Пропонується в оренду затишна 3к квартира за адресою пр-т Свободи 28А, Виноградар, Подільський район - 8 поверх 9 - ти поверхового будинку - Загальна площа 61 кв.м, кухня 8 кв.м - Дві окремі комнати, вітальня та простора кухня - Є застеклений балкон - На поверсі тихі та чемні сусіди Квартира повністю укомплектована усим необхідним для комфортного проживання. З техніки є: - газова плита - духова шафа - витяжка - мікрохвильова піч - електричний чайник - холодильник - два кондиціонери - пральна машина - бойлер З меблів: - кухонні меблі - обідній стіл + стільці - розкладний диван - двоспальне ліжко - односпальне ліжко - тумби, трюмо - стінка - шафи Санвузол роздільний, в сучасній плитці, є ванна та душ. Встановлені лічильники, є бойлер. Прекрасно розвинена інфраструктура, в пішій доступності розташовані усі необхідні комунікації: магазини, супермаркет, школа, дитячий садок, відділення банків, пошта, кафе і так далі. Хороша транспортна розвязка, поруч зупинка громадського транспорту. До станцій метро Оболонь, Мінська та Сирець 30 хвилин на транспорті Є відеоогляд! З усіх питань звертайтеся на вказаний номер в оголошенні або пишіть на вайбер/телеграм Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомогаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!

пр. Свободи, 28А Оренда затишної 3 к .квартири Виноградар

Оренда квартири на Виноградарі. Пр. Свободи 60-А. Тихий двір з дитячим майданчиком. Квартира обладнана меблями та технікою: пральна машина, бойлер, плита та холодильник. Будинок знаходиться в обжитому спальному районі, ідеально підійде для родини з дітьми. У дворі затишно. Розвинута інфраструктура у мікрорайоні: поруч школи, дитячі садки, магазини, салони краси, аптеки, лікарні, супермаркети та все інше для комфортного життя, навіть неподалік хвойний ліс з озером. Також поруч найкращий ринок в Києві «Виноградар». Зупинки громадського транспорту у пішій доступності від будинку. Транспортна розвязка у різні напрямки міста. До метро Нивки, Оболонь, Лукянівка, Петрівка до 20 хвилин їзди на транспорті. Дивитися можна в любий час.

Оренда 2х кімнатної квартири на Виноградарі

Здається 2-кімнатна квартира по пр-ту Свободи 34. Відмінне двостороннє планування кімнат. З меблів: двоспальний розкладний диван, шафи, столи, стільці, гардеробна. З техніки: плита, холодильник, пральна машина, бойлер. Кухня вбудована, нова. Сан вузол роздільний. Відмінно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка.

Свободи просп., 34

Гарна квартира з функціональним плануванням, здається вперше. Є всі необхідні меблі та побутова техніка для комфортного життя. Гардеробна кімната. Гарна інфраструктура районну, зручна транспортна доступність. Наживо квартира на багато краще.

можна з тваринами
Свободи просп., 24

Пропонується в оренду 1к квартира на Виноградарі, пр-т Свободи, 30 на 16-му поверсі (останній, але є техповерх). Квартира після косметичного ремонту, чиста, не вонюча. Є бойлер на 30л, пральна машинка. Готова до заселення. Можно з тваринкою. Зручна локація, до зупинки транспорту з гарною розв’язкою 5 хвилин пішки (тролейбуси до м. Почайна, Мінська, Нивки, Сирець, Дорогожичи та багато маршруток, в тому числі і на Троещину). Неподалік супермаркет і ринок, поліклініка. Запрошую на перегляд. Ріелтор

Оренда 1к квартири на Виноградарі, пр-т Свободи, 30