Пропонуємо двокімнатну квартиру в оренду, кімнати роздільні В квартирі є пральна машина, холодильник, газова плита, духовка та мікрохвильова піч Локація: проспект Соборності Перевага двом працюючим хлопцям Вже вільна, телефонуйте домовимось про огляд

Оренда двокімнатної квартири

Здам в оренду ВІД ВЛАСНИКА однокімнатну квартиру , яка знаходиться на вулиці Соборності. Зроблений ремонт,побутова техніка ,меблі, центральне опалення . Поблизу зупинка, ТРЦ Порт-Сіті,26-та школа, дитячий садок .Без дітей та тварин.

власник
Оренда квартири ВІД ВЛАСНИКА

Пропонуємо 3-кімнатну квартиру з євроремонтом, меблями та побутовою технікою . Розглядається довгострокова оренда лише для сімʼї. В квартирі є все для комфортного проживання: квартира повністю вмебльована, з 3 телевізорами та всією необхідною побутовою технікою та кондиціонером, безпосередньо в квартирі є вхід в свій підвал, що може слугувати укриттям під час тривог, електрика в квартирі переобладнана автоматичним резервним вводом, що дає змогу підключити інвертор з акумулятором для безперебійного постачання електроенергії, прибудинкова територія біля квартира обнесена забором з квітковою клумбою та газоном. Квартира обладнання сигналізацією на вікнах встановленні решітки, утеплені зовнішні стіни. Окрім батарей загального опалення, всі кімнати обладнані електричними керамічними панелями, що в міжсезонний період не залишить Вас в холоді. Організуємо огляд в зручний для Вас час.

Соборности проспект, 16, 33 микрорайон, Луцк, Волынская 16000.0 UAH

Пропонуємо в оренду три кімнатну квартиру навпроти Порт Сіті. Швидкісний інтернет, посуд, микрохвильова піч, пралка, постіль, порохотяг та інше що потрібно для життя. Побутова техніка: Електрочайник, Холодильник, Фен, Пральна машина, Плита, Праска, Духова шафа, Пилосос, Мікрохвильова піч Комунікації: Газ, Центральний водопровід, Вивіз відходів, Асфальтована дорога, Електрика, Центральна каналізація Комфорт: Ванна, Гостьовий паркінг, Меблі на кухні, Гардероб, Балкон, лоджія, Ліфт, Госп. приміщення, комора Організуємо огляд в зручний для Вас час.

Соборности проспект, 22А, Луцк, Волынская 13000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається в оренду 3 кімнатна квартира на вулиці Соборності 1а Код квартири #12883305 3 поверх з 9 115кв/м Індивідуальне газове опалення Мультимедіа: швидкісний інтернет, телевізор, кабельне та цифрове телебачення. Санвузол: розміжний Побутова техніка: холодильник, ,духова піч,витяжка, чайник, кавомашина. Комфорт: ванна,меблі на кухні та в кімнатах,гардероб, підігрів підлоги, паркувальне місце, балкон, закрита територія. Інфраструктура: (до 500м) магазини,дитячий майданчик,кафе,продуктові магазини,школа, дитячий садок. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Соборності просп., 1а

Географія Луцьк