Шевченківський район Вулиця Котляревського Поверх - 3/3 Площа квартири - 45 кв/м Побутова техніка - пральна машина, холодильник, плита Меблі - три спальних місця, шафа, меблі на кухні, стіл, стільці Вартість оренди - 10.000 грн + КП Оплата за перший та останній місяць

Оренда 1-кім. кв по вул. Котляревського (Шевченківський р-н)

ОСТ. Мелькомбинат. Прямо дом на остановке. Вся мебель и бытовая техника. Невысокий этаж. Хотят хозяева только одного человека, можно студентов.

Подол 1 комнатная по Небесной Сотни

Однокімнатна квартира в Новобудові. м-н Центр, вулиця Ляхова 10. Ремонт. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. Індивідуальне опалення, лічильники на світло, воду та газ. Оплата за перший та залоговий місяць. Послуги агенції - 50% від місячної оплати. Ціна за 1 місяць проживання - 21000грн + всі комунальні послуги

Ляхова вул., 10

Оренда 1к в новому будинку В квартирі є все необхідне для комфортного проживання в ній Поряд знаходяться всі необхідні магазини, зуп. транспорту, парковка для авто Розвинена інфраструктура Ціна 23 000 + к/п

Стрітенська вул. (Комсомольська), 18
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У зв’язку з відключенням світла ,зі мною може не бути зв’язку. Тому пишіть сповіщення на Viber, WhatsApp,Telegram. Дякую за розуміння. ****1 кім КВАРТИРА В НОВОМУ ЦЕГЛЯНОМУ БУДИНКУ В САМОМУ ЦЕНТРІ МІСТА ,БІЛЯ КОРПУСНОГО ПАРКУ. * Будинок розташований за пару хвилин ходьби від Корпусного парку. ** КВАРТИРА РЕАЛЬНА . В НАЯВНОСТІ НА 18.07. Є відео квартири. * Квартира з гарним ремонтом. * Велика 12 кв. м кухня * Вітражний великий балкон, * Дуже гарний вид із вікон на Полтаву. * Квартира повністю укомплектована меблями та технікою-холодильником, пральною машиною, телевізором, кондиціонером., мікрохвильова піч, чайник. * ВСТАНОВЛЕНО НА ВСЕ ЛІЧИЛЬНИКИ. У КВАРТИРІ ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ, ВСТАНОВЛЕНИЙ ЕКОНОМ КОТЕЛ. * Ціна 15500 грн + оплата за лічильниками. Дуже гарне місце розташування - поруч зупинка, кафе, ресторани, супермаркети, зона відпочинку, Корпусний парк, Кооперативний та інші університети. Жанна Володимирівна агенція нерухомості.

Соборности, 46

Здам 1кімн.квартиру в центрі міста. Охайна квартира з меблями, з техніки лише холодильник. Здається для 1-ї дівчини( жінки). 7000грн+ ком.пл. Оплата за перший та останній місяць проживання при поселенні. Комісія ріелтора.

Стрітенська вул. (Комсомольська), 41

Однокомнатная квартира в самом центре города Ляхова -10: - Общее: Пультовая охрана; - Кухня: холодильник, духовой шкаф, варочная поверхность, микроволновка, электро-чайник, вся необходимая посуда, кухонная мебель; Ванная комната: стиральная машина, электро-полотенцесушитель, качественная сантехника; утюг, гладильная доска, сушка для белья; -Спальня: двуспальная кровать, постельное белье,кондиционер, телевизор (со Smart), большой комод; Прихожая: охранная сигнализация, гардеробная, хозяйственный шкаф; Большой утепленный балкон с панорамными окнами по всему фасаду квартиры и подогревом полов; Оплата производится за первый и последний месяцы проживания, коммунальные платежи оплачиваются отдельно.

Ляхова вул., 10

Оренда гарної 1к в новому будинку В квартирі є все необхідне для комфортного проживання в ній Поряд знаходяться всі необхідні магазини, дит.садок, школа, парковка для авто Розвинена інфраструктура Ціна 650$ + к/п (АО)

Ляхова, 10

Оренда гарної 1к по вул. Ляхова, 10 квартира укомплектована всіма меблями та технікою В квартирі є все необхідне для комфорного проживання Світло не вимикають Ціна 600 $ + к/п (АО)

Ляхова вул., 10

1-кім. Центр. Новий будинок. Автономне опалення. Укомплектована меблями і технікою. 22000+ком. Комісія агентства 50%.

Стрітенська вул. (Комсомольська), 18

Перша здача однокімнатної квартири в самому центрі міста, велика площа 53м2, висока стеля, світлий ремонт, повна комплектація меблями та технікою, індивідуальне опалення, закритий двір. Відеоогляд за запитом. Цына 18000 + к/п

Соборності вул. (Жовтнева), 46В

Оренда 1к В Центральній частині міста Дана квартира укомплектована всим необхідним для проживання в ній Укомплектована всією технікою та меблями Розвинена інфраструктура Ціна 16 000 + к/п (АО)

В. Чорновола, 36В

Оренда 1-кім. Зигіна. • Новий будинок. • Автономне опалення. • Укомплектована меблями і технікою. • Ціна - 16500+ком. • Комісія агентства 50%

можна з тваринами
Соборності вул. (Жовтнева), 77-А

Пропонується до оренди квартира в новобудові в самому центрі міста, індивідуальне опалення, панорамний балкон. Передбачено все необхідне для комфорту, комплект побутової техніки, окрема дуже простора гардеробна кімната, сучасні ванна та кухня В самому будинку є кавярня, поштомат, паркувальні місця, поруч зупинка транспорту та супермаркет, парк в двух хвилинах

можна з тваринами
Ляхова вул., 10

Вільна чудова квартира у цегляному будинку. Вул. Соборності Район 5 школи Укомплектована меблями та необхідною технікою. Е кондиціонер. Здається на тривалий термін. Порядним людям без домашніх тварин. Перегляд за домовленістю. Телефонуйте.

1к квартира. Центр!

Здам гарну, простору. 1 к.кв. з ремонтом в самому Центрі міста Полтави, вул. Чорновола, 1 поверх, не кутова, кухня столова, є три спальних місця, шафа купе, комод, робочий стіл, вбудована кухня, кондиціонер, холодильник, пральна машина, посуд, подушки, одіяла, сушка для білизни. Перевага парі, сімї не больше 3 чоловік, без домашніх тварин. Фотографвї відповідають саме цій квартирі. Оплата 10000 +ком. послуги. Перегляди можливі у зручний для Вас час за попередньою домовленістю.. Прекрасна інфраструктура, поряд педагогічний університет, 6 школа, Корпусний парк, тихий двір .АН"ДАРЬЯ "

Здам простору 1к.кв в Центрі, вул. Чорновола!

Квартира на 4-ому поверсі пятиповерхівки,будинок цегляний,по вул.Стрітенська в Центрі города.Гарний жилий стан.Є всі необхідні мебелі і техніка: кондиціонер, холодильник, пральна машинка.Сдається порядним одному чи парі,без тваринок на довгострокову оренду.8 тис.+ком.

Сдається 1 кімн.кв.Центр,вул.Стрітенська.

Популярні запити