Двухкомнатная квартира. Общая площадь 62 м2, комнаты 15 и 18 м2, кухня 10м2. Встроенная кухня, проточный фильтр питьевой воды, посудомоечная машина, холодильник, скоростной интернет, стиральная машина, индивидуальное отопление (горячая вода всегда есть). В детской комнате двухярусная кровать, стенка, рабочий стол на два места. В спальне кровать, комод, шкаф, телевизор. В пешей доступности множество магазинов, спорткомплекс, кафе, рестораны и многое другое. Рядом охраняемая парковка. Удобная транспортная развязка с Соломенским и Голосеевским р-н г. Киева. К метро Теремки 20 мин. (Крюковщина, ул. Единства 4) за месяц : 16000 грн. + коммунальные. Без домашних животных (даже очень чистоплотных)

Двухкомнатная квартира Оренда Вишневое Крюковщина жкПионерский квартал

Панорамная 2Д, 6/8 новый ЖК комфорт плюс «Paradise Avenue», комплекс с собственной инфраструктурой и зоной отдыха:магазини, кафе, озеро, 18 жилых домов( все в процессе), 62/29.68/14.01 Квартира с качественным ремонтом. Есть вся необходимая техника: • плита с керамич.поверхностью, • духовка, • посудомоечная машина, • стиральная машина, • вытяжка, • холодильник, • камін. Уютная спальня: двуспальная кровать. Просторная ванная комната, бойлер, тёплый пол. Кондиционер. Все коммунальные по счетчикам. Квартира очень теплая, отопление можно не включать. Шикарный вид из окон, в том числе на озеро. Гарне транспортне сполучення.

Оренда 2кім. квартири у ЖК Paradise Avenue

с.Крюківщина, вул. Одеська, 26,ЖК Молодіжне містечко 2/5 пов. 55/30.4/7.1 з виходом до лоджії де може бути їдальня, квартира має усе необхідне для проживання. Гарне планування: 2 окремі кімнати, квартира двостороння, 2 лоджії, висота стелі h = 2,76 м. У квартирі є надійне місце, коли не зовсім спокійно. Будинок у дворі, досить тихо. Містечко під охороною, проїзд та прохід контролюється. ЖК Молодіжне містечко - це комплекс із 42 пяти поверхових будинків, що мають гарну інфраструктуру: - у дворі дитячий та спортивний майданчик; - у пішій доступності: магазини, озеро з пляжем, ліс, спортивні комплекси, ресторани та кафе, пекарні, салони краси, поштові відділення, бювет, футбольне поле. Парк імені Андрія Шевченка (10 хв пішки). Піша доступність до школи "Ідея" (3 хвилин). Поруч супермаркети NOVUS, АТБ, Фора. ст.метро ВДНХ- 15хв.

Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира в ЖК Молодіжне містечко.

Здам довгостроково 2-кімнатну квартиру в новому будинку ЖК Оранж Парк, Крюківщина вул. Одеська 25-В. Ціна 18000грн +комуналка комісія 50% Двоконтурний котел на опалення та гарячу воду, газова плита, підігрів підлоги скрізь де є кахель, фільтр на воду Фото відповідають, вбиральня зібрана, ліжко, диван, штори, ролети, стіл-готова до проживання. Поруч ЖК Молодіжне Містечко, ЖК Одеський Квартал, ЖК Благород, навпроти будинку зупинка маршруток до метро Теремки та ВДНГ, також Фора, трохи далі Новус і АТБ, закритий комплекс, що охороняється. Без тварин. Телефонуйте-договоримося на перегляд. Якщо оголошення активне-пропозиція актуальна

Оренда 2к. Квартира ЖК Оранж Парк, Крюківщина

Довгострокова оренда квартири з сучасним ремонтом у ЖК Європейське містечко — це ваш шанс на комфортне життя. Для сім’ї, яка цінує раціональне планування, ця квартира стане ідеальним вибором. Особливості квартири: Окремі спальні для батьків та дитини, щоб кожен мав свій простір. Велика кухня-студія, де можна приємно проводити час разом. Укомплектована всім необхідним: вбиральня, сучасні меблі з технікою від світових виробників. Квартира розташована в будинку всередині комплексу. Вікна виходять у тихе подвір’я. Закрита територія комплексу забезпечить вашу безпеку. Зручне розташування: У радіусі кілометра є безліч магазинів та закладів, таких як Novus, АТБ, BeerMarket, аптеки, медичні лабораторії, кафе та нова пошта.

Жулянська вул., 2Б

Пропонується 2-х кімнатна квартира в ЖК Оранж парк, дві окремі кімнати, санвузол, простора кухня та кладовка в якій пральна машина з поличками для господарських речей. Є все не обхідне для проживання, побутова техніка( посудомийна машина є), необхідні меблі. Квартира реальна, готова до переглядів. Відео квартири по запиту.

Одеська вул., 23

Здається чудова двокімнатна квартира з євроремонтом в ЖК "Евромісто" зі зручним розташуванням. Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира має просторе функціональне планування і забезпечує всіма необхідними зручностями. Вона може бути ідеальним варіантом як для пари, так і для сімейного проживання з дітьми. Без тварин. Квартира вільна та готова до перегляду. Телефонуйте вже сьогодні та домовляйтеся на перегляд.

Жулянська вул., 2в

Двокімнатна квартира, 46 м кв, Крюківщина, Дружби 1, 9 поверх 9(10)-ти поверхового будинку, чудовий краєвид з усіх вікон, закритий двір для дітей, квартира дуже затишна, з гарним ремонтом. Автономне опалення, двуконторний котел, газова плита, мікрохвильова піч, пароварка, пральна машинка. Поряд школа, дитячий садок, стадіон, магазини, є все необхідне для комфортного проживання сімʼї. Комісійна винагорода 50%

ЖК Вишнева Оселя 2-о кім.

Географія Крюківщина