ЖК Зелений Острів-2 Сікорського вул., 1а Шевченківський Сирець Дизайнерська видова 3-кімнатна квартира-студія в ЖК Зелений Острів 2, вул. Сікорського 1а. Площа: 100 м². Кімнати роздільні, 2 санвузли. Ремонт якісний, дорогий, виконаний з натуральних матеріалів. Квартира повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. Вся побутова техніка від провідних виробників класу "люкс". У квартирі є кондиціонер, бойлер, підігрів підлоги, інтернет, кабельне TV, лічильники.

можна з тваринами
Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 1а

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

Софіївська вул., 18

3 кімнати, ЖК Новопечерські Липки, сучасний інтерєр, простір цієї квартири організовано дуже раціонально: вітальня-студіо, дві окремі спальні, два санвузли (душові та ванна), гардеробна

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 16

Оренда дизайнерської 3-кімнатної квартири в ЖК «Французький квартал 2», Печерський район. Загальна площа – 100 кв.м, 7-й поверх з 10. Планування: • кухня-вітальня; • майстер-спальня з власним санвузлом та великою гардеробною; • дитяча кімната або ще одна спальня/кабінет з робочим місцем; • дві місткі гардеробні кімнати; • гостьовий санвузол; • відкритий балкон з чудовим видом на ЖК «Французький квартал 2». Квартира повністю облаштована сучасними меблями та технікою. У наявності пральна та сушильна машини, посудомийна машина, духова шафа, плазмові телевізори на кухні та у спальні, а також інша необхідна техніка. У кожній кімнаті встановлені потужні кондиціонери. Підігрів підлоги передбачений у санвузлах для максимального комфорту. ЖК «Французький квартал 2» — це не лише вигідне розташування, а й виняткові умови для комфортного життя. Тут зосереджені торгові центри, ресторани, магазини, банки, медичні заклади, салони краси, дитячі центри, садочки та школи. Окремою перевагою комплексу є його чудова транспортна доступність. ЖК знаходиться поруч із метро «Либідська», що дозволяє швидко дістатися будь-якої частини столиці та залишатися у центрі всіх подій великого міста. Вартість оренди: 2200$ + комунальні платежі. Розглянемо ваші пропозиції щодо оренди.

Предславинська вул., 42А

Перше здавання квартири. Пропонується до оренди 3-кімнатна квартира (92 м2) у ЖК "Bristol Comfort House", проспект Валерія Лобановського, 144. ЖК Bristol Comfort House - це будинок, що знаходиться під цілодобовим контролем охорони та відеоспостереженням, діє карткова пропускна система (доступ в будинок та на поверх у ліфт строго за картковою системою ключ), розвинена інфраструктура (кавярня, барбершоп, магазин, дитячий майданчик, поштомат Нової пошти), також є підземний паркінг, який можна використовувати як укриття під час тривоги. Квартира має зручне та функціональне планування: - Вітальня; - Кухня, яка відділяється від вітальні панорамними прозорими дверима та має вихід на балкон; - 2 санвузли; - Спальня, яка має вихід на балкон та гардеробну; - Гардеробна (6 м2, максимально функціонально спланована); - Додаткова кімната, яка може бути спальнею або кабінетом. Квартира обладнана меблями та технікою передових виробників (посудомийна, пральна та сушильна машини, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, 3 інверторні кондиціонери, бойлер gorenje на 100л з сухим теном, 2 електрорушникосушки, сучасні та зручні сценарії освітлення, радіатори в вітальні, спальні та додатковій кімнаті, тепла підлога в вітальні, кухні, на балконі (що біля головної спальні) та в додатковій кімнаті, потужний Wi-Fi для віддаленої роботи. Завдяки зручному місцезнаходженню дістатися центральної частини Києва від будинку вам вдасться всього за 10 хв, а до найбільшого міського лісопарку із озерами Голосіївського парку ім. Максима Рильського всього за 5 хв. Дві станції метро в пішій доступності (Деміївська та Голосіївська). В підземному паркінгу є 1 паркомісце, яке включено в орендну плату, також є можливість додаткової оренди ще 1 паркомісця за потреби. Запрошуємо на перегляд. A 8 5 7 3

Лобановського просп., 144

Заселення з 25 вересня. Перегляд за домовленістю. Відео по запиту. Пропонуємо вашій увазі апартаменти для оренди, розташовані за адресою: вул. Новогоспітальна, 5. Апартаменти з 3х кімнат з дорогим ремонтом, обладнані всією необхідною технікою для комфортного проживання. Загальна площа – 61, 47 кв. м. При розробці авторського дизайну основний акцент зроблено на простір, гру світла та затишок: - Простора вітальня, дві окремі спальні зони з ліжками king-size і гардеробними шафами. Також є окрема гардеробна кімната. Кухня повністю обладнана всім необхідним: холодильник з морозилкою, плита з варильною поверхнею, посудомийна машина, мікрохвильова піч. - Простора ванна кімната (санвузол суміщений). Сучасний неповторний декор, приємна атмосфера і унікальна кольорова гамма. Раз на тиждень у заздалегідь обговорений час для прибирання приходить наша покоївка Дуже зручна транспортна розвязка – центр міста, тихий двір, поруч метро Печерська, зупинки транспорту. Жителі будинку паркують свої авто біля будівлі. У пішій доступності супермаркети, ринки, торгові центри, ресторани. Наш орендар - дівчина/чоловік, пара (можливо з дитиною від 12 років), які люблять стиль, красу, чистоту і якість. БЕЗ ТВАРИН. Перегляд за домовленістю в зручний час.

Новогоспітальна вул. (Щорса пров.), 5

Здам 3-ком квартиру вул. Закревського 39. В квартирі є вся мебель і побутова техніка. Хороша транспортна розвязка. Можна дивитися і заселятися

можна з тваринами
Закревського Миколи вул., 39

Пропонується трикімнатна квартира в Солом‘янському районі, метро Шулявська. Квартира з ремонтом, затишна та простора для Вашого комфортного проживання. Планування : роздільне. -Спальня кімната -Спальня кімната -Вітальня -Кухня -Балкон -Ванна -Санвузол Комфорт: - окремі кімнати - гардеробна - зручні спальні місця: ліжка. - ванна-джакузі та душова кабіна - бойлер - два санвузли Є необхідні меблі та техніка. Розглядаємо пару сімейну, сім‘ю з дітьми. Тихий двір. Поруч розвинена інфранстуктура, дитячі садочки, школи, магазини, супермаркети, кав‘ярні, поруч місця для відпочинку.

Ніжинська вул., 5

Ключі на руках НА ГЕНЕРАТОР ГРОШІ ЗІБРАЛИ, ЛІФТИ БУДУТЬ ПРАЦЮВАТИ Здається в оренду дизайнерська квартира в ЖК Зарічний. Кімнати доукомплектовується під клієнта. 20 поверх Якісний ремонт, робився для себе 3 окремі кімнати і кухня-вітальня 2 санвузли гардероб В ЖК достатньо магазинів Чекаємо на переглядах.

можна з тваринами
Осокорська вул., 2а

До Вашої уваги оренда 3-ї квартири за адресою: вул.Івана Гонти 7, Шевченківський район Код квартири: #12659895 Затишний будинок з тихим районом. Квартира має три окремі кімнати, які повністю оснащені всією необхідною технікою і меблями. Закрита територія навколо будинку, охорона та відеоспостереження. Управліюча компанія ОСББ. На все встановлено лічільники, опалення- будинкова котельня Розвинена інфраструктура, поблизу: школа, дитячий садочок . Також в піший доступності магазини, супермаркети, кафе, ресторани, кіоски, банкомати, відділення банку, Відділення пошти, аптека Недалеко від будинку місце для відпочинку, зокрема: міський парк , тихе подвіря біля будинку, зелена зона, дитячий майданчик Налагоджена транспортна розвязка: Зупинка Міського/громадського транспорту До метро 10 хв пішки За будь-якими питаннями телефонуйте за номером вказаному в описі.

Гонти Івана вул., 7

В довгострокову оренду здається трьохкімнатна квартира з меблями та побутовою технікою. Територія під охороною. Площа космонавтів. Чоколовський бульвар 19. Поруч вся інфраструктура.

Чоколівський бульв., 19

#5310 Нові апартаменти з дизайнерським ремонтом за адресою Михайла Бойчука41/Бв житловому комплексі “Новопечерська Вежа”. Квартира загальною площею83м. Стильний, якісний ремонт. Авторський дизайн. Раціональне планування включає санвузол ( душ) , 2 спальні, кухню та велику вітальню. У квартирі всі меблі і техніка ретельно підібрані по дизайну. За Вашою новою адресою у Вас буде: територія, що охороняється, підземний паркінг, недорога парковка біля дому. Власні відділення банків і нової пошти Фітнес-клуб преміум-класу – GYMMAXX, Тенісна академія UTA, спортивні ігрові майданчики, клініки, поліклініки та аптеки. Ландшафтний парк, SPA-салон, кафе і ресторани, кондитерські, салони краси бутики для Вашого емоційного здоров’я. Дитячий сад – LEAPKIDS, Новопечерська школа, Міжнародна школа Study Academy, Британська міжнародна школа, Майстерні позашкільної освіти Fun, центр дитячого розвитку – SWEET KIDS. Деталі Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Є автономна електроенергія - генератор на ліфти, водопостачання та опалення.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 41Б

Трикімнатна квартира повністю мебльована. Кімнати роздільні: 17/15/10, гарний стан. Зручна локація, зелений затишний двір. Газова плита, телевізор, холодильник, пилисос, мікрохвильова піч, пральна машина. Без тварин. Телефонувати до 23-00. Комісія 50%. Номер объявления на сайте компании: RF-2-710-921-RE.

Вахтанга Кікабідзе вул. (Булгакова), 7

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

Вавілових вул., 15А

ПЕРША ЗДАЧА !!! ЖК "Пектораль". Все нове. Здається трикімнатна квартира в новобудові ЖК Пектораль, б-р Миколи Руденка 8, Борщагівка. Щойно закінчений ремонт. Нові меблі і техніка. 12 поверх. Вікна на дві сторони будинку. Є гардероб та балкон. Закрита територія, відеоспостереження на території, дитячий та спортивний майданчик. Горизонтальне опалення. Комунальні невеликі, в залежності споживання 1500-2000 грн. Без тварин. Комісія - 50%.

Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 8

Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Автономність при блекауті: Працює інтернет, Працює ліфт, Працює водопопостачання, Працює опалення, Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди Швидко відповім в Viber або telegram Yanysia22

Маряненка Івана пров., 13

#114992 До вашої уваги пропонується 3 кімнатна квартира на оренду за адресою: просп. Лісовий, 15, розташована на _ 2 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності магазини, кафе, школи, дитячі садки, медичні заклади. Тихий та затишний двір, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка. Агентство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 50% за фактом підписання договору оренди.

можна з тваринами
Лісовий просп., 15

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2г

Здається в оренду простора 3- кімнатна квартира загальною площею 95 м. з паркомісцем! Квартира розташована за адресою проспект Петра Григоренка 22/20 на 15 поверсі 24 поверхового будинку. Будинок - монолітно-каркасний, спецпроект. Квартира має зручне, функціональне планування, два санвузли, вмістку гардеробну та дві окремі спальні/кімнати. В квартирі виконано якісний ремонт з використанням матеріалів провідних виробників. Присутні всі необхідні меблі та побутова техніка. Простора кухня – вітальня розділена на декілька відокремлених зон. В зоні кухні є варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, витяжка та холодильник side-by-side. Родзинкою безпосередньо кухонної зони є наявність кухонного острова, який може слугувати як стіл або барна стійка. У зоні вітальні встановлено великий кутовий диван, на якому зручно відпочивати або приймати гостей. Обідня зона розташувалась на приєднаній лоджії з панорамним склінням. Затишна спальня витримана у світлих тонах. Мебльована ліжком з ортопедичним матрацом та комплектом меблів такої ж світлої кольорової гами. Має декілька сценаріїв освітлення в залежності від бажань користувача. В кожній кімнаті є кондиціонер та телевізор. Сумісний санвузол відповідає всім вимогам користувачів. Велика кутова ванна, душова стійка, тропічний душ, гігієнічний душ, зручний умивальник. У передпокої для зручності встановлено мякий диван. Також є містка гардеробна біля входу. Поруч з будинком добре розвинена інфраструктура, безліч магазинів, закладів відпочинку, кавярень. Є підземний паркінг. Зручна транспортна розвязка. Метро Позняки 10 хвилин пішки. Відеоогляд надсилаю за запитом! Також маємо зручне паркомісце під цю квартрру в підземному паркінгу!

Григоренка Петра просп., 22/20

Перша здача! Повноцінна двокімнатна квартира з величезною кухнею, де можна проводити більшість часу! Квартира укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою для проживання. Територія ЖК постійно знаходиться під охороною,закритий двір що важливо для паркування авто. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, відділення пошти та банків. В планах хімічне очищення води, кондиціонери та резервна електроенергія.

Олександра Олеся вул., 2б

Оренда 3-кімнатної квартири в ЖК Золотоустівський за адресою: вул. Дмитрівська 69 Поверх - 13/18 Загальна площа: 105 кв.м. Квартира з хорошим ремонтом, обладнана всіма необхідними меблями та технікою, дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. На кухні варочная панель, 3 кондиціонери. В спальні ліжко 180х200. Вмістка шафа-купе при вході, диван, кухня зі всією побутовою технікою, пральна машина, бойлер, телевізор , лічильники на воду та опалення. Тихий та затишний закритий двір, дружелюбні сусіди зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 15 хвилин до центру міста, 20 хвилин до метро, зупинки громадського транспорту.

можна з тваринами
Дмитрівська вул., 69

До Вашої уваги оренда квартири в ЖК Зарічний! Пропонується світла та простора квартира в ЖК "Зарічний", забудовником якого є bUd Development. Цей сучасний житловий комплекс розташований на вулиці Зарічна, 1в у Дарницькому районі, всього за 5 хвилин від станції метро "Славутич". Планування: - кухня обєднана з вітальнею - господарська спальня - дитяча - простора лоджія - с/в з ванною - с/в з душовою Характеристики: Поверх — 23/25 Стіни — цегла Площа — 125 м2 Висота стелі — 3м Опалення — централізоване Інтерєр квартири світлий та просторий, тут зроблено гарний ремонт і встановлено сучасну техніку від провідних брендів Bosch та Siemens. У квартирі є тепла підлога, що створює додатковий затишок у холодні місяці. Безпека мешканців забезпечується цілодобовою охороною та відеоспостереженням у ЖК. З вікон квартири відкривається панорамний вид на річку та комплекс. Додатково, в будинку є генератор, який забезпечує воду, тепло та роботу ліфтів у разі відключення електроенергії. Для зручності мешканців передбачений підземний паркінг. Житловий комплекс "Зарічний" знаходиться в чудовій локації біля річки Дніпро. У пішій доступності є всі необхідні інфраструктурні обєкти: заклади харчування, кавярні, супермаркети, фітнес-клуб, школа, дитячий садок, спортивні майданчики. Зручна транспортна розвязка дозволяє швидко дістатися до будь-якої частини міста. Оренда цієї квартири становить $1500 на місяць. ГЕНЕРАТОР НА ЛІФТИ, ВОДУ ОПАЛЕННЯ! Запрошуємо на перегляд. A7.06.1

Зарічна вул., 1 в

До вашої уваги пропонується 3 кімнатна квартира на оренду за адресою: Івасюка 54, розташована на 4 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира з ремонтом, обладнана всією необхідною технікою. Частково мебльована. Одна кімната без меблів. Всі питання по телефону

можна з тваринами
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 56

вул.Наталії Ужвій 6, 8/9 поверх, 70,0 м.кв. Пропонуємо в ареду 3кім. квартиру в кооперативному, дуже доглянутому житловому будинку: новий лифт, домофон, Нова пошта Планування квартири затишне і розумне: три окреми кімнати та великий холл, 2 засклені лоджії , ванна та туалет окреми. Наявність лічильників дозволяє заощаджувати та мінімізувати витрати на комунальних платежах. Якісні меблі і необхідна побутова техніка: Смарт ТВ у кожної кімнати, високошвидкісний інтернет з можливістю роботи навіть під час відключення світла, 2 кондіціонери, бойлер, СМА з сушаркою, посудомійна машина, зроблять Ваше життя приємним і комфортним! Електромагнітний орбітрек надасть можливість займатися фізичними вправами, не виходячи з дому! Розташування будинку поруч транспортної зупинки дає можливість легкого та швидкого доступу до ТЦ Retroville, Орнамент, Караван, Сільпо, Єпицентр, ст.метро: Мінська, Оболонь, Лук’янівська, Нивки, Почайна. 18000 грн.+ ком. платежі. Квартира, яка чекає саме на ВАС!

Ужвій Наталії вул., 6
1 - 24 з 1 454 результатів