Гостьовий будинок окремий вхід . Є паркомісце у дворі . Дві кімнати . Два поверхи . На першому кухня гардероб( маленькая) на другому дві великі кімнати .Для сімʼї або пари не більше 4 осіб . Тепла підлога окреме опалювання , кондиціонер, бойлер . Мікрохвильова піч , холодильник , чайник . Є літня кухня де є газова плита на випадок відключення і більярдна якими можна користуватись . Басейн 12 м з підігрівом за окрему плату 15 тис/міс влітку 15.000 грн з жовтня по травень. +світло + вигрібна яма. За воду оплати немає . Велика прибудинкова територія.багато дерев і насаджень , зелена територія . Є своя зона відпочинку і мангал окремо біля будиночка . Є сауна по домовленості можна користуватись .

можна з тваринами
Зоряна, 46

Здам в оренду світлу простору 2кім.квартиру, 65кв.м., Крюківщина, вул.Жулянська,1Д, ЖК Євромісто, 65/35/15кв.м., 8/12 пов. Планування роздільне - дві окремі кімнати, простора кухня 15кв.м., санвузол роздільний. В квартирі є все для комфортного проживання. Тепла підлога. Розвинена інфраструктура району - школи, садочки, супермаркети, відділення банків, пошти, салони, кавярні - все поруч. Багато дитячих і спортивних майданчиків. Охорона 24/7, відеонагляд. Відмінна транспортна розвязка - зупинка біля будинку. До метро 15 хвилин.

Жулянська вул., 1д

Здам в оренду 2-кім квартиру в ЖК Європейське місто Без комісії, оплата тільки за 1 міс і останній Квартира на 2 поверсі Автономне газове опалення Є все для життя - посуд, постіль, меблі, кондиціонер, чайник, мікрохвильовка

власник
2-кім квартира Європейське місто, без комісіі!

Здається двокімнатна квартира з хорошим ремонтом та зручним розташуванням. Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира має просторе функціональне планування і забезпечує всіма необхідними зручностями. Вона може бути ідеальним варіантом як для пари, так і для комфортного життя сімї з дитиною. Можливо заселитися з вихованим котиком але без собак. Телефонуйте вже сьогодні та домовляйтеся на перегляд.

можна з тваринами
Дружби вул., 8

Здам довгостроково 2-кімнатну квартиру в новому будинку ЖК Оранж Парк, Крюківщина вул. Одеська 25а. Ціна 20000грн комуналка комісія 50% Двоконтурний котел на опалення та гарячу воду, газова плита, підігрів підлоги скрізь де є кахель, фільтр на воду Фото відповідають, вбиральня зібрана, ліжко, диван, штори, ролети, стіл-готова до проживання. Поруч ЖК Молодіжне Містечко, ЖК Одеський Квартал, ЖК Благород, навпроти будинку зупинка маршруток до метро Теремки та ВДНГ, також Фора, трохи далі Новус і АТБ, закритий комплекс, що охороняється. Без тварин. Телефонуйте-договоримося на перегляд. Якщо оголошення активне-пропозиція актуальна

Оренда 2к. Квартира ЖК Оранж Парк, Крюківщина

Панорамная 2Д, 6/8 новый ЖК комфорт плюс «Paradise Avenue», комплекс с собственной инфраструктурой и зоной отдыха:магазини, кафе, озеро, 18 жилых домов( все в процессе), 62/29.68/14.01 Квартира с качественным ремонтом. Есть вся необходимая техника: • плита с керамич.поверхностью, • духовка, • посудомоечная машина, • стиральная машина, • вытяжка, • холодильник, • камін. Уютная спальня: двуспальная кровать. Просторная ванная комната, бойлер, тёплый пол. Кондиционер. Все коммунальные по счетчикам. Квартира очень теплая, отопление можно не включать. Шикарный вид из окон, в том числе на озеро. Гарне транспортне сполучення.

Панорамна вул., 2д

Чудова, дизайнерська двокімнатна квартира в престижному житловому комплексі європейського стандарту в с. Крюківщина в ЖК «Orange Park», вул. Одеська 23Б. 12хв до Києва. Квартира робилася виключно для себе з врахуванням усіх деталей та дрібничок, матеріали всі найкращої якості, обладнана усією необхідною технікою для затишного сімейного життя, ремонт вийшов дуже дороговартісний. Перша здача ! (Ліжко у 2й кімнаті буде доставлене, світло також полагоджене, можливі моменти по квартирі вже вирішуються) - Квартира мебльована: . шкафи-купе, при вході і в кімнаті, обшиті полиці, гардероб, 2 телевізора, 2 кондиціонери, диван, комоди, вбудовані приховані шафи кухні-студіо т.д. . майже по всій квартирі підлога зроблена з натурального дерева, тепла і приємна на дотик. . фільтра на воду з максимальною очисткою, встановлений осмос, кран для питної води. . в квартирі поєднуються шпалери та якісна покраска стін, яка легко миється і витирається ганчіркою. Декоровані зоки. - Кухня: . виконана за дизайн-проєктом, має все необхідне для комфортного проживання. . холодильник, . мікрохвильова піч, . духовий шкафа, . газова варильна поверхня , . посудомийна машина, . Кавова машина, . індикатор чадних газів, . 75 телевізор, . 2 кондиціонери. -Сан. вузол: . пральна машина, . сушильна машина, . продумана ванна, . електросушарка для рушників, . скло з підсвіткою контура - Водопостачання: . система осмос (на питну воду), . фільтр грубої очистки води, . системи аварійного перекриття води. - Територія: . охорона, відеоспостереження, два шлагбауми на вʼїзд, прохід на територію і у підʼїзди по карткам. . випадкові люди на територію не потрапляють. . у дворі зроблене озеленення зони для відпочинку, гамак, тенісний стіл, гральні дитячі майданчики, вільно можна відпускати дитину гратися у двір і не турбуватися про її безпеку, спостерігати за нею з вікна квартири. - Інфраструктура: (Поруч з ЖК в радіусі 600 м) . Фора(80м), АТБ, Новус. . садочок прямо у ЖК (50м), . природоохоронна зона (озера та лісова місцевість від ЖК менше ніж 1км) зона відпочинку “Характер park” . ТРЦ, зупинка громадського транспорту, ресторани, кафе та багато іншого. * Молодіжна, затишна, дизайнерська та унікальна двокімнатна квартира, виконана з любовʼю і заряджена хорошою, позитивною енергією. Звертайтеся за детальною інформацією, щоб домовитися про перегляд цієї чудової квартири. На мою думку це якісна інвестиція в комфортне, успішне майбутнє життя, рішення про яке ви точно не пошкодуєте. Не зволікайте, пропозиція довго не затримається. Ключі на руках, домовитись про перегляд можна у зручний для вас момент. Звʼязатися зі мною можна по телефону, месенджерах (Viber, Telegram) Чекаю вашого дзвінка чи повідомлення. З колегами по оренді, на жаль, не співпрацюємо.

‼️Оренда Двокімнатна квартира “Orange Park”‼️

Географія Крюківщина