Здається 1о Кім кв-ра в центрі (5хв до площі )3/5ти АЕО, меблі, техніка, інтернет

Здається 1о Кім кв-ра в центрі міста 5

Перша здача з сучасним ремонтом, балконом, нові меблі. По вулиці Чміленка.

власник
Оренда 1 - к  квартири в центрі міста . Перша здача.

Здається чудова квартира-студія від власника, добре підійде як для однією людини так для двох. Знаходиться по вулиці Островського, біля площі Б.Хмельницького. 5 поверх 9-ти поверхового будинку. Є все для комфортного проживання, диван розкладається, wi-fi, кабельне, телевізор, кондиціонер, пральна машинка. Поруч необхідна інфраструктура 7000 + комунальні платежі.

власник
Квартира-студія від власника довготривала оренда

1 комнатная квартира в центре города Кухня - студия Автономное газовое отопление ( теплый пол) Заезд для автомобиля Вся необходимая мебель и бытовая техника 09******38

Сдам 1 комнатную квартиру в  центре города
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдам 1 к квартиру возле МАУПа , ( ул. Мира ) , автономное отопление, мебель, холодильник, стиралка, интернет, кондиционер.

Сдам 1 к возле МАУПа

Оренда просторої 1к квартири в новобудові в Центральній частині міста по вул.Гагаріна. Квартира з ремонтом, є меблі, побутова техніка, м/пл вікна, газове індивідуальне опалення. Дивитись квартиру та за заселятись можна з 13го вересня!! Без домашніх тваринок! Пропозиція від агенції нерухомості Мрія.

Оренда 1к в центрі міста в новобудові. Все є!

Здам 1 кімнатну квартиру на Ковалівці ,автономне опалення, меблі є техніка .Пропозиція від агенції нерухомості.

Здам 1 кімнатну квартиру на Ковалівці

Здається стильна, затишна квартира в новобудові в оренду.! Стильний дизайн зробить Ваше перебування комфортним і приємним. Є зручний диван, плазма, кондиціонер, меблі (на замовлення), інтернет wi-fi. Кухня вбудована, є холодильник, мікрохвильова піч, газова поверхня. Підлога з підігрівом по всій квартирі, ванна оснащена сучасною сантехнікою, гарячою водою, пральною машиною, праскою і прасувальною дошкою. Балкон з пластику засклений, квартира не кутова( дуже тепла і економна в комунальних послугах). Здається на довготривалий період, для порядних людей! Поруч розташована максимальна кількість супермаркетів, кафе, ресторанів і розважальних закладів, зупинка транспорту. Закрита парковка біля будинку! Квартира не здається для іноземних громадян, для проживання з тваринами та маленькими дітьми. Телефонуйте, ми покажемо в зручний час! Агенція "Антар Нерухомість" з 2001 року на ринку рієлторських послуг.

Здається стильна, затишна квартира в новобудові в оренду.!

Предложение от агенства недвижимости Сиордия . Что интересует звоните.

Однокомнатная квартира район Пацаева.

Предложение от агенства недвижимости Сиордия. Что интересует звоните.

Однокомнатная квартира район Николаевка.

1 кімнатна квартира в центральному районі міста біля «Ангелу» поруч з АТБ. Двір закритого типу. Автономне опалення, дуже економна в комунальних платежах в опалювальний період. Тепла! Квартира в хорошому житловому стані, чиста! Є необхідні меблі, побутова техніка 6 поверх з 9-ти, ліфт Відеоогляд по запиту на вайбер/телеграм Перегляди за домовленістю.

1 кімнатна в центральній частині міста біл «Ангелу» р-н 5*5

Здається в довгострокову оренду затишна квартира-студія з балконом в ЖК «Сузірʼя», район Новомиколаївки. В квартирі є все необхідне для проживання. Кондиціонер, ортопедичний диван, бойлер, смарт телевізор, мікрохвильова піч, пральна машина, посуд. Район зручний для проживання. В пішому доступі супермаркети АТБ, Файно маркет, Ятрань, невеличкий ринок, фітнес клуб, парк, нова пошта, розетка та інше. 5 хв від зупинки. Хороша транспортна розвʼязка. Двір закритий. На території ЖК є парковка та відеоспостереження, дитячий майданчик, зона для барбекю та басейн. Всі деталі за телефоном або в приватні повідомлення.

власник
Без комісіі! Довгострокова оренда, квартира студія, ЖК Сузірʼя

Житлові комплекси у Кропивницький

Здається 1 кімнатна квартира Вулиця Вокзальна 31 В квартирі є меблі, автономне електро опалення, бойлер. Поверх 2/9 Поруч «АТБ», ресторан «ЧА-ЧА», Ст.Автовокзал» За подробицями звертайтесь по телефону. Світлана, АН «Еліт» Умови оплати: перший та останній місяць та послуги агентства 70%

Оренда 1-кімн. квартири Габдрахманова

Здається 1но кімнатна квартира для одної людини в центрі міста, один квартал від центральної площі. Квартира в гарному стані, автономне економне опалення, тепла, не кутова. Є все необхідне, мебель, техніка. Пропозиція від агентства нерухомості. Оплата за перший і останній місяць.

Здам 1но кімнатну квартиру в центрі міста

Сдам 1к квартиру центр Квартира в хорошем состоянии с мебелью и бытовой техникой . Оплата 8000 квартира+4000 залоговая сумма (возвращается при выселение) +8000 услуги агентства

Сдам 1к квартиру центр можно с собачкой маленькой

Предложение от агенства недвижимости Сиордия. Что интересует звоните.

Однокомнатная квартира район Полтавская.

Орендна сучасної укомплектованної 1-кімнатної квартири студії в центрі міста ЖК «White Tower» Квартира знаходиться на 6 поверсі з гарним видом на стадіон «Зірка» Закрита охороняйма територія , дитячий майданчик . 500$/місяць + 500$ застава + комунальні послуги

можна з тваринами
Вячеслава Чорновола вул., 4

1- комнатная квартира в хорошем состоянии, косметический ремонт, автономное электрическое отопление,есть вся необходимая мебель, холодильник, горячая вода, интернет , м/пластик окна и балкон. Оплата первый и последний месяц. Порядочным людям на длительный срок.

СДАМ  1-К. кв. АЭО Мебель р-он ЖАДОВА Срочно!

Здам затишну,чисту квартиру в районі Попова. Квартира не вуглова. Є електроопалення.Нагрівач води -бойлер. .Всі необхідні меблі та побутова техніка в наявності: (пральна машинка ,холодильник, телевізор, бойлер) .Вікна пластикові, балкон засклен деревом. Із спальних місць; двоспальний диван та два крісла,що розкладаються.. Здам дорослій парі без дітей або одній людині. Поряд магазини,супермаркет,зупинка транспорта,школа,дитячий садок. Обовязкова вимога - акуратність,порядність та пунктуальність по оплаті .Здам на довготривалий термін. Без тварин. .Квартира здається через агенцію .Дивитись можна з 8 вересня по домовленності.

Здам 1но  кімнатну  квартиру на Попова

Здам в оренду 1-ну квартиру в районі Пацаєва на 2-му поверсі 5-ти поверх. будинку на тривалий термін. Квартира утеплена зовні, з автономним електроопаленням, меблями та побутовою технікою. Поруч парк, школи, дитсадок, супермаркети Велмарт,АТБ, банки, транспорт в різні райони міста. Оплата за перший та останній місяці + комунальні послуги. Об"ява від власника. Можна переглядати з 8 вересня.

власник
Оренда 1-ної квартири на Пацаєва

Сдается однокомнатная квартира с балконом. Мебель: диван, кухонный стол, стулья, письменный стол, стенка. Техника: холодильник, стиральная машинка, телевизор. Индивидуальное газовое отопление. Инфраструктура: в пешей доступности АТБ, аптека, магазин ятрань, Файно маркет, рынок, больница, стоянка, остановка общественного транспорта, НП, школы, садики.

власник
Оренда квартиры  (Жадова)