Оренда квартири , готова до заселення! Прошу вибачення без домашніх тварин)))

власник
Довгострокова оренда квартири пр. Волі

Здам 2-х кімнатну квартиру по пр.Волі,всі зручності є,техніка і меблі всі присутні,поблизу садок,магазин,лікарня,більш детально по телефону.

власник
Власник!2-х кімнатна квартира Луцьк центр,без комісії

Здам в довгострокову оренду 1 кмн. квартиру район Сіті Парку.Затишна та охайна ,комфортна з євроремонтом .Є всі необхідні меблі для проживання та побутова техніка + оплата комунальних(все по лічильниках).Власник.

власник
Центр,пр.Волі 1-кмн.кв

Довгострокова оренда двокімнатної, просторої квартири у центрі міста. Для вашої безпеки обладнана охоронною сигналізацією з виведенням на ПЦО. Свіжий ремонт. Встановлений також Wi-fi роутер, посудомийна та пральна машини, сейф, телевізор, праска та дошка для прасування. Є підвальне приміщення. Побутова техніка: Пральна машина, Праска, Мікрохвильова піч, Посудомийна машина, Духова шафа, Електрочайник, Плита, Холодильник Комфорт: Сигналізація, Меблі на кухні, Душова кабіна, Балкон, лоджія Організуємо огляд в зручний для Вас час.

Воли проспект, 11, Центр, Луцк, Волынская 350.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається затишна 2-кімнатна квартира в центрі міста у ЖК Люцеорія на проспекті Волі 44а. - 2 поверх з 8; - новобудова; - індивідуальне опалення. У квартирі: - двоспальне ліжко; - диван; - шафа-купе; - пральна машина; - холодильник. Квартира із новим ремонтом. Є все необхідне для комфортного проживання. Вигідне розташування квартири надає їй переваги – поруч магазини, супермаркет, зупинка транспорту та місце для відпочинку. Код квартири – #12477099 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира в центрі міста у ЖК Люцеорія на  проспекті Волі 44а.

Пропонуємо в оренду видову трикімнатну квартиру в самому серці нашого міста, на пр.Волі,44а(ЖК Luceoria) -Площа 96 кВ м -Поверх 8/12 -Індивідуальне опалення -Тепла підлога -Сучасний ремонт -Наявна уся необхідна побутова техніка:холодильник,посудомийна машина,мікрохвильовка,пральна машинка та ін для вашого комфортного проживання -В пішій доступності уся необхідна інфраструктура Це житло для тих,хто бажає поєднати стиль та затишок,комфорт та зручність! Деталі за телефоном: 06******76

Оренда Видової 3кімн квартири Центр міста

Географія Луцьк