Квартира знаходиться у тихому затишному районі по вул І.Багряного. Сучасний стильний ремонт. Всі необхідні меблі та побутова техніка. Опалення автономне. тепла підлога у ванній та кухні. Квартира простора, світла, затишна. Дві кімнати. Площа 62 кв. Будинок невеличкий. Територія загороджена. Ворота відкриваються з пульта. Ідеально для тих, хто має авто. Родзинкою квартири є балкон із шикарними краєвидами. Поряд приватний сектор (дачі), ідеально для тих, хто любить бігати на свіжому повітрі. На будинок встановлений генератор!!! Тому при зимових блекаутах світло і тепло буде!

Оренда 2-квартири у новобудові.Автономне опалення.

Здається 1кім новобудова в ЖК"Оберіг" для орендарів без дітей та тварин. Наявні усі необхідні меблі та побутова техніка, автономне опалення. Квартира вільна з 1 серпня, огляд можливий раніше. Оплата послуг ріелтора- 50% від місячної вартості при поселенні.

Оренда 1кім квартири по вул Арцеулова

Оренда 3 кімнатної квартири Поверх 8 Санвузол суміжний, бойлер, пральна машина Квартира укомплектована усім необхідним для проживання Лоджія та балкон засклені Додатково залишається посуд За додатковою інформацією телефонуйте або пишіть

Оренда 3 кімнатної квартири

Оренда 2 х кім по вул.О.Гончара.Є всі необхідні меблі і техніка, автономне опалення. Агентство нерухомості Ріелт-сервіс, оплата комісійних при поселенні.

Оренда 2 х кім квартири

Оренда квартири , готова до заселення! Прошу вибачення без домашніх тварин)))

власник
Довгострокова оренда квартири пр. Волі

Пропонуємо двокімнатну квартиру в оренду, кімнати роздільні В квартирі є пральна машина, холодильник, газова плита, духовка та мікрохвильова піч Локація: проспект Соборності Перевага двом працюючим хлопцям Вже вільна, телефонуйте домовимось про огляд

Оренда двокімнатної квартири

Квартира знаходиться у новобудові,автономне опалення.Євроремонт,меблі,побутова техніка,є посудомийна машинка.Кухня студія і дві спальні,гардеробна,тепла підлога.Здається на 1-2 місяці.Здається через агентство нерухомості,при поселенні 50%.

Оренда 2-кв.у новобудові ЖК Панорама 1-2 місяці.

Пропонуємо до оренди 1кім квартиру в спальному районі Луцька . Дуже комфортний та сучасний житловий комплекс СуперНова . Зарядні станції , достатньо парко місць , охорона території . Квартира розташована на 4 поверсі , додатково обезшумлена, цікаве планування : окрема кімната - спальня , простора кухня та вітальня . З побутової техніки : холодильник , телевізор, пральна машина , духова шафа, , варильна поверхня. Квартира здається в оренду через агентство нерухомості, при поселені оплачується комісія 50% від місячної вартості оренди квартири .

Оренда квартири у ЖК СуперНовій

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК "Panorama" по вулиці Зоряній (колишня Арцеулова). Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Виконаний дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Гарне планування та розташування квартири в будинку: 2 кімнати, велика простора кухня, гардеробна... Оснащена всім необхідним для комфортного проживання. Спальних місць 4: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, розкладний двомісний диван. Кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина та сушка для одягу (2 в 1), душ з термостатом, великий вмісткий холодильник, мікрохвильова піч... Усе продумано до дрібниць з акцентом на зручність та практичність. Оплата послуг агентства нерухомості - по факту заселення. Показ безкоштовний в будь-який зручний Вам час.

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК "Panorama". Перше поселення .

Здам в оренду ВІД ВЛАСНИКА однокімнатну квартиру , яка знаходиться на вулиці Соборності. Зроблений ремонт,побутова техніка ,меблі, центральне опалення . Поблизу зупинка, ТРЦ Порт-Сіті,26-та школа, дитячий садок .Без дітей та тварин.

власник
Оренда квартири ВІД ВЛАСНИКА

Оренда розкішної 2 кімнатної квартири в центрі Луцька Вул.Огієнка 6 поверх Автономне опалення Вмебльована,є вся необхідна побутова техніка 65 м кв Квартира здається через агенство нерухомості,оплата комісії 50% від вартості оренди одноразово при поселенні Тетяна АН «Житловий всесвіт»

Оренда сучасної 2 кімнатної квартири Вул.Огієнка

Квартира з косметичним ремонтом, житловий стан. Меблі, побутова техніка є, колонка на гарячу воду. Перевага для сімї. 1 поверх, без балкону. Перегляд за номером телефону

Оренда квартири для сімї Грушевського

Житлові комплекси у Луцьк

Здається 2-х кім. квартира порядним людям, у районі Північного ринку, яка знаходиться на третьому поверсі девяти поверхового будинку середнього підїзду, на довготривалий термін. Встановлені нові труби, є лічильники на воду та газ, сантехніка нова, холодильник та пральна машинка є. Вся інша інформація по телефону. Будь ласка звертайтесь домовимось...

власник
Власник, дешево 2-х кім. квартира

Для людей, які цінують спокій та тишу, пропонується до уваги оренда 2-кімнатної великогабаритної квартири в р-ні Київського майдану. Оснащена всім необхідним для комфортного проживання: якісними меблями, побутовою технікою... Велике двоспальне ліжко - з ортопедичним матрацом, багатофункціональна шафа-купе з прихованими меблями. Бойлер забезпечує наявність гарячої води без перебоїв. Розташована на 4 поверсі цегляного 5-поверхового будинку, не кутова, двостороння, кімнати та санвузол роздільні. Є 2 балкони; вихід на один з кухні, інший - зі спальної кімнати. Тут гарантований високий рівень звукоізоляції, якої так бракує в новобудовах, оскільки будинок давно обжитий та якісно збудований. Встановлений ІТП, що дає суттєву економію в опалювальний період.

Оренда 2-кімнатної великогабаритної квартири в р-ні Київського майдану

Здам 2-х кімнатну квартиру по пр.Волі,всі зручності є,техніка і меблі всі присутні,поблизу садок,магазин,лікарня,більш детально по телефону.

власник
Власник!2-х кімнатна квартира Луцьк центр,без комісії

Здам в довгострокову оренду 1 кмн. квартиру район Сіті Парку.Затишна та охайна ,комфортна з євроремонтом .Є всі необхідні меблі для проживання та побутова техніка + оплата комунальних(все по лічильниках).Власник.

власник
Центр,пр.Волі 1-кмн.кв

Сдам 2х комнатную квартиру от Власника по адресу Степана Бандери 13, фото реальные, цена тоже, можно с детками, переселенцем, сдаю связи с переездом в другой город, кто не может дозвониться телеграмм пишите. ПРОСМОТР 30. Июля

власник
Сдам 2х комнатную квартиру.Власник.

Квартира 1 кімнатна вул. Шевченка косметичний ремонт 6000+ комун для 3 хлопців студентів 1 хлопець вже живе. Послуги Ан по факту поселення

Оренда 1 кімнатної квартири

Квартира знаходиться по проспекту Відродження.Косметичний ремонт,меблі,побутова техніка.Вже вільна.

Оренда 2квартири район Відродження.

Квартира 1 кімнатна великогабаритна в новобудові ЖК Фільварок ДПЗ 3/4ц 58м автономне опалення житловий стан частково вмебльована без побутової техніки, при потребі є можливість обставити 10000+ комун .Послуги Ан по факту поселення

Оренда 1 кімнатної квартири в новобудові

Здаю однокімнатну квартиру площею 50 кв.м, район ЗАКСу, вул.Кравчука Власник

власник
Оренда однокімнатної квартири

Здається в оренду 3кімн.квартира по вул.Зацепи,6 Квартира повністю вмебльована та є вся побутова техніка. Одна кімната без меблів (власники можуть облаштувати під орендаря) Квартира здається на довготривалий термін. Комісія агентству 50% від вартості місячної орендної плати.

Оренда 3кімн.квартири (р-н 33-ий)

Здам в оренду однокімнатну квартиру. Від власника! Загальна площа 32м². Район "кінотеатр промінь". 3 поверх 5 поверхового будинку. Укомплектована кухня, гаряча вода з бойлера, централізоване опалення, пральна машина. Ціна 8000+комунальні (в зимовий період до 2500). Агентствам прохання не турбувати.

власник
Оренда однокімнатна квартира

Здам на довготривалий термін компактну, вмебльовану однокімнатну квартиру з двома спальними місцями, холодильником, усім необхідним посудом в центральному районі міста по вулиці Коперника.

власник
Коперника улица, 66А, Центр, Луцк, Волынская 7500.0 UAH
123...5
1 - 24 з 110 результатів