Здам 2 кім квартиру в смт Новому, 5/9, 52 кв., не кутова, в квартирі встановлено індивідуальне електроопалення, пластикові вікна та балкон, кондиціонер, санвузол в кафелі, в житловому стані, меблі частково те що на фото, техніки немає.

Здам 2 кім з індивідуальним опаленням

Квартира на 5 поверсі. У нормальному стані

власник
Сдам 2-х комнатную квартиру

Передача в оренду 2 - кімн.квартири: м. Кропивницький, вул. Юрія Коваленка (Маршала Конєва), буд. 25/19, корп. 1 - перехрестя Жадова/Конєва. 4 поверх, 50 м2, 2 роздільні кімнати, автономне електричне опалення, м/пл вікна +жалюзі, хороший ремонт, меблі, бойлер, пральна машина, холодильник, мікрохвильовка. Поруч АТБ, дитяча поліклініка, жіноча консультація, Епіцентр, навчальні заклади, як то: КНТУ, КТМс/г. Район класний, квартира - чудова, світла і затишна для порядних і акуратних людей. Звертайтеся!

Оренда 2-кімн. Попова/Жадова

Здам 3х кімнатну квартиру по вул. Жадова біля АТБ. Квартира в житловому стані, автономне газове опалення, побутова техніка, мебіль в двох кімнатах, є балкон і лоджія, не кутова, на тривалий термін.

Здам 3х кімнатну квартиру Жадова
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдам 2 комнатную квартирку напротив парка Ленина , квартира полностью с электро отоплением ,отличный ремонт Все вопросы по телефону

власник
Сдам квартиру парк Ленина

Квартира не кутова тепла Є все необхідне меблі холодильник Гаряча вода колонка Автономне опалення Для порядних людей Агентство

Здам 1 кім квартиру на Волкова 19 школа

Здається однокімнатна затишна квартира на Катранівці. Зручне розташування, поруч магазини, зупинка транспорту, Онкодиспансер. Квартира з меблями, посудом, холодильником, пральною машинкою автомат, мікрохвильова піч, інтернет. Гаряча вода- бойлер. З балконом. Ціна 6000 грн.

Оренда однокімнатної квартири на Катранівці

Здається 1 кім квартира на 101 мікрорайоні біля Епіцентру. Квартира в хорошому стані, меблі вся побутова техніка, інтернет. Квартира здається на короткий і довгостроковий термін. Пропозиція від агенції нерухомості.

Здам 1 кім квартиру на 101 мікрорайоні біля Епіцентру.

1 кімнатна квартира на пʼять пʼять с АГВ газовим. -1/9 балкон є -холодильник, пральної машини не має -диван та шкаф Пропозиція від Агенції Оплата перший та останній місяць

1 кімната квартира на пʼять -пʼять . Агенція

Автономне газове опалення,меблі,холодильник,пральна машіна,тепла підлога,інтернет.Двір на двох,двір,вїзд для авто,гараж.

2 Кім.Будинок.р-н Шкільний.Автономка,Ремонт,Меблі,Техніка.Актуальна.

Автономне опалення,ремонт,меблі,холодильник,пральна машіна,мікрохвильовка,тв,інтернет.Двір на двох,вїзд для авто.

2 Кім.Будинок р-н Шкільний.Автономка,Ремонт,Меблі,Техніка.Актуально.

Квартира в доброму стані, опалення пічне та електро, туалет на вулиці, вода првізна. Ціна договірна

власник
Сдаю 2 - ну квартиру

2-во кімнатна квартира. Ремонт, м/п вікна і балкон, АГВ, кондиціонер, телевізор, холодильник, пральна машина, мікрохвильовка. Є всі необхідні меблі. Поряд зупинка, супермаркет, магазини, аптека.

Здам 2-во кімнатну квартиру,  р-н Полтавська

Сдаю однушку на районе Типография,рядом с плазмой,Торг имеется.Звоните по номеру: +38**************67

власник
Сдам 1 комнатную малосемейку на р. Типография(Возле плазмы)

Є необхідні меблі,бойлер,пральна машина, холодильник.Ключі в агенції нерухомості-покажемо в зручний для вас час.

Здам 1 кім.квартиру на Жадова.

Здається 2к квартира біля Епіцентра: + поверх 7 + кімнати окремі + меблі і техніка + електроопалення + кондиціонер Пропозиція від агентства нерухомості, подробиці по телефону.

2к біля Епіцентра

Автономне газове опалення,меблі,холодильник,тв,інтернет.Кімнати окремі,закритий двір.

2 Кім.В Центрі.Автономка,Меблі,Техніка,Закритий двір.

Квартира з автономним газовим опалення, що є найвигіднішим видом опалення в умовах сьогодення. Є необхідні меблі, та побутова техніка (холодильник, паральна машина) В одній кімнаті тільки не вистачає дивану чи ліжка. Розвинений спальний район, поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання.

2 кімнатна кватира на Жадова з автономним опаленням

Здам на довготривалий строк 3-х кімн. квартиру на Власівці. Мебльована, є холодильник, мікроволновка, бойлер, пральна машина, праска, телевізор. Оплата за перший і останній місяць.

власник
Оренда квартири, 3-х кімн.

Цена 12000грн в месяц телефон 38********62 Инна район Пацаева

власник
Сдаю 3х квартиру

Здам однокімнатну квартиру на Ковалівці. Меблі. Техніка. Автономне електро опалення. Середній поверх.

Здам однокімнатну квартиру на Ковалівці...

Здам квартиру на Ю. Коваленка Гарне розташування та чудове планування квартири Газове опалення Кондиціонер Поряд все є Деталі за телефоном 06******91

Здам 3к.квартиру

Новомиколаївка Оренда 2 кім. квартири Поверх 1/5 Окремі кімнати Автономне газове опалення Пральна машина Холодильника немає Поруч МАУП, «Файно-маркет», «АТБ»

Здається 2-кімн. квартира Новомиколаївка

Здам 2 к квартиру на Ковалівці , квартира після ремонту, меблі , техніка все нове.

Здам 2 к на Ковалівці.
1 - 24 з 95 результатів