Оренда 2 х кімн квартири в новобудові Ужгород! Двір закритого типу. Є паркомісце. Рядом АТБ, гімназіія, 8 школа. Кімнати роздільні. Є балкон. Здається для пари, сімї з дітьми. Без тваринок. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного Здається на термін від 6 місяців і більше. Довготривала оренда.

Оренда 2 х кімн квартири в новобудові Ужгород! Рядом гімназіїя!

Квартира 2 км на Проспекті біля Собору православного .Все необхідне для життя в квартирі є холодильник, стіралка , телевізор , духовка , автономне газове опалення, кімнати прохідні, будинок хрущовка.,дивитися та заселятися можна вже . Оплата при заселені 12000+12000 +6000 Комісія агенції.

Оренда 2-км.На ПРОСПЕКТІ.

Здається в оренду гарна двушечка В Новому районі Дві окремі кімнати, газове опалення. Хороша локація, поруч садочки школи, супермаркети.

Оренда 2 кімнатної квартири в Новому Районі

ЦОренда 3- кімнатної квартири. «ЖК Боздош Еліт» Ліфт поверх 2/3 Закрита територія. Повністю укомплектована квартира всім необхідним. 2- окремі спальні, хол, два с/у , гардеробна. Сигналізація, кондиціонер, полове 0опалення. Ціна 1500$ торг

Оренда 3- кімнатної квартири.  «ЖК Боздош Еліт»

Оренда 2 х кімн квартири в Ужгороді. Вулиця Станційна. Рядом ЗОШ 6, автовокзал, ЖД вокзал.Одна кімната прохідна. Автономне газове опалення. Вакумні вікна. Є все необхідне для життя. Можна студентів, працюючих хлопців, дівчат, робочих, сімї з дітьми.

Оренда 2 х кімн квартири в Ужгороді! Рядом ЖД вокзал!

Здається в оренду квартира по вул. Сріблястій, 1 поверх, 78 кв.м, квартира після капітального ремонту, дві окремі кімнати , гардероб. Квартира укомплектована меблями та технікою.

Серебристая улица, 1А, Ужгород, Закарпатская 700.0 USD

Оренда 2 кімн квартири в цеглянлму будинку. Кімнати окремі. Електричне опалення. Бойлер на гарячу воду. Квартира чиста , охайна хоча і дуже скромна. Є балкон. Поруч дві школи , садочки, супермаркети , базар. Зручна локація для проживання.

Королева Академика улица, 9, Пьяный базар, Ужгород, Закарпатская 10000.0 UAH

Нова двохкімнатна квартира в центрі міста з дизайнерським ремонтом,вся побутова техніка,ТВ + швидкісний інтернет,кондиціонер,зручна інфраструктура для комфортного проживання .(перша здача)

Нова двохкімнатна квартира в центрі міста

Здається велика простора 2к квартира ,в центрі на набережній 75кв У квартирі газове опалення,є повністю все для проживання! Без тварин ,за деталями за тел

Оренда 2-х кімнатної

Оренда двокімнатної на Докучаєва, новобуд 5/5 Газове опалення Два великих балкони Дві окремі кімнати, фото спальні немає

Оренда двокімнатної квартири по вул.Докучаєва.

Оренда затишної двокімнатної квартири по вул. Чорновола. Квартира розташована на 3 поверсі, складається з двох окремих кімнат: спальня та вітальня з аркою. Газове опалення. Чудовий варіант для сімї. Локація: через дорогу знаходиться супермаркет "Велмарт", поруч зупинка транспорту, 7 хв пішки знаходиться ТЦ "Токіо", школа та садок. Огляд в зручний для Вас час

Оренда затишної квартири в Новому р-н

Здається в оренду двох кімнатна квартира в районі Бам . Дві окремі. Спальні кімнати Другий поверх Без тварин. Ціна 400$ Здається на довгий термін. Можна з дітьми. Пропозиція від ріелтора . Світло не вимикають!!

власник
Здається в оренду двох кімнатна квартира

Здається 2-х кімнатна квартира по вул. Тлехаса 2 поверх з 5-ти 60кв.м Газ Є полове Диван розкладається

Здається 2-х кімнатна квартира по вул. Тлехаса

Оренда 2 х кімн квартири в Ужгороді! Вулиця Можайського 32. Кімнати роздільні. Автономне газове опалення. Квартира чиста, доглянута. Є балкон .Вільна і готова на заселення. Диван розкладний. Квартира повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання.Пропозиції від рієлтора.

Оренда 2 х кімн квартири в Ужгороді! Рядом ЗОШ 8, гімназія!

Оренда 2-х кімнатної квартири вул. Капітульна. Самий центр м. Ужгород. Новобудова. 2/3, 80 м.кв.. Дві роздільні кімнати, кухня - студія. Зроблений якісний ремонт, автономне газове опалення, енергоефективний склопакет, меблі і техніка в наявності. Поруч дитсадки, шкільні заклади, центр м. Ужгород, магазини, торгові центри. Ціна 800 долл.США. Агенція Нерухомості «Ваш ДІМ»

Оренда 2-х кімнатної квартири в Центрі м. Ужгород.

Оренда 2-х кімнатної квартири район Дастору 3-й поверх з 5-ти Загальна площа 48м2 Опалення індивідуальне Код обєкта 249

Оренда 2-х кімнатної квартири

Оренда 2-кімнатної нової квартири в елітному ЖК Паркленд. 2 спальні, кухня-студіо, гардеробна. Перша здача, повний фул, 2 пов. Поселися в Ужгороді в квартирі своєї мрії!

Легоцкого улица, 80, Новый, Ужгород, Закарпатская 900.0 USD

Здається 2 кімнатна квартира по вулиці Грушевського в цегляному будинку. Квартира на третьому поверсі, не кутова, двостороння, з окремими кімнатами. Опалення автономне газове, деревяна столярка, балкон з обох кімнат, кладова. В квартирі тільки одна кімната укомплектована меблями. Є холодильник, пральна машинка та ТВ. Пропозиція від ріелтора.

Здається 2 кімнатна квартира по вул. Грушевського 12тис

В центральній частині міста, на проспекті Свободи здається в оренду 2 - кімнатна квартира. З хорошим ремонтом, чиста, охайна, затишна. Некутова. Кімнати прохідні. Автономне газове опалення. Всі лічильники. Меблі, які Ви бачите на фото. Холодильник, пральна машинка - автомат. Інтернет. Зручне розташування в районі з добрерозвинутою інфраструктурою та активною транспортною розвязкою.

Свободы проспект, 40, Центр, Ужгород, Закарпатская 15000.0 UAH

Гарна квартира для оренди . Новобудова. Поряд з історичним центром міста Ужгорода. Новий ремонт , стильні якісні меблі та техніка . Квартира розташована в кількох хвилинах ходьби від міської ради та центру міста . Вул. Кошицька . Поверх третій . Ліфт, відеонагляд , інтернет, кондиціонер , посудомийна та пральна машини, холодильник з морозильною камерою, варочна поверхня з духовою шафою,телевізор, витяжка, домофон . Квартира складається з спальньої кімнати та балкону , маленької кімнатки з диваном та лоджією, кухні з балконом, коридору та санвузла сумісного. Більше деталей по телефону 05******91Оксана.

Оренда квартири в новобудові , центральна частина міста.

Здається в довгострокову оренду двокімнатна квартира в Residents Park. Гарне місцерозташування, на набережній поруч з парком Боздош. Чудове місце для прогулянок. Повноцінні дві спальні кімнати, велика гардеробна, простора кухня студія та суміжний санвузол з ванною та окремо душовою кабіною. Квартира повністю укомплектована та готова до заселення.

Residents Park. Довгострокова оренда 2-х кімнатної

По вул О.Хіри здається гарна, затишна , простора квартира По площі-2кім, планування- кухня- студія та окремо спальня Ліфта в будинку немає Опалення автономне газове Хороше місцерозташування біля парку, поряд ТЦ « Алма» Можна з песиком невеликої породи Пропозиція від ріелтора 09******07

Оренда квартира біля парку

Оренда 2х кімнатної квартири Жк Парк Ленд Поверх 4/9 Загальна площа 60м2 Укомплектована всім необхідним Перша здача Закрита територія ,дитячі майданчики ,спорт майданчики ,відеонагляду

Оренда 2х кімнатної квартири/жк Park Land/новий р-н

Здам 2к квартира на 16-тому поверсі з панорамним видом на гори в по Легоцького 19А (TOKYO) Площа 80м² Висота стелі 3, 70м Простора квартира з панорамними вікнами і величезним балконом на 16-му поверсі. Панорманий вид на місто та гори. Великий загальний зал, окрема спальня, кухня, туалет, ванна. Посудомийка, холодильник, пральна машина. Велика 2-кімнатна квартира зі спальнею (двоспальне ліжко) і гостинною( розкладний диван), кухня і туалет окремо, величезний балкон. Квартира знаходиться в новобудові у м.Ужгород, Новий район, ТЦ TOKYO, поряд декілька супермаркетів, школа садочок. В будинок проведено дві черги світла, цього літа нас ні разу не вимикали. Я власник, не бронюю, передплату не беру, з тваринами не заселяю. Якщо вас зацікавила квартира, будь ласка, напишіть пару слів про себе і на скільки збираєтесь залишатись. Дякую.

власник
Легоцкого улица, 19А, Новый, Ужгород, Закарпатская 650.0 USD
1 - 24 з 92 результатів