Сдам 4 кімнатну квартиру в районі Сільхозптехніки

власник
Сдам 4 квартиру район СХТ

Здається однокімнатна квартира, в найкращому районі міста. Повністю жилий стан, всі необхідні меблі та техніка. Можно з дітьми та тваринами. 2 поверх, вода є навіть коли вимикають світло.

власник
Здається 1к. квартира

Здам в аренду свою 2х кімнатну квартиру, на 9му поверсі. Адреса вул. М. Лушпи 5 корпус 10. В будинку Нова пошта. Дуже класний район, магазин АТБ, САМ, укр пошта, кафе, зупинка 2 хв, до центра 10 хв пішки. Мануфактура, Лавина 400 м. В квартирі є все необхідне: автономне (газове) опалення, газова плита та духовка, пральна машинка, СУШИЛЬНА МАШИНКА, посудомийка, 2 телевізори, 2 кондиціонери, сигналізація, сітки на вікнах, великий балкон. Роздивлюсь варіант щоб здавати тільки велику кімнату, без спальні. Проживання з тваринами обговорюється (за додатковий завдаток на випадок, якщо тваринка щось зіпсує) Що є дуже важливо: в квартирі встановлений БЕЗПЕРЕБІЙНИК електроенергії, що дає вам змогу користуватись електроенергією під час вимкнення світла (якщо економно, десь +3/4 год). Квартира не кутова, дуже тепла (я особисто взимку майже не топила) але за 1/1,5 год дуже добре прогрівається Під час відключення світла ліфт не працює, води також немає! Додаткові питання пишіть у Вайбер, буду по можливості відповідати (про розмову по телефону також домовимось у вайбері) Ціна 15000+15000 завдаток (після виселення повертається)+5000 (якщо тваринка) + комунальні послуги

власник
Аренда 2к квартири, є безперебійник

Здам від господаря 2-кімнатну квартиру в цегляному будинку, район Троїцької (пров. І. Деревянко). 5 поверх 5-ти поверхового будинку. Є лічильники газу та води, сучасна газова колонка. Туалет і окрема ванна кімната. Відмінне місце розташування! Будинок не над дорогою! Закрите подвіря з дитячим майданчиком. Поруч школа, садок, зупинка громадського транспорту, магазини, пункт Незламності В БУДИНКУ НІКОЛИ НЕ ВИМИКАЮТЬ СВІТЛО, БО ВІН НА ОДНІЙ ЛІНІЇ З ДИТЯЧОЮ ЛІКАРНЕЮ Ціна 4500 грн+платежі

власник
Здам 2к квартиру район Троїцька
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається двокімнатна квартира по вул.Чернігівська у пріоритеті переселенці, усі питання за телефоном,на повідомлення не відповідаю.

власник
Здається двокімнатна квартира

Здам квартиру в оренду. Однокімнатна. Район сільхозтехніки. 5 поверх. 35 кВ м. Всі комунальні послуги підключені, гарний ремонт, пластикові вікна, новий пластиковий балкон, нові батареї, супутникове телебачення, бойлер. Є підвал. На вході в підїзд магнітний ключ.

власник
Здам однокімнатну квартиру

Здається в оренду з середини серпня 3х кімнатна квартира. 3 поверх із 3 вул. Короленка, біля парку В квартирі є все для комфортного проживання, в спальні велике двоспальнє ліжко, в інших кімнатах розкладні дивани

власник
Оренда 3х кімнатної квартири

С 1.08.24Г сдам двух комнатную квартиру на длительный срок, квартира находится на Героев Крут 42, полностью меблированная и с бытовой техникой, с автономным отоплением, квартира сдается для семейной пары,можно парням или девушкам.

власник
Сдам двух комнатную квартиру

Гарний район-вул Металургів 26. Поруч вся потрібна для життя-буття інфраструктура. 9 поверх 10 поверхового будинкую. Вартість-10 000 плюс квартплата. Додаткова опція-гараж за 100 метрів від будинку. Вартість оренди гаража-2000 в місяць. Під’їзд охайний, сусіди привітні. Телефон(вайбер)-05*********73 Оренда бажана від 1 року.

власник
Оренда 4-кімнатної квартири в Сумах. Площа -96 м.кв.

Вільна з 01.08 Квартира розташована на 5-м поверсі/ 5 поверхового будинку. Побудований в 2012 році. Квартира не кутова (дуже тепла). Площа: Загальна: 58,33 м2, житлова 29м2, кухня 17м2, гардеробна 3,2м2 В квартирі зроблений сучасний Євро-ремонт. Гардеробна: 3,2 кв метри. Можна з тваринами та дітьми. Квартира від власника, без Рієлторських послуг.

власник
можна з тваринами
Свободи просп. (Прокофєва), 38/3

Сдаётся в аренду квартира в городе Сумы. Четырёхкомнатная, общая площадь 100м2. 13 спальных мест. Есть всё самое необходимое для вашей комфортной жизни. Ждём именно тебя!!

власник
Свободы (Прокофьева) проспект, 26, Прокофьево, Сумы, Сумская 16000.0 UAH

Здам охайну двокімнатну квартиру в районі Житломасив на тривалий термін. Два балкони.Є побутова техніка ,холодильник, 2 телевізори. Гаряча вода без перебоїв .Без домашніх тварин, в квартирі не палять, оплата за перший і останній місяць. Комунальні платежі оплачуються окремо від вартості оренди. По всім питанням звертайтесь по телефону вказаному в оголошенні, відповідаю на месенжерах (вайбер телеграм)

власник
Здам двокімнатну квартиру

РИЭЛТОРАМ НЕ БЕСПОКОИТЬ!!! ДУБЛИРОВАТЬ МОЕ ОБЪЯВЛЕНИЕ НЕ РАЗРЕШАЮ! Сдам хорошую 2-х комнатную квартиру в центре Сум на длительный срок (минимальный срок аренды три месяца). 5 мин пешком от Макдональдса. Есть все необходимое для вашего комфортного проживания. Мебель, техника , стиральная машинка, интернет, кабельное ТВ, газовая колонка(горячая вода круглый год). Оплата 8000 грн + все коммунальные платежи + залоговая сумма 8000 грн! БЕЗ ЖИВОТНЫХ И МАЛЕНЬКИХ ДЕТЕЙ.(возможно проживание с одним ребенком школьного возраста). ХОЗЯЙКА НАДЕЖДА. Звоните на мобильный. НА СООБЩЕНИЯ НЕ ОТВЕЧАЮ! Только звонки! Если объявление на сайте, значит оно актуально. С РИЭЛТОРАМИ НЕ СОТРУДНИЧАЮ!!! ДУБЛИРОВАТЬ МОЕ ОБЪЯВЛЕНИЕ НЕ РАЗРЕШАЮ!

власник
Центр Сум. Район Макдональдса. ХОЗЯЙКА (Риэлторам не звонить!)

Здається в оренду 1к квартира по вул. Героїв Крут 46 на довготривалий період. Квартира від власника (не агентство). Тільки після ремонту. Для порядної родини без шкідливих звичок та тварин. В квартирі є все необхідне: телевізор, Wi-Fi, електрочайник, мікрохвильовка, холодильник та пральна машина. 5 поверх, ліфт завжди працює. Поруч знаходяться супермаркети, дитячий садок прямо біля будинку, аптеки, пошти, банк та озеро Чеха. Через дорогу від будинку знаходяться Блакитні Озера. Дуже комфортне розташування та транспортна розвязка в будь-яку точку міста.

власник
Здам в оренду 1к квартиру по вул. Героїв Крут на довготривалий період

Здам свою власну 2-х кімнатну квартиру в цегляному будинку по вул.Гамалія (Біофабрика).Тихе місце.Меблі та техніка є ,бойлер. Затишна та комфортна для проживання. Зручний 2 поверх.Кімнати ізольовані.Бажано для сімї.

власник
Здам 2 кімнатну квартиру.

Сдам однокомнатную квартиру, на пятом этаже. До центра 10 минут. Все вопросы по телефону.

власник
Сдам однокомнатную квартуру

Сдаю 6000 грн Оплата за первый и 3алоговая сумма телефон 09******91 Епена ком услуги по счетчикам без отопления

власник
Аренда 3х   комнатной квартиры в центре

Здам в оренду 2-х кімнатну квартиру, 3-й поверх. р-н Житломасив (Будівельників). Світла, тепла.

власник
Оренда 2-х кімнатної квартири