Оренда 3 кімнатної квартири Поверх 8 Санвузол суміжний, бойлер, пральна машина Квартира укомплектована усім необхідним для проживання Лоджія та балкон засклені Додатково залишається посуд За додатковою інформацією телефонуйте або пишіть

Оренда 3 кімнатної квартири

Здається в оренду 3кімн.квартира по вул.Зацепи,6 Квартира повністю вмебльована та є вся побутова техніка. Одна кімната без меблів (власники можуть облаштувати під орендаря) Квартира здається на довготривалий термін. Комісія агентству 50% від вартості місячної орендної плати.

Оренда 3кімн.квартири (р-н 33-ий)

Здам затишну 3х кімнатну квартиру на пʼятому поверсі. Роздільні кімнати, автономне опалення, просторий гардероб. Здається з меблями і побутовою технікою на тривалий термін.

Здам 3кімн.квартиру з автономним опал.,вул.Федорова

Пропонуємо 3-кімнатну квартиру з євроремонтом, меблями та побутовою технікою . Розглядається довгострокова оренда лише для сімʼї. В квартирі є все для комфортного проживання: квартира повністю вмебльована, з 3 телевізорами та всією необхідною побутовою технікою та кондиціонером, безпосередньо в квартирі є вхід в свій підвал, що може слугувати укриттям під час тривог, електрика в квартирі переобладнана автоматичним резервним вводом, що дає змогу підключити інвертор з акумулятором для безперебійного постачання електроенергії, прибудинкова територія біля квартира обнесена забором з квітковою клумбою та газоном. Квартира обладнання сигналізацією на вікнах встановленні решітки, утеплені зовнішні стіни. Окрім батарей загального опалення, всі кімнати обладнані електричними керамічними панелями, що в міжсезонний період не залишить Вас в холоді. Організуємо огляд в зручний для Вас час.

Соборности проспект, 16, 33 микрорайон, Луцк, Волынская 16000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо в оренду три кімнатну квартиру навпроти Порт Сіті. Швидкісний інтернет, посуд, микрохвильова піч, пралка, постіль, порохотяг та інше що потрібно для життя. Побутова техніка: Електрочайник, Холодильник, Фен, Пральна машина, Плита, Праска, Духова шафа, Пилосос, Мікрохвильова піч Комунікації: Газ, Центральний водопровід, Вивіз відходів, Асфальтована дорога, Електрика, Центральна каналізація Комфорт: Ванна, Гостьовий паркінг, Меблі на кухні, Гардероб, Балкон, лоджія, Ліфт, Госп. приміщення, комора Організуємо огляд в зручний для Вас час.

Соборности проспект, 22А, Луцк, Волынская 13000.0 UAH

Здамо в оренду великогабаритну квартиру в центрі міста! Вул. Нестора Бурчака, поруч Меморіала Вічної Слави. 1 поверх, 140 кв.м. Автономне опалення. Квартира повністю вмебльована, вся побутова техніка. Квартира готова до поселення. Ціна 650$+ комунальні послуги.

Оренда квартири в центрі міста!

Здається 3-кімнатна квартира на довготривалий термін. Затишна 3-кімнатна квартира. Є уся побутова техніка. Повністю облаштована спальня. Квартира ідеально підійде для сімей або пар, хто шукає затишне житло в спокійному районі, поруч центру. Особливості: Повна комплектація побутовою технікою (холодильник, пральна машина, плита, посудомийна машина і т.д.) Повністю облаштована спальня з великим ліжком і шафою. Зал з диваном. Третю кімнату є можливість облаштувати за власними потребами. Можна з домашніми тваринками. Розташування: Вул. 8 Березня, 33 Умови оренди: Орендна плата: 17 000 грн/міс. + комунальні послуги Для додаткової інформації або для запланування перегляду телефонуйте. Квартира здається через посередника!

ул. 8 марта, 33, Центр, Луцк, Волынская 17000.0 UAH

Здам 2к квартиру р-н ЛПЗ. В квартирі зроблений сучасний ремонт. Готова до заселення. 2 кімнати

Богдана Хмельницького вул., 5

Здам 3к новобудову в ЖК ЛИПИНСЬКИЙ. Поруч готель Кедем.затишний район. Готова до заселення. 3 окремі кімнати.

Теремнівська вул., 1

Здається в оренду 3 кімнатна квартира на вулиці Соборності 1а Код квартири #12883305 3 поверх з 9 115кв/м Індивідуальне газове опалення Мультимедіа: швидкісний інтернет, телевізор, кабельне та цифрове телебачення. Санвузол: розміжний Побутова техніка: холодильник, ,духова піч,витяжка, чайник, кавомашина. Комфорт: ванна,меблі на кухні та в кімнатах,гардероб, підігрів підлоги, паркувальне місце, балкон, закрита територія. Інфраструктура: (до 500м) магазини,дитячий майданчик,кафе,продуктові магазини,школа, дитячий садок. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Соборності просп., 1а

Здається в оренду великогабаритна 3-кімнатна квартира в центрі міста за вул. Крилова! Код квартири: 13913441 Площа:110 м2 Поверх 3 з 4 Хороше розташування Двостороння У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Побутова техніка: Холодильник, Сушильна машина, Пилосос, Мікрохвильова піч, Мультиварка, Варильна панель, Плита, Посудомийна машина, Пральна машина, Духова шафа, Праска, Кавомашина, Фен, Електрочайник Комфорт: закрита територія, балкон, душ, всі необхідні меблі на кухні та в кімнатах, автономний електрогенератор, грати на вікнах, сигналізація, паркінг. Вся необхідна інфраструктура поруч.

Крилова, 7

Оренда 3-кім.квартира біля Порт-Сіті та Там Таму Код квартири: 3238485 Квартира розташована по вул.Сухомлинського у Луцьку Опалення індивідуальне газове. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Побутова техніка: пральна машина, газова плита, духова піч, чайник, мікрохвильовка, великий холодильник. Комфорт: 2 шафи-купе, ванна, двоконтурний котел, закрита територія, 2 балкони, сигналізація, домофон. Інфраструктура: супермаркет ТамТам, ТРЦ ПортСіті, школа, дитячий садочок, відділення Нової пошти, кавярні, кафе.

Сухомлинського, 2

Житлові комплекси у Луцьк

Пропонуємо в довготривалу в оренду простору 3-х кімнатну квартиру на Набережній. Загальна площа 80 кв.м. 6 поверх з 10. Квартира світла та тепла. Є все для комфортного проживання! Вартість 500$ +КП. Оплата 50% агенству при поселенні.

Набережна вул., 2

Здам 3к квартиру, район Променя. Зроблений свіжий ремонт. Меблі, техніка. Розвинена інфраструктура. Все в пішій доступності

Генерала Шухевича, 4

Здам сімʼї в довготривалу оренду затишну квартиру в районі Експрес ТамТаму на Відродження.3 кімнати не прохідні.Зроблений ремонт. Є посудомийка,кондиціонер,бойлер,телевізор з smart tv,wi fi,мікрохвильовка,холодильник,пральна машина,ортопедичний матрац 200*180.Опалення централізоване,комунальні послуги не великі(є на все лічильники,прописана одна людина,встановлений тепловий лічильник на будинок).Квартира дуже тепла.Оплата за перший і останній місяць.Можливо без меблів.Вільна з 1 серпня.ціна 16000грн/міс+комунальні.Фото третьої кімнати пізніше викладу.Власник.

власник
Луцьк.Здам квартиру 3 кімнатну,Експрес ТамТам

Здам в оренду трикімнатну квартиру по вул. Володимирська. Престижний будинок, дві квартири на площадці. Поряд магазин, дитячий садок, спортивна школа. В квартирі зроблений гарний косметичний ремонт, є 2 ліжка, пральна машина, холодильник вмонтований.

власник
Здаю 3-кімнатну квартиру, вул. Володимирська.

Сдається квартира в довгострокову оренду по вулиці Ветеранів, мінімальний термін один рік. Нові меблі, ремонт. Затишний двір.

власник
Довгострокова оренда квартири

Здається простора 3 кім квартира в районі ГПЗ , поруч базарчик , супермаркети АТБ , Салют, школи , садочки , зупинка громадського транспорту. Квартира в класичному стилі, меблі всі під замовлення з натурального дерева(дуб) , паркет, столярка теж, дві лоджії , техніка, два бойлера . Комунальні не високі, так як на будинку встановлено тепловий лічильник. Чудовий варіант для сімʼї з дитиною.

Здам простору 3 кім квартиру в районі ГПЗ

Пропонуємо в оренду видову трикімнатну квартиру в самому серці нашого міста, на пр.Волі,44а(ЖК Luceoria) -Площа 96 кВ м -Поверх 8/12 -Індивідуальне опалення -Тепла підлога -Сучасний ремонт -Наявна уся необхідна побутова техніка:холодильник,посудомийна машина,мікрохвильовка,пральна машинка та ін для вашого комфортного проживання -В пішій доступності уся необхідна інфраструктура Це житло для тих,хто бажає поєднати стиль та затишок,комфорт та зручність! Деталі за телефоном: 06******76

Оренда Видової 3кімн квартири Центр міста

Здається в оренду затишна 3-кімнатна квартира! Код квартири:1 2130434 Площа: 59 кв\м Хороше розташування Двостороння У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Побутова техніка: 2 телевізори, холодильник, мікрохвильова піч, духова піч, газова плита, чайник, пральна машина, бойлер. Комфорт: 2 балкони, ванна, душ, всі необхідні меблі на кухні та в кімнатах, 2 шафи-купе, Інтернет. Інфраструктура: супермаркет Сільпо, відділення Нової Пошти, кафе, кавярні, аптека, тренажерний зал Energym, дитячий садок №7, банк, зупинка для міського транспорту.

Затишна 3-кімнатна квартира в центрі міста