Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 45 м2 з панорамними вікнами та теплою заскленою лоджією в престижній новобудові у р-ні Дружба за вул. Будного. Код квартири - #23936961 • 6 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • лоджія; • дизайнерський ремонт. У квартирі: • кухня; • двоспальне ліжко; • шафа-купе; • кондиціонер; • телевізор; • Wi-Fi роутер; • пральна машина; • холодильник. Стильна квартира має сучасне планування, яким передбачено поділ житлового простору на функціональні зони. Кухня-студія площею 15 м2 має шафи для посуду, холодильник, плиту, мікрохвильовку, витяжну вентиляцію, посудомийну машину, зручну робочу та обідню зону. Сумісний санвузол з ванною кімнатою мають якісну сантехніку. Квартира укомплектована кліматичним обладнанням, побутовою технікою, місткою шафою для зберігання речей, зручним ліжком та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Будного Степана вул., 3в

Оренда 1 кімнатної квартири поблизу парку Сопільче. Індивідуальне опалення, новий дизайнерський ремонт, є все необхідне для комфортного о проживання. Кухня студія, відпочинкова зона та окрема спальня з двоспальним ліжком та шафою купе. Для порядних людей. Огляд за домовленістю.

Провулок Цегельний, 7

1 Квартира- студія знаходиться на східному масиві , в квартирі є все необхідне для проживання, а також постільна білизна, кухонні прилади, посуд, техніка ! Індивідуальне опалення 2 поверх! Велика шафа купе. Є балкон. Розрахунок на 1-2 особи ( в квартирі є лише 1двох спальне ліжко, поруч парковка під охороною!

Квартира - студіо

1 кімнатна квартира знаходиться на східном масиві. 28 квадратних метри .зупинка біля дому,поруч супермаркети. Є все необхідне для проживання. Комод для речей. Кухонні приналежності:мікрохвильова піч, холодильник,чайник,посуд,кастрюлі, гаряча вода цілодобово, пральна машина,постільна білизна,рушники. Є 1-2х спальне ліжко . Надаються фінансові документи за потреби.

Смарт квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Масив Бам. Вулиця Лепкого. Меблі, холодильник, пралка.

Оренда 1кім.кв Бам.

Оренда квартири - студії у новобудові по вул.Обїзна . Перша здача! Зроблено євроремонт, встановлено індивідуальне опалення. Квартира повністю облаштована для комфортного проживання. Велика шафа-купе, у спальні- комод, двоспальне ліжко, вмонтована кухня з побутовою технікою. Огляд у зручний для Вас час.

Оренда 1 км.квартири по вул.Обїзна.

Оренда 1 км Ринок Новий будинок Індивідуальне опалення Меблі Техніка

Оренда 1 км Ринок і/о

Однокімнатна квартира по вулиці Крушельницької, 5 поверх, є ліфт, до центру, до озера - 5 хв. ходьби, до магазину - 1хв. ходьби. Велика, простора, тепла квартира, 50м. кв,, індивідуальне опалення, тепла підлога. Від власника.

власник
Оренда однокімнатної квартири

Здається в оренду гарна 1 кімнатна квартира на дружбі. Гарний ремонт, індивідуальне опалення, меблі та побутова техніка. Є велика гардеробна кімната. Ключі на офісі.

Оренда 1 кімнатної квартири на дружбі біля АТБ . Берегині

Оренда 1кім квартири. Фото відповідають дійсності. В квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка. Вільна для заселення з 04.08.2024. Показ у зручний для вас час за попередньою домовленістю.

Оренда 1кім кіартири Центр

ОРЕНДА 1 КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ У НОВОБУДОВІ Можна з чемною тваринкою - Опалення індивідуальне - Ремонт - Всі необхідні меблі та побутова техніка - Гарне та зручне місцерозташування - Квартира вільна

Оренда 1 кімнатної квартири по вул. Злуки

Меблі, пральна машина, холодильник можливо завезуть. Поруч є вся необхідна інфраструктура. Поблизу є парк, річка, озеро, ліс.

Громницкого улица, 2, Дружба, Тернополь, Тернопольская 3990.0 UAH

Здається 1кімнатна квартира поблизу центру біля стадіону 3поверх від власника роруч рарк магазин аптека почти зупинки

власник
Бандеры Степана проспект, 11Б, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 240.0 USD

Квартира в новому будинку Поруч з парком і озером Усі меблі та побутова техніка Вільна з 26 липня

Ольховая улица, 11А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 250.0 USD

Квартира в новобудові, з ремонтом, індивідуальним опаленням, меблями та технікою. Немає пральної машинки. Квартира вільна, телефонуйте.

Будного Степана улица, 20, Дружба, Тернополь, Тернопольская 7000.0 UAH

Белогорская улица, 18А, Тернополь, Тернопольская 250.0 USD

Здається в оренду затишна квартира в сучасному новозбудованому житловому комплексі. Паркова зона, двір закритого типу, є парковка для авто, відеоспостереження по території. Сучасне планування-кухня-студія і окрема спальня. Зроблено євроремонт, опалення індивідуальне, є всі меблі та побутова техніка. Квартира вільна і готова до заселення. Здається тільки на довгий період.

Бандеры Степана проспект, 83В, Канада, Тернополь, Тернопольская 270.0 USD

СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ у будинку !!! Будинок НОВОБУДОВА.Затишна квартира з усіма зручностями, загальна площа 47м., в центрі міста. Хороший варіант для студентів медакадемії та політихночного університету. Фото реальні. Зручне розташування 5 хв., до ж/д вокзалу, 5 хв., до автовокзалу( центральний ринок), недалеко до озера. Поряд супермаркет " Новус", " Рукавичка ", піцерія, бутіки. Транспортна розвязка в усі кінці міста. У квартирі є все для проживання, меблі, холодильник, пральна машина, праска з гладильною дошкою, інтернет, телевізор. Гаряча вода постійно, світло завжди присутнє не вимикають взагалі !!

Госпитальная улица, 7А, Центр, Тернополь, Тернопольская 220.0 USD

Здається в оренду 1 кімнатна квартира в Тернополі на Східному масиві міста по вулиці Малишка, 1. на 3 поверсі 5 поверхового будинку. з індивідуальним опаленням. частково меблі.та техніка. На кухні вмонтована робоча стінка та холодильник в кімнаті є диван та стіл. балкон засклений. в коридорі є шафа на одяг.без пральної машини.( власник недовезе пралку.)можна з тваринами.близко до центра міста.поруч магазини.зупинка маршрутного транспорту.

Малышко улица, 1, Восточный, Тернополь, Тернопольская 7000.0 UAH

цегла, опалення центральне, вода по графіку, залишають усе що є в квартирі

Галицкая улица, 52, Канада, Тернополь, Тернопольская 3500.0 UAH

Троллейбусная улица, 4В, Тернополь, Тернопольская 250.0 USD

Здається в оренду затишна 1-кімнатна квартира по вул. Яреми, район Північний. Квартира зі свіжим ремонтом у приємній кольоровій гамі. Меблі та вся необхідна побутова техніка на кухні, суміжний санвузол з душовою. У спальні тільки ліжко! Опалення індивідуальне газове! Тепла підлога всюди, крім спальні. Оплата за два місяці + комунальні послуги. Ціна 220 євро

Яремы улица, 8, Северный, Тернополь, Тернопольская 220.0 EUR

Квартира у новобудові, індивідуальне опалення, меблі, техніка, сучасний стан

Полесская улица, 10Б, Промышленный, Тернополь, Тернопольская 8000.0 UAH

Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 41, 2 м2 з панорамними вікнами та відеоспостереженням в престижному ЖК у р-ні гарною інфраструктурою за вул. Чумацька (р-н Дружба). Код квартири - # 2 5 7 1 1 4 2 3 12 поверх з 13 (ліфт); новобудова; індивідуальне опалення (газове); двоконтурний котел; відеоспостереження; ремонт. У квартирі: кухня; диван; двоспальне ліжко; шафа-купе; кондиціонер; Wi-Fi роутер; пральна машина; холодильник. Затишна квартира має зручне планування: окрема спальна кімната з міжкімнатними дверима та гардеробна, кухня-студія з виходом на засклену лоджію. Санвузол сумісний з ванною кімнатою має якісну сантехніку та душову кабіну. Кухня обладнана шафами для посуду, холодильником, індукційною варильною поверхнею, духовкою, витяжною вентиляцією тощо. А також має зручну обідню зону. Квартира укомплектована побутовою технікою, кондиціонером, меблями та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього телефонуйте за вказаним номером.

Чумацкая улица, 2, Дружба, Тернополь, Тернопольская 16000.0 UAH
123...7
1 - 24 з 147 результатів