Пропонується довготривала оренда двокімнатної квартири по вул Скоропадского. Загальна площа 58 Поверх 5 Квартира повністю оздоблення усіма необхідними меблями та побутовою технікою. Зроблений гарний ремонт. Є посуд. Ціна 12000 грн + комунальні послуги.

Довготривала оренда двокімнатної квартири у м. Трускавець.

Довгострокова оренда 2 кім. квартири по вул.Стебницькій. Квартира від агенсії нерухомості. За додатковою інформацією звертайтесь.

Оренда 2 кім.квартири

Пропонується оренда двокімнатної квартири у м. Трускавець по вул. Сагайдачного ЖК Лісова пісня. Загальна площа:52 м2 Поверх: 6 В квартирі зроблений якісний ремонт у стилі прованс. Все оздоблено під комфортне проживання. В наявності є всі необхідні меблі, побутова техніка, та весь посуд. Є кондиціонер, опалення йде від власної котельні будинка. Будинок знаходиться біля лісу в якому можна прогулятись є доріжки для пішої прогулянки, та дитячий мотузковий парк. Ціна 12000+ комунальні послуги.

Оренда двокімнатної квартири у м. Трускавець по вул. Сагайдачного

Телефонуйте або пишіть на VIBER або WHATSAPP!!!Здам в тривалу оренду квартиру в новобудові (поліклініка, сш#3).все необхідне для комфортного проживання є!

Данилишиних вул. Дрогобицький район
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається хороша двокімнатна квартира в довгострокову оренду в центрі міста Трускавця. Квартира знаходиться по вул. Кравченко 3 на 2 поверсі.. в самому центрі міста. Квартира чиста світла охайна, доглянута. Є робоча зона. Ідеальне проживання для сімї. Вся інфраструктура поруч. Деталі по телефону

У. Кравченко, 3

Здається хороша двокімнатна квартира напроти ринку по Стебницькій 76. Квартира знаходиться на 3 поверсі. У квартирі є всі умови для комфортного проживання сімї. Квартира дуже тепла є підігрів підлоги є вся побутова техніка. Інфраструктура поруч. Деталі по телефону

Стебницька, 76

Здається двокімнатна квартира по Сагайдачного 21 в Трускавці. Квартира в хорошому стані здається для сімї в довгострокову оренду. У квартирі є вся побутова техніка, всі меблі, знаходиться в чистій екологічній зоні.

Сагайдачного, 21

Здається хороша двокімнатна квартира у Трускавці по вул. Стебницька 76 на 3 поверсі. Квартира після ремонту є вся побутова техніка сі меблі автономне опалення, підігрів підлоги. Деталі по телефону

Стебницька, 76

Здається в довгострокову оренду двокімнатна квартира в Трускавці по Стебницькій 64. Квартира після ремонту свіжа тепла чиста . Є вся побутова техніка 4 спальні місця.

Стебницька, 64

Здається двокімнатна хороша квартира по вулиці Івасюка 5. Квартира в хорошому стані є всі меблі вся побутова техніка. Це напроти ринку, АТБ, вся інфраструктура поруч. Деталі по телефону

Івасюка, 5

Квартира в центрі Трускавця вул Роксолани 16 . Квартира з дизарнейським ремонтом. +38********01 Вайбер

власник
Квартира центрі Трускавця вул Роксолани 16!!!Довгострокова Аренда

знаходиться поблизу центрального бювету по вул.І.Франка. в квартирі є все необхідне для проживання. Велика кухня і дві окремі великі спальні. Будинок огороджено, є заїзд, можлива парковка на території. ведеться відеоспостереження, великий коридор, + мангал.

власник
Довготривала оренда

Житлові комплекси у Трускавець

Пропоную в оренду 2 кімнатну квартиру в Трускавці по вул Сагайдачного 14А, ЖК Лісова Пісня. * Квартира знаходиться на 8 поверсі, площа 58кв.м., все необхідне для проживання. Вартість 12 000грн./міс.

Оренда 2 Кімнатної Квартири

Пропонуємо довгострокову оренду апартаментів у самому центрі Трускавця . 15000 тисяч в місяць + 3 тисячі комунальні послуги .

власник
Довготривала оренда апартаментів з жовтня .

Здається сучасна двокімнатна квартира в центрі Трускавця , 5 поверх 10 поверхового будинку . В квартирі 2 спальні -2 двоспальні ліжка , кондиціонер , телевізор , холодильник , мікрохвильовка , набір побутової техніки та посуду . Вартість не включає комунальні послуги . Є балкон з гарним видом. Від власника без комісії

Оренда двокімнатної квартири центр !

Географія Трускавець