Оренда 2-ох кім.кв.вул.Городоцька(ближче до вул.Сяйво), кімнати ізольовані, два дивани, шафа-купе, балкон, для порядних орендарів, вільна .

Городоцкая улица, 134, Привокзальная, Львов, Львовская 13000.0 UAH

Оренда 1кімнатної квартири в ЖК SOTA DUET (Бізнес клас) по вул. Любінська 6 (Кульпарківська, поруч Парус Парк, Авалон Гарден та Парус Сіті) Індивідуальне опалення, підігрів підлоги всюди де є плитка (кухня, коридор, в 2 санвузлах) Є відкритий Балкон (облаштують під відпочинокову зону) , відеодомофон. ПЕРША ЗДАЧА Наявна уся необхідна побутова техніка та меблі, а саме: посудомийка, пралка-сушка, холодильник, витяжка, газова плита, що дуже актуально в теперішній час, духова шафа, мікрохвильова, 2 телевізори, душ та ванна Диван розкладається, в кухню буде доставлено ще обідній стіл та стільці Кімнатна з великим двоспальним ліжком, є шафа для особистих речей та вражаючий санвузол ( доставлять приліжкові тумби ) Всюди є теплорегулятори Ціна 750$ + КП, довготривала оренда для порядних орендарів. Є відеоогляд.

можна з тваринами
Любінська вул., 6

Новобудова заселена - Екологічний ремонт (стіни з вапняного штуку) Поблизу 100 метрів Стадіон Сільмаш, Спортлайф 15 хв ходи Індивідуальне опалення, підігрів підлоги на кухні, коридорі та санвузлі. (комуналка до 800 грн макс. зимою)Всі сучасні меблі ( кухня, диван, шафа, ліжко в окремій ніші 200*160 побутова техніка - пралка, холодильник, духовка, газова плита, чайник великий балкон з гарним кваєвидом Гардеробна. Розглядаєм порядних орендарів. покази по домовленості. (Вимога до орендарів бажано одна людина/пара - без котів /собак) під будинком є паркінг там тимчасово облаштована зона укриття під час сирен).

можна з тваринами
Уляни Кравченко, 15

Оренда — 1-кімн. квартира, вул. Ул. Кравченко, 53/19/13, 3/10ц, новобудова, індивідуальне опалення (2-ф.котел). Балкон та лоджія, гардеробна, роздільний санвузол (ванна). В наявності всі необхідні меблі та побутова техніка. Затишний район з розвиненою інфраструктурою. Ціна 16000 грн

Кравченко Уляни вул., 8

Пропонується в оренду на тривалий термін Квартира ніколи не здавалась в оренду раніше, жили тільки власники. Тут зроблений свіжий якісний ремонт, меблі та техніка нові. Ванна кімната облицьована сучасною плиткою, а в ній окремий санвузол для зручності Без СП

можна з тваринами
Рівна вул., 6

Довгострокова оренда просторої однокімнатної квартиру в новобудові., по вул. У. Кравченко, площа 47/20/12м2. Поверх 3/10. У квартирі євроремонт, індивідуальне опалення (котел), є всі меблі та побутова техніка. Зручне розташування будинку, хороша транспортна розвязка, поруч залізничний вокзал та центр міста.Орендарі без домашніх тварин і дітей, бажано сімейну пару. Вартість 11500 грн.

Кравченко Ульяны улица, 8, Богдановка, Львов, Львовская 11500.0 UAH

Оренда квартири вул. Любінська Оренда шикарної 2-кімнатної квартири по вул. Любінській, ЖК SOTA DUET Простора квартира облаштована всією необхідною побутовою технікою та меблями, велика кухня-студія, стильна ізольована спальня в якій облаштовано шафу-гардероб, Вітальня з розкладним диваном, де ви зможете приймати гостей Кухня-студія з виходом на балкон, який можна використовувати як зону відпочинку В коридорі облаштовано шафу на всю стіну та дзеркало в повний ріст Для вашого комфорту встановлено кондиціонер, є господарський куток Індивідуальне опалення Окрім цього, в вартість оренди входить ПАРКОМІСЦЕ в підземному паркінгу та комірка, яка поруч без тварин Телефонуйте, запрошуємо на огляд!

Любінська вул., 6

Оренда 2 кімнатна квартира В новобудові клубного типу Вул. Сулими Всього 4 квартири на поверсі Квартира з ремонтом та меблями Опалення індивідуальне, є 2 балкони, посудомийка та багато іншого для тривалого та комфортного проживання Зацікавила вас дана пропозиція? І ще шукаєте схожі варіанти? телефонуйте по телефону покажемо всі варіанти квартир в цьому або в інших районах Львова

Оренда квартири в малоквартирному будинку, вул. Сулими

Оренда шикарної 2-кімнатної квартири по вул. Любінській, ЖК SOTA DUET Простора квартира облаштована всією необхідною побутовою технікою та меблями,велика кухня-студія,стильна ізольована спальня в якій облаштовано гардероб, Вітальня з розкладним диваном, та вмісткою шафою Кухня-студія з виходом на балкон,який можна використовувати як зону відпочинку В коридорі облаштовано шафу на всю стіну та дзеркало в повний ріст Для вашого комфорту встановлено кондиціонер,є господарський куток Окрім цього ,в вартість оренди входить ПАРКОМІСЦЕ в підземному паркінгу та комірка,яка поруч без тварин Телефонуйте ,запрошуємо на огляд!

Любінська вул., 6

ОРЕНДА НОБУД УЛ.Кравченко 8 7 поверх, ціна 15800грн Є великий балкон з краєвидом, Дуже світла , тепла, затишна Економна в комунальних На тривало від 4 місяців і більше Без тарин, без дітей Телефон 06********50

Оренда 1-кімн квартири Новобудова

Р-н Скрині.Хороший житловий стан,всі необхідні меблі,побутова техніка,МПВ,квартира готова до заселення,бс ,Агенство. Ключі на руках.

Здам двокімнатну квартиру вулиця Городоцька 187

Пропонуємо в оренду 1-но кімнатну квартиру в новобудові вул. Уляни Кравченко , бічна вулиці Городоцька, р-н. ТЦ Скриня, Площа 50м2., поверх 3/10, Будинок зданий та заселений. Квартира тепла та затишна. Сучасна кухня + ізольована спальня+ Велика гардеробна, повністю укомплектовані меблями та побутовою технікою провідних виробників. В спальні велике двоспальне ліжко з якісним ортопедичним матрацом .В коридорі велика шафа-купе. Організована відпочинкова зона в лоджії з виходом з кухні. Сучасна техніка, Смарт ТВ в кухні та спальні, посудомийна машина, мікрохвильовка, кондиціонер, індивідуальне опалення 2-контурний котел, площинний підігрів по зонах для максимального комфорту. Санвузол ванна. Повністю якісна сантехніка. побутова техніка - пралка, холодильник, духовка, газова плита, електрочайник.Є відеоспостереження.Інтернет буде підключено під орендаря. - під будинком є паркінг там тимчасово облаштована зона укриття під час сирен. Ціна 450$+ КП.

Кравченко Ульяны улица, 8, Зализнычный, Львов, Львовская 450.0 USD

Житлові комплекси у Львів

Здається в оренду квартира 78 кв м, на 10 поверсі, яка складається з двох кімнат і кухні студії. Індивідуальне опалення, два великих засклених балкони, гардеробна. Вся побутова техніка, комунальні дуже економні, тепла і сонячна. Віддається перевага сімʼям. Можливо чемна тваринка. Ціна 550, перший і останній місяць оплата.

Кравченко Ульяны улица, 8, Зализнычный, Львов, Львовская 550.0 USD

Популярні запити