двір закритого типу, є паркомісце. Дитячий майданчик. Автономне газове опалення, кондиціонер. Можна студентів, парі, сімї з дитиною. Можна з чемною тваринкою Пропозиції від рієлтора. Є відео квартири, скину на вайбер.

Оренда 1 кімн квартири в новобудові Ужгород! Рядом Токіо!

Оренда 4 к квартири в новобудові . 3 спальні окремі . Зручне планування . 2 сан вузли .

Оренда 4 к квартири в новобудові . 3 спальні окремі

Оренда однокімнатної квартири в ЖК Кристал. Доступна в оренду з вересня.

Оренда з вересня 1 кк в ЖК Кристал

Оренда квартири в місті Ужгород в ЖК клубного типу . Квартира розташована на третьому поверсі . Загальна площа квартири 45 м2. Опалення газове . В кухні студіо встановлений телевізор . В спальні є кондиціонер .

Оренда квартири в ЖК клубного типу м.Ужгород

Підійде для пари, студента або холостяка/-чки Переваги: - розташування (вул. Радіщева, 11, набережна, парк Боздош, магазини, кавярні, ресторани, навчальні заклади, транспортна зупинка, аптеки, відділення пошти, АЗС) - індивідуальне газове опалення - закрита територія - панорамні вікна - ванна - балкон - ліфт - гостьовий паркінг Комплектація: - кондиціонер - гібридна варильна панель (газова та електро) - духова шафа - мікрохвильова піч - пральна машина - посудомийна машина - холодильник Опис: Здається в оренду простора квартира з стильним ремонтом у ЖК Радіщева. Квартира вкомплектована всім необхідним, має окрему спальню та велику кухню-студію. Локація ЖК знаходиться в хорошому районі, поруч з набережною та парком. В пішій доступності гарно розвинена інфраструктура, є все для комфортного життя. За детальною інформацією телефонуйте Також за номер є телеграм Комісія агенції від вартості об‘єкту оплачується додатково

Оренда 1.5-кімнатної | ЖК Радіщева 11 | Боздош

Оренда 3-х кім на Л. Толстого 4/5 з гарним ремонтом, кондиціонер, газове опалення. Три окремі кімнати з балконами. Світло в будинку не виключають 600$ Без тварин. Всі деталі за телефоном.

Оренда 3-х кімнатної.

Здається в оренду квартира в хорошому районі Ужгорода на вулиці Гленца. Комфортне житло з усіма необхідними умеблюванням і побутовою технікою. Квартира складається з 2 кімнат і студії, розташована на першому поверсі в новобудові з ліфтом. Загальна площа 83 кв.м, кухня 12 кв.м, 1 санвузол. Є холодильник, телевізор, пральна машина, кондиціонер, інтернет. Відмінний варіант для комфортного проживання!

Оренда двокімнатної квартири вул.Гленца.

По вул Мукачівській ( поряд з пл Петефі, центр), здається 1кім квартира, в дворику, Квартира в хорошому стані Є все необхідне Хороша інфраструктура- поряд все необхідне в пішій доступності Опалення електричне Пропозиція від рієлтора 09******07

Оренда 1кім квартири

Видається в оренду 2 кімнати окремі після повного ремонту. Автономне опалення з підігрівом підлоги по всій квартирі. Поверх 1 без балкону з 5. Вся техніка та меблі в наявності. Посуд є. Район Аеропорту. Ціна 300євро(можлива оплата в гривнях по курсу) Пропозиція від реєлтора.

Оренда 2 кімнатна маленька

Оренда квартири в ЖК Residents Park, 72 м2. Є генератор . Є парко місце . Пропозиція від рієлтора

Оренда квартири Боздош

Дослідити місцевість

Оренда 2 х кімн квартири в центрі міста Ужгороді! Вулиця М. Божука. Рядом 20 школа. Кімнати роздільні. Пропозиції від рієлтора. Можна з чемною тваринкою. Новий холодильник, стіралка, мікрохвильовка, Wifi. Електричні конвектори. Є балкон, лоджія. Є паркування машини під будинком.

Оренда 2 х кімн квартири в Ужгороді!

Оренда 3 к квартири вул. Минайська . Стан після ремонту . Є кладовки дві . Наявна вся побутова техніка . Газовий котел

Оренда 3 к квартири вул. Минайська

Оренда півторикімнатної квартири. Все нове ! ЖК Щасливий . Гармонійний простір для комфортної оренди. Півторикімнатна простора новобудова. Вул. Воззʼєднання. Другий поверх. Подвірʼя закритого типу . Є підземний паркінг. Поруч набережна , парк Боздош, ТЦ Алма . Гарна простора квартира з сучасним ремонтом та інтерʼєром. Квартира вкомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Домофон, інтернет, газове опалення. Кондиціонер, посудомийна та пральна машина, великий плазмовий телевізор,духовка, мікрохвильова піч, холодильник з морозильною камерою. При потребі можна докомплектувати робочим столиком . Для довготривалої оренди . Більше деталей по телефону: 05******91 Оксана, фахівець з питань нерухомості.

Оренда півторикімнатної квартири в новобудудові .

Здається в довготривалу оренду чудова,затишна та світла однокімнатна квартира по вулиці Василя Гаджеги район Боздош! Квартира з новими меблями та побутовою технікою! Прекрасне місце розтошування не подалік від Набережної,парку Боздош та ТЦ "АЛМА". Мінімальний термін оренди від одного року.

власник
Здається в довготривалу оренду квартира

Здається двокімнатна квартира на вул Закарпатській (неподалік від ТЦ Дастор) 3/5 поверх Вільна з 11.08 Пропозиція від ріелтора (комісія вартує 50% від місячної ціни)

Оренда двокімнатної квартири (р-н Дастору)

Здається в оренду хороша однокімнатна смарт квартира в центрі Ужгорода (пл.Корятовича), 2 поверх, можна з невеликими тваринами. Є вся необхідна побутова техніка

Здам в оренду квартиру центр
1 - 24 з 309 результатів