Здається 1кім новобудова в ЖК"Оберіг" для орендарів без дітей та тварин. Наявні усі необхідні меблі та побутова техніка, автономне опалення. Квартира вільна з 1 серпня, огляд можливий раніше. Оплата послуг ріелтора- 50% від місячної вартості при поселенні.

Оренда 1кім квартири по вул Арцеулова

Пропонуємо до оренди 1кім квартиру в спальному районі Луцька . Дуже комфортний та сучасний житловий комплекс СуперНова . Зарядні станції , достатньо парко місць , охорона території . Квартира розташована на 4 поверсі , додатково обезшумлена, цікаве планування : окрема кімната - спальня , простора кухня та вітальня . З побутової техніки : холодильник , телевізор, пральна машина , духова шафа, , варильна поверхня. Квартира здається в оренду через агентство нерухомості, при поселені оплачується комісія 50% від місячної вартості оренди квартири .

Оренда квартири у ЖК СуперНовій

Здам в оренду ВІД ВЛАСНИКА однокімнатну квартиру , яка знаходиться на вулиці Соборності. Зроблений ремонт,побутова техніка ,меблі, центральне опалення . Поблизу зупинка, ТРЦ Порт-Сіті,26-та школа, дитячий садок .Без дітей та тварин.

власник
Оренда квартири ВІД ВЛАСНИКА

Здам в довгострокову оренду 1 кмн. квартиру район Сіті Парку.Затишна та охайна ,комфортна з євроремонтом .Є всі необхідні меблі для проживання та побутова техніка + оплата комунальних(все по лічильниках).Власник.

власник
Центр,пр.Волі 1-кмн.кв
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира 1 кімнатна вул. Шевченка косметичний ремонт 6000+ комун для 3 хлопців студентів 1 хлопець вже живе. Послуги Ан по факту поселення

Оренда 1 кімнатної квартири

Квартира 1 кімнатна великогабаритна в новобудові ЖК Фільварок ДПЗ 3/4ц 58м автономне опалення житловий стан частково вмебльована без побутової техніки, при потребі є можливість обставити 10000+ комун .Послуги Ан по факту поселення

Оренда 1 кімнатної квартири в новобудові

Здаю однокімнатну квартиру площею 50 кв.м, район ЗАКСу, вул.Кравчука Власник

власник
Оренда однокімнатної квартири

Здам в оренду однокімнатну квартиру. Від власника! Загальна площа 32м². Район "кінотеатр промінь". 3 поверх 5 поверхового будинку. Укомплектована кухня, гаряча вода з бойлера, централізоване опалення, пральна машина. Ціна 8000+комунальні (в зимовий період до 2500). Агентствам прохання не турбувати.

власник
Оренда однокімнатна квартира

Здам на довготривалий термін компактну, вмебльовану однокімнатну квартиру з двома спальними місцями, холодильником, усім необхідним посудом в центральному районі міста по вулиці Коперника.

власник
Коперника улица, 66А, Центр, Луцк, Волынская 7500.0 UAH

додаткова плата за комунальні послуги, 4 спальних місць

власник
Звездная (Арцеулова) улица, 20, Завокзальный, Луцк, Волынская 12000.0 UAH

власник
Дмитрия Иващенко улица, 4, 55 микрорайон, Луцк, Волынская 14000.0 UAH

Пропонуємо в оренду однокімнатну квартиру неподалік центру міста на вул.Шевченка (біля Нової лінії).В квартирі хороший житловий стан, для комфортного проживання є всі необхідні меблі та побутова техніка, є кондиціонер.В будинку є діюче ОСББ, гарна парковка для автомобіля, дитячий майданчик, річка, зона відпочинку.Поруч супермаркет, Нова лінія, дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту.Тихе та затишне

Шевченко улица, 13А, Луцк, Волынская 11000.0 UAH

Житлові комплекси у Луцьк

Здаю 1-кім квартиру на довгостроковий термін від 1 року. Новобудова ЖК Тріумф, поруч Тц Портсіті, школи, дитячі садочки, лікарня, залізничний вокзал! Територія комплексу закрита, також на ній є 2 магазини, стоматології, салони краси, для дітей дитячі майданчики!

Президента Грушевського просп., 1

Здається в оренду на тривалий термін однокімнатна квартира в затишному районі міста ЖК "ПРЕМЄР". Район вул.Чернишевського.ПЕРШЕ ЗАСЕЛЕННЯ!!! нові меблі та вся необхідна побутова техніка,сучасний ремонт. Роздільний санвузол,ванна кімната,вікна квартири виходять на обидві сторони,достатньо паркомісць,невеликий комунальний платіж. Прохання ,агентствам не турбувати.

власник
Оренда квартири ВЛАСНИК

Здам квартиру від власника перше поселення ! Все необхідне для комфортного проживання порядним людям , посуд постіль , побутова техніка посудомийка кондиціонер . Квартира світла , простора , сучасний ремонт , район центр Промінь ЖК Яровиця , розвинена інфраструктура.

власник
Здам квартиру від власника ЖК Яровиця центр

Є усе необхідне для прожиття. Здам квартиру, вулиця Грушевського. Є пралка, інтернет, телевізор, холодильник, ліжко велике, мікрохвильовка, заскленний балкон

власник
Комунальні враховані, вільна, 1 кімн. Власник

Пропонуємо в оренду 1км квартиру біля Варшавського ринку, біля ТЦ Слон., Пральна Машина , Смарт ТВ, Холодильник, Мікрохвильова Піч, Електрочайник, Інтернет. Квартира готова до заселення. Побутова техніка: Плита, Духова шафа, Мікрохвильова піч, Холодильник, Праска, Пилосос Комфорт: Ванна, Балкон, лоджія, Паркувальне місце, Ліфт, Госп. приміщення, комора Організуємо огляд в зручний для Вас час.

Кравчука улица, 26Б, 40 микрорайон, Луцк, Волынская 10000.0 UAH

Здам 1 кімнатну смарт квартиру з компактним та продуманим плануванням в ЖК Dream Town район Вокзалу. Перше поселення. Є всі необхідні меблі та техніка,кондиціонер,просторий балкон. Чудова локація.

Здам 1 кімнатну квартиру Дрім таун р-н Вокзалу

здам в оренду однокімнатну квартиру від власника.район 17 школа. експрес там там на відродження.кімната велика . лоджія. велика кухня. туалет і ванна роздільні. квартира з ремонтом і вмебльована. з техніки є телевізор. кабельне тб. супутнткове тб. заведений в квартиру інтернет київстар. холодильник самсунг. мікрохвильова піч. пральна машина. ціна 9000 плюс комунальні платежі.біля будинку зручна парковка де завжди є вільні місця

власник
здам в оренду однокімнатну квартиру від власника

Пропонуємо для оренди затишну 1 кімнатну квартиру в одному з найкращих ЖК міста Луцьк " Яровиця" Квартира розташована на 8 поверсі, облаштована усіма необхідними меблями та побутовою технікою ( є кондиціонер та посудомийна машина) Зручний диван ( для комфортного сну є хороший матрац). Поселення без домашніх улюбленців! Квартира вже вільна для поселення.

Франко Ивана улица, 61, Центр, Луцк, Волынская 14000.0 UAH

Здам квартиру в районі Гпз.Розвинена інфраструктура. Все в пішій доступності.

Здам квартиру, район Гпз

Здається в оренду гарна однокімнатна квартира біля Променя по вулиці Арцеулова Квартира нова, ремонт, меблі, техніка Автономне газове опалення, підігрів підлоги Для однієї дівчини

Звездная (Арцеулова) улица, 6, Центр, Луцк, Волынская 12000.0 UAH

Здається квартира від власника в довгострокову оренду, від 1 року. Нова з якісним ремонтом та автономним опаленням, газовою варильною поверхнею, низькими комунальними послугами. Знаходиться в новобудові на вулиці Володимира Івасюка( колишня Даньшина), близько від центру. Поруч зупинки громадського транспорту та вся необхідна інфраструктура. Вартість 13500+к/п. Вся додаткова інформація по телефону, 09******08, власник

власник
Квартира від власника

Оренда однокімнатної квартири поруч з центром міста, по вул. Шевченка,13а Код квартири:11656821 Загальна площа житла 34кВ.м, поверх 12/12 Гарна зона відпочинку біля річки Стир (прикріплю фото краєвиду) дитячий майданчик, спортивний майданчик, майданчик для тваринок, зона для барбекю. Будинок 2011 року, монолітний, зовнішні стіни з червоної цегли Опалення:дахова котельня(що економить комунальні платежі). Є лічильники на воду та світло. Дуже зручне розташування, поруч Нова Лінія, супермаркет Наш край, аптека та найкраща кавʼярня Кавоманія. До ЦУМу пішки ≈15хв. Близько знаходяться школи та садочки. Квартира повністю вмебльована, також є побутова техніка , вмонтована шафа-купе. Квартира дуже тепла. Функціонує ОСББ. Два ліфти: вантажний та пасажирський. В будинку є бомбосховище. Достатньо паркомісць.Поряд електрозаправка. Дуже гарний краєвид з вікон на місто, особливо ввечері

Шевченка вул., 13А
1 - 24 з 39 результатів