Пропонується в довгострокову оренду 1к квартира ЖК Місто квітів на Тираспольській, 58. Поверх 8. Квартира має містку гардеробну кімнату, що дає можливість звільнити житлове приміщення від зайвих речей. Є все необхідне для комфортного проживання: телевізор, кондиціонер, бойлер 80л, пральна машина, на кухні встановлена посудомийна машина, варильна панель, духова шафа, витяжка, холодильник, Wi-fi. Ліжко з ортопедичним матрасом для двох. Лічильники тепла, води, электрики (тариф день - ніч). Квартира дуже тепла з утепленим фасадом, не кутова. Оренда складає 18000+ ком. послуги. Заставна сума 18000 грн. Комісія 50% Здача для однієї людини або пари без дітей і тварин. Умова: не палити в квартирі. Огляд можливий в понеділок по домовленості.

Тираспольська вул., 58

1-кімнатна квартира в новобудові ЖК Місто квітів вул. Тираспольська. 1 кімнатна простора квартира 43 кв.м, 13 поверх, Тираспольська 60, Квартира з якісним ремонтом, обладнана меблями та побутовою технікою. Комплекс під цілодобовою охороною, на території супермаркет Фора. ЖК Місто Квітів знаходиться біля Дендропарку, поряд чудовий ліс, 2 озера біля м. Сирець. Зручна транспортна розвязка до Нивок, центру, вокзалу. Фото інфо відповідає, посередникам не турбувати.

Тираспольська вул., 60

ЖК Місто квітів (Город Цветов)) Тираспольська, 60 Метро Сирець 20 хвилин пішки Здається в оренду повноцінна 1-кімнатна квартира, 42 м.кв. Окрема кімната, кухня, засклена лоджія, гардеробна кімната. Повністю облаштована для вашого комфортного проживання. З техніки є холодильник, духова шафа, варильна поверхня, кондиціонер, телевізор, пральна машина, бойлер. Квартира дуже світла і затишна. А тепер розповім про самий житловий комплекс Місто квітів. Однією з найбільших перевагою є близькість до станції метро Сирець . Усього 20 хвилин прогулянки через парк і ви на місці, біля метро. У двох хвилинах від комплексу є парки та зелені зони. Житловий комплекс має закриту територію, що цілодобово охороняється. Це гарантує безпеку вам та вашим діткам. На території відкритий великий продуктовий супермакет, купа маленьких магазинчиків, кафе, де можна смачно пообідати або насолодитися кавою та вишуканими десертами. Декілька салонів краси, барбершоп, фітнес студії, стоматологія, косметологія та медичний центр. Декілька аптек, Укрпошта, Нова пошта, магазини квітів і всіляких дрібниць для дому. А ще у комплексі є вже два працюючих дитячих садочка та незабаром відкриється ще один. Ціна оренди: 17000грн+ комунальні послуги + залогова сума Комісійні агентства 50% Перегляди можливі з 6го вересня, по домовленості.

Тираспольська вул., 60

Здається однокімнатна квартира в ЖК «Місто квітів» по вул. Тираспільська 58. Перервага надається сімейній парі без тварин.6/16 40/9 без жив сануз совм, своя котельня, утюг, пылесос, телев, хол, духовой шкаф, стир, свч, 18000грн плюс ком .Рієлтор Світлана Комісія 50%

Сдам 1к Шевченківський р-н ЖК Місто Квітів вул Тираспільська буд 58

1-кімнатна квартира в новобудові ЖК Місто квітів вул. Тираспольська. Світла, простора квартира 42 кв.м, 7 поверх, Тираспольська 60, (можливо з невеликими тваринками), в квартирі багато місць для зберігання, кондиціонер, бойлер, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, духовка, телевізор, електро камін, роутер. Інтернет Дата Нет працює за відсутності світла. Роутер живиться від акумулятора. Початковий строк оренди 5 місяців з можливістю пролонгації.Комплекс під цілодобовою охороною, на території супермаркет Фора. ЖК Місто Квітів знаходиться біля Дендропарку, поряд чудовий ліс, 2 озера біля м. Сирець. Зручна транспортна розвязка до Нивок, центру, вокзалу. Фото інфо відповідає, посередникам не турбувати.

Тираспольська вул., 60

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Тираспольська вул., 54

ЖК Місто квітів Тираспольська, метро Сирець Це дійсно унікальна квартира!! Велика 2-кімнатна ДВОРІВНЕВА квартира, де ви себе почуватимете як справжня принцеса. Цю квартиру можна назвати не тільки атмосферною, а й простором для ну дууууже комфортного життя. На першому рівні ви потрапляєте у простору кухню-вітальню. Цей простір прекрасно зонований: кухня з великою кількістю місць для зберігання, вбудованих холодильником, посудомийною машиною і інверторною варочною поверхнею. І РОДЗИНКОЮ є вікно, біля мийки. Погодьтесь, на багато цікавіше займатися прибиранням, якщо дивишся не в стіну)) З іншого боку - зона відпочинку: величезний мякий розкладний диван та телевізор. Також на першому поверсі великий санвузол з душовою, і окрема комора для зберігання різних речей. Коли по деревяним сходам ви піднімаєтесь на другий поверх, бачите справжнє королівське ліжко: мяке, з великою кількістю подушок, оксамитовою ковдрою і безліччю красивих, яскравих дрібничок. Свій особистий просторий санвузол, де є і душова кабіна, і ванна і НАЙГОЛОВНІШЕ для дівчат: велика гардеробна кімната з дзеркалами. В квартирі зроблено дуже багато рівнів підсвітки, що дає можливість регулювати все і підлаштовувати під ваш настрій - З тваринками, на жаль, не можна(( По запиту, скину відео огляд. А краще записуйтесь на перегляд. Наживо квартира на багато краще, ніж на фото)

Тираспольська вул., 60