Оренда двох кімнатної квартири Стрий вул.Нижанківського 20. Квартира на другому поверсі. індивідуальне опалення, простора кухня. Хороший варіант, наявне паркомісце. Пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, варильна поверхня з духовкою. Інтернет наявний. Немає телевізора. Додатково оплачуються комунальні, та послуги ріелтора одна місячна оренда.

Оренда 2-х кварт

Здається в оренду 1 кімнатна квартира( новобудова), перше заселення. Центр. Розташована на 4 поверсі. В квартирі зроблений якісний ремонт. Індивідуальне опалення. По меблях і техніці буде все доукрмплектована при заселенні.

Здається 1 кімнатна квартира( новобудова). Центр.

власник
Ивана Сирка улица, 20, Стрый, Львовская 12000.0 UAH

Оренда 5 кім 2 поверхової квартири з терасою і окремим закритим подвірям особнякового типу в центрі міста Стрий біля вул Шевченка з індивідуальним газовим опаленням,підігрів підлоги,власна вода,підвал,місце для авто,всі меблі, техніка, деталі тільки по телефону.

Оренда квартири в центрі міста Стрий
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається в оренду однокімнатну квартиру по вул. Добрівлянській. Житловий стан, є меблі та побутова техніка. Перший поверх пʼятиповерхового будинку, тепла, не кутова. Опалення централізоване, решта комунальних по лічильниках.

Здам квартиру вул. Добрівлянська

Затишна не кутова квартира, поруч зі школую, дитячим садком, аптекою та продуктовим магазином. Квартира знаходиться в м. Стрий вул. Ленкавського 2а (біля 3 школи). 3 кімнати, окремо вбиральня та ванна. Велика кухня, є холодильник, газова поверхня, електрична духова шафа. Є бойлер. З меблів є шафи для речей, два дивани, стіл, посуд, інтернет, телевізор. Осбб, добрі сосіди, чистий підїзд Оплата перший та останній місяць 5000грн + 5000грн послуги ріелтера 5000грн

Квартира на довготривалу оренду

Оренда однокімнатної квартири по вул. Успенська. -опалення індивідуальне газове. -поверх 2/2. -зроблений косметичний ремонт. -Оренда однокімнатної квартири по вул. Успенська. -опалення індивідуальне газове. -поверх 2/2. -зроблений косметичний ремонт. -є все необхідне для комфортного проживання. -Оренда на термін від 6 міс. -Без домашніх тварин. -ціна 6000. Всі деталі за телефоном -09******06 Більше обʼєктів на телеграм каналі: t.me/orenda_stryi

Оренда однокімнатної квартири вул. Успенська

Здається в оренду трикімнатна квартира по вул. Грабовецькій. Хороший житловий стан, зроблений ремонт. Зручне планування, три роздільні кімнати. Шостий поверх девʼятиповерхового будинку. Опалення централізоване, є тепловий лічильник на будинок. Решта комунальних по лічильниках. Можливе доукомплектування меблями та технікою під вимоги орендаря.

Здам квартиру вул. Грабовецька

Оренда квартири в Стрию по вул.Вокзальна 92. Квартира ростора на 1-му поверсі одно-поверхового цегляного будинку. Дві кімнати, простора кухня, та ванна кімната. Опалення індивідуальне газове, (двох-контурний котел). Проведено Інтернет (оптоволокно). Вільна з 8.07.24 (огляд можливий з 8.07). Вартість на зимовий період з 1-го Грудня по 1 Березня 7000грн. Є парко-місце під одне авто. Додатково оплауються комунальні послуги, та ріелторські послуги одна місячна орендна плата.

Оренда 2-х кім кварт Стрий вул.Вокзальна

Здається в оренду двокімнатна квартира в новобудові в центрі міста по вулиці Сірка. Відмінний житловий стан, зроблений якісний ремонт, нові сучасні меблі та побутова техніка. Перший поверх девʼятиповерхового будинку, світла, сонячний бік. Кімнати роздільні. Індивідуальне газове опалення забезпечується двоконтурним котлом, є підігрів підлоги. Всі комунальні послуги по лічильниках. Оренда через ФОП по офіційному договорі оренди.

Здам квартиру в новобудові. ЖК «Затишок»

З Д А Є Т Ь С Я М. Стрий вул. Успенська( Навпроти Успенської Церкви) Здається 3-кім. квартира на 2 поверсі у 2 поверхового будинку. Загальна площа квартири становить 50 кв.м Всі комунікації присутні, індивідуальне опалення. Вквартирі проведено ремонт, квартира готова для проживання, в квартирі залишаються усі меблі та побутова техніка .(КУХНЯ ДОСТАВИТЬСЯ З УСІЄЮ ТЕХНІКОЮ) Поруч все потрібне для комфортного проживання. Квартира варта вашої уваги! ЦІНА 8 000 грн + комунальні послуги! Запрошую на перегляд квартири КВАРТИРА ВІЛЬНА ДО ЗАСЕЛЕННЯ Деталі за телефоном 09*********70 Viber 06*********63 З Повагою Ваш ріелтор Кецик Тарас

Здається 3- кім.
М. Стрий  вул. Успенська( Навпроти Успенської Церкви)

Здається в довгострокову оренду 3-кімнатна квартира з меблями та технікою.Опалення центральне,є бойлер на гарячу воду.Кімнати окремі,санвузол роздільний.Є два великих балкона,один з яких зашитий.Під під"їздом є власне парковочне місце.Заселення можливе з 5 го серпня.

Здається 3-кімнатна квартира

Житлові комплекси у Стрий

Здається в оренду трикімнатна квартира по вул. І. Багряного. Хороший житловий стан, зручне планування: три роздільні кімнати, два санвузли, два балкони. Другий поверх пʼятиповерхового будинку, тепла, не кутова. Індивідуальне газове опалення забезпечується двокониурним котлом, є підігрів підлоги. Квартира здається без меблів та побутової техніки. Тільки довготривала оренда.

Здам квартиру вул. Багряного

Ціна 5 500грн.+ комунальні! Оренда 1-кімнатної квартири в Спальному районі міста Стрий. Вул. Добрівлянська! Розташована на 3 пов. в 5 пов. будинку. Загальна площа 32 м.кв. Присутній балкон. Квартира має добрий житловий стан, зроблений ремонт, присутня пральна машина, газова плита, холодильник, телевізор, WiFi роутер та бойлер для підігріву води. Квартира тепла та економна по кумнальних платежах, також за бажанням орендарів можливі додаткові покращення умов!!! ВІЛЬНА з 1го серпня!!!

Оренда 1-кімнатної квартири в Стрию. Вільна з 1го серпня!

Оренда 2-х кімнатної квартири по вул.Грабовецькій з індивідуальним газовим опаленням. Квартира розташована у цегляному будинку поруч школа, садок, супермаркет. Квартира від агенсії нерухомості. За додатковою інформацією телефонуйте .

Оренда 2 кім.квартири

Здам 3 кімнатну квартиру. Для сімʼї. На довготривалий термін. М. Стрий, центр міста. Опалення індивідуальне, лічильники на все, меблі. Квартира знаходиться на 4 поверсі, суха і чиста. Без техніки. 8500+кп. Власник. Без тварин.

власник
Здам  квартиру 3 кімнатну.

2 рівнева квартира з 2 вбиральнями і 4 кімнатами з загальною площею 100 кв. За деталями дзвоніть. М. Стрий ,Вулиця Вокзальна

власник
2 рівнева квартира в оренду