дається в оренду 2-х кімнатна квартира за адресою пров. Польовий 12 метро Шулявка Код квартири #25930989 Квартира на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка: - двоспальне ліжко - диван - телевізор - кондиціонер - бойлер на 80 літрів - пральна машина - холодильник - газова варильна поверхня Також є гараж на 2 авто у дворі будинку. До станції метро Шулявська 5 хв. пішки. Готова до заселення! Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб записатися на перегляд цієї чудової квартири.

можна з тваринами
Польовий пров., 12

Район: Соломянський Вул: Соломянська 4\2 Площа: 50 кв.м Поверх: 7\9 Кімнат:2 Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира, до м.Вокзальна 20 хв. У квартирі є газ, та ніколи не вимикають світло!

можна з тваринами
Соломянська вул., 4-2

Вашій увазі пропонується оренда квартири з ремонтом 2022 року. В квартирі було зроблено капітальний ремонт, повністю обставлена меблями та технікою для комфортного проживання, було замінено труби та проводку, вирівняні стіни та стеля, встановлено металопластикові вікна, нові радіатори, санвузол в сучасному кафелі, встановлено душ, бойлер. Квартира дуже тепла, не торцева, вікна виходять в тихий закритий двір, ремонт в під’їзді, охайна прибудинкова територія. Розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, до метро Вокзальна 10 хвилин транспортом, поруч супермаркети, великий парк.

Соломянська вул., 10

Соломʼянський район, Севастопольска пл. прос. Лобановського 6-Д, поруч супермарке Нову, будино з підземним паркінгом. На фото душк кабина (зараз переробили на ванну, на фото диван і ліжко в кімнаті - зараз вже диван на кухні, тому можна вважати кухня студіо з двоспальним диваном та окрема спальня з двоспальним ліжком. Новобудова 2012 року, поверх 8мий, загальна площа 52м2, кухня студіо з диваном та окрема спальня з двоспальним ліжком. Шафа купе, є вся необхідна техніка та меблі. Ціна 16000грн

Лобановського просп. (Червонозоряний), 6д

Сдам 2х комн.квартиру на ул.Г.Севастополя 12,ст.м.Берестейская.3/5эт.дома,х/см.Первая сдача.Есть вся необходимая мебель и новая бытовая техника-газовая плита,холодильник 2х камерный и сма.Проведен интернет.Во дворе супермаркет "АТБ",детский садик с бассейном и школа.К метро 5мин.трамваем.,к скоростному трамваю пешком 3мин.10000грн.+к.у.+50%комиссия риелтора при заселении.Большая просьба звонить,переписку на Олх не веду.

Сдам 2х к.кв. ул.Г.Севастополя 12 НАУ Отрадный Соломенский р-н

Здам на довгий термін простору двокімнатну квартиру площею 77 кв.м у Соломянському районі Києва. Розташована на вул. Мстислава Скрипника, 40 (Островського), на 5-му поверсі 21-поверхового будинку з червоної цегли. Будинок має чисті та презентабельні підїзди з охороною та відеоспостереженням, закритий тихий двір з дитячими майданчиками та власну газову котельню на даху. Квартира має сучасний ремонт та складається з двох окремих кімнат, кухні, двох санвузлів та заскленої лоджії. Повністю укомплектована меблями та технікою для комфортного проживання: посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, підігрів підлоги, двоспальне ліжко, два розкладних дивани. Зручна транспортна розвязка з виїздом на вул. Липківського та Повітрофлотський проспект. За 10 хвилин знаходиться станція метро "Вокзальна" та зупинки громадського транспорту. Поруч розташовані спортзал GYM, супермаркет NOVUS, міні-маркет, АТБ, аптеки та інші обєкти інфраструктури. Актуальна готова до переглядів. Відео відправлю за запитом!

Оренда|2к,77м²,5поверх|Скрипника,40 (Островського),м.Вокзальна 15хв

Здам в оренду 2-х кімнатну квартир, вул. Липківського, 18, 9-й поверх нового 24 поверхового будинку. Загальна площа 92 кв.м. Кімнати 33 і 15 кВ. м. 2-а с/в.

Оренда 2-х ком квартира Вул Уріцкого 18

Здам квартиру в оренду в Солом‘янському районі ЖК має розвинену інфраструктуру, що включає дитячі майданчики, зони відпочинку, магазини, кафе та фітнес-центр. Зручне розташування комплексу забезпечує швидкий доступ до центру міста та основних транспортних вузлів, що робить його ідеальним для активних мешканців. Для безпеки жителів комплекс має закриту територію, цілодобову охорону та відеоспостереження. Крім того, на території комплексу передбачені гостьові стоянки для автомобілів.

Оренда квартири ЖК L квартал

2-х кімнатна квартира на оренду в ЖК Бізнес класу L-квартал Площа квартири 63 м2 планування - Кухня - Спальня кімната - Дитяча кімната - Санвузол з ванною - кабінет на лоджії Жк закритого типу, з підземним паркінгом/укриттям. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, що забезпечує наявності води в навіть при відключенні світла В квартирі є посудомийна машина, пральна машина, мікрохвильовка та усе необхідне для проживання великої сімї. Довкола ЖК досить насищенна інфраструктура, є аптеки, заклади харчування, магазини біля дому, школи, садки, озеро і прогулянкові зони. A6924

Оренда/Відрадний/ 5-й поверх/ Гарний ремонт/800 доларів

М.Голего 7в! 2-кімнатна простора, світла, оновлена квартира! Дві окремі кімнати, простора кухня , 2 балкони. Квартира розташована на 9 поверсі 22 поверхового будинку. Поряд розташовані школи, садочки, банк, аптека, магазини. Зручна транспортна розв’язка .

2-К квартира ! М.Голего 7в!

Вашій увазі пропонується оренда квартири в ЖК Соло парк, за адресою вулиця Генерала Шаповалова 20. Квартира розташована на 14 поверсі 23 поверхового будинку. При відключенні світла ліфт працює. Складається квартира з кухні - вітальні, спальної кімнати, 2 санвузлів (душ і ванна кімната) лоджія. В квартирі є вся необхідна техніка для життя, підігрів підлоги по квартирі, кондиціонери тоЩо.

АРЕНДА квартиры, ЖК Solo park, Шаповала 20

Здається в оренду простора євро 2 к. квартира за адресою пр-т Валерія Лобановського 6В в новому будинку • Євроремонт • Поверх: 23/25 • Площа: 56 кв.м У кімнаті є всі необхідні меблі та техніка: - телевізор - місткі шафи - робочий стіл - широке двоспальне ліжко Кухня-студія, є двоспальний розкладний диван. З побутової техніки: • Плита • Бойлер • Холодильник • Духова шафа • Пральна машина Санвузол суміжний. В квартирі індивідуальне опалення, можна регулювати за необхідністю. Квартира знаходиться на закритій території, під охороною, є консьєрж. Є підземний та гостьовий паркінг. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, поруч зупинка транспорту. До метро Вокзальна та Деміївська 10-15 хвилин на транспорті. До Севастопольскої площі 10 хвилин ходьби. За запитом можу надіслати відеоогляд на квартиру. Для запису на перегляд набирайте вказаний номер в оголошенні, або пишіть на вайбер/телеграм

пр. Лобановського, 6в Оренда євро двушки в новому будинку

Не сотрудничаю Можно с небольшим животным( до 5 кг) Ул Хороброго 11, Севастоп пл М Вокз ехать 15 мин Отличная 2-к студия в новострое Евроремонт современная мебель Кровать диван шкафы Встроенная кухня Вся бытовая: бойлер, кондиционер и тд 20000 и ку 50% комиссии

Можно с жив! Хорошая 2-к студия, Sky Avenue, Севастоп пл, м Вокз

Уютная 2ком. квартира с раздельными комнатами для семьи, пары или «соло» проживания. Есть всё необходимое для комфортного проживания. Большая лоджия застеклена, цоколь высокий. Тихий зелёный дворик с местами для парковки. Рядом общественный транспорт и метро «Лукьяновская». Оплата 1-й и последний месяцы + комиссия 50%

Сдам 2к в центре на Татарке

ДОП фото/інфа в телеграм. ЖК Відрадний, що знаходиться на вулиці Віталія Скакуна 19. Загальна площа квартири становить 48 квадратний метр. Квартира повністю мебльована та обладнана побутовою технікою. У наявності двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафа, кондиціонер, бойлер,пральна машина, мікрохвильова пічта чайник. ЖК пропонує мешканцям закриту охороняються територію з цілодобовою службою консьєржа і відеоспостереженням. В комплексі також є зона відпочинку та парковка. Район має відмінну транспортну розвязку: в непосредственной близости курсує , швидкісний трамвай, автобуси і маршрутки

Евродвушка ЖК Відрадний! Парковка !

Від власника! Без комісії! Здам затишну квартиру площею 45м. Квартира з якісним ремонтом, повністю укомплектована дерев’яними меблями і технікою( є бойлер, кондиціонер, пральна машина, мікрохвильова плита,чайник, праска, посудомийна машина) В кухні-студії є диван розкладний і стіл, в спальні ліжко і шафи. Опалення власною котельнею, комунальні платежі маленькі, взимку в квартирі тепло. Будинок 2016р розташування зручне, зупинка трамваїв 14 і 15 під домом, до метро 15хв пішки. Чекаємо на порядну людину або пару яка не палить і без тварин.

власник
Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 6/7в

До вашої уваги пропонується 2 кімнатна квартира, яка знаходиться за адресою: вул. Героїв Севастополя 35А. Квартра розташована на 21 поверсі 24 поверхового будинку. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, громадський транспорт. Агенція нерухомості "ProДім" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Героїв Севастополя вул., 35А

Здається в оренду 2-х кімнатна квартира,яка розташована по вул.Волинська 17/28, на 4/5етаж.кірпічного будинку,сталінка. Обща площа 50,5/31/7 м.кв.,висота потоків 3м. Квартира облаштована технікою- пральна машина,холодильник,мікрохвильова піч,. В квартирі металопластикових вікна,вбудована кухня,двохспальне ліжко. Будинок знаходиться в затишному і безпечному місті,магазини,ринок,паркова зона,гарна інфраструктура. Оренда 13000гр /торг/.+комунальні послуги.

можна з тваринами
Волинська вул., 17/28

Жк тайм , Time! Здамо, чудову квартиру, перша здача, в квартирі виконаний сучасний ремонт, є вся необхідна техніка та меблі Поряд магазини, продуктовий базар а також зупинка громадського транспорту ! Адреса Василя Липківського 38

Срочно сдам квартиру, жк Тайм , Липковского, метро Вокзальная

Соломʼянський район, вулиця Скрипника 48а, до метро Вокзальна до 15хв пішки, поруч такі комплекси як Малахіт, Династія, Тайм. В Будинку скоро буде генератор на ліфт, воду та тепло, вже йдуть збори. Між тим вода доходить до поверху і без світла. Закрита територія, будинок з червоної цегли, товщина цін 80см, взимку навіть утоплення не треба включати. Територія з цілодобовою охороною, парковою для авто та дитячим майданчиком. ЛІфт їде в паркінг (облаштоване як офіційне укриття району, є інтернет). В будинок заведено оптоволокно, працює інтернет без світла. Поверх 6тий, загальна площа 50м2, в квартирі зроблена як трьошка, кухня студія з диваном, дві окремі невеликі кімнати, дитяча за скляною перегородкою, спальня відкрита з двоспальним ліжком. Вбудована кухня, облаштований балкон, два робочих місця. З техніки є все необхідне, кондиціонер, бойлер, духова шафа, посудомийна машина. Ціна 22 000

Новобудова! 2к дизайн ремонт 50м2 вул. Скрипника Малахіт Тайм

Здається в оренду 2-кімн. квартира 84м2 на 9-у поверсі. Цегляний монолітно-каркасний будинок на вул. Липківського 18. Будинок 2012 року. В будинку є паркінг та парковка. Комфортне планування - окрема спальня, окрема велика вітальня (може використовуватись як спальня), окрема кухня, два санвузли, передпокій. Виконано ремонт у класичному стилі з використанням натуральних матеріалів. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Всі вікна виходять на вул. Липківського. Бажано: Порядні люди. Одна-дві дорослі людини, можливо з дітьми від 10 років. Без тварин! В квартирі забороняється палити будь що, в тому числі кальяни. Оплата одразу за перший місяць та залогова сума в розмірі місячної плати. Всі інші питання за телефоном. Перегляди за домовленістю.

Здам 2-кімн. 84м2 Ремонт Меблі | Липківського 18 | Скрипника | Мокра

**Здається квартира в житловому комплексі на вул. Генерала Шаповала, 2** Пропонуємо в оренду простору та сучасну квартиру площею 92 кв. м, розташовану на 16 поверсі. Квартира має зручне планування, яке включає: - **Кухня-студія:** Ідеальний простір для приготування їжі та відпочинку. Сучасні меблі та техніка. - **Спальня:** Затишна кімната з великим ліжком та місцем для відпочинку. - **Гардеробна:** Простора гардеробна з достатньою кількістю місця для зберігання речей. Квартира знаходиться в будинку з охороною та консьєржем, що забезпечує безпеку і комфорт для мешканців. Територія комплексу закрита та облаштована для проживання. **Вартість оренди:** 25,000 грн на місяць Це чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручність у міській інфраструктурі. Зв’яжіться з нами для детальної інформації та перегляду квартири! ---

Цукерочка: Оренда 2-х кімнатної квартири Жк Смарагдовий

Охраняемый ЖК с закрытой территорией, во дворе 2 супермаркета. Площадь квартиры 96 м: состоит из кухни-студии 50кв. м, отдельной спальни 20кв. м и отделенной портьерами гостевой спальни с полноценной кроватью и ортопедическим матрасом. Идеально подойдет для проживания пары или одного человека, можно иностранцам, обговаривается проживание с небольшим ДОМАШНИМ ПИТОМЦЕМ при повышенной залоговой сумме, большой коридор 14кв. м. с большими шкафами и два сан узла. Вся мебель и бытовая техника: холодильник, микроволновка, духовка, плита, вытяжка, кондиционеры, домофоны, мебель: направляющие Blum с авто доводчиками, подсветки в шкафах. столешницы - акриловый камень. В спальне: кондиционер, кровать, ортопедический матрас 1. 8*2. м, шкафы купе. Вид из спальни на парк, вид из гостиной на город. 2 с/у. Большой сан узел: 8кв. м. (угловая ванна 1. 5*1. 5м, Автономная горячая вода(проточный нагреватель Valiant), умывальник с каменной столешницей и встроенной корзиной для белья, стиралка. Второй с. у. : туалет 2 кв. м. 2 домофона с камерой, подключен интернет, индивидуальные счетчики на воду, 2х зонный счётчик на эл. эн. Есть подземный паркинг (паркоместо по запросу, стоимость отдельно обговаривается). К центру на авто 2 мин, пешком 15 мин.

2-кімнатна ЖК Смарагдовий Соломянка

Оплата в гривнях по курсу нбу в день сплати оренди! Ремонт не під здачу. Є генератори на воду, + взимку на насоси тепла. Пропонується в довгострокову оренду антуражна квартира в ЖК Малахіт. Ремонт власники робили для себе, використовуючи дорогі матеріали, меблі та техніку від світових виробників під замовлення. Підлога в плитці з підігрівом. Підсвідка по всій квартирі. Прекрасний вид на Київ. Посудомийка, ТВ 66 дюймів, кондиціонери, бойлер, мікрохвильовка, холодильник, пральна машина, праска, пилосос, посуд, електрочайник. Фотографії відповідають дійсності. Інфраструктура: - до залізничного вокзалу,10хв пішки - Метро 10хв пішки, гарна транспортна розвязка - мегамаркет 1хв пішки - Математична гімназія 178, 5хв пішки - Центр міста 20 хвилин пішки - Спортзал, фітнесцентр 2 хв пішки - Палац дитячої творчості, 15хв пішки. - Поруч дитяча лікарня "ОХМАТДИТ", лікарня "Добробут", лабораторії Діла, Сінево - Відділення Нової Пошти 1хв пішки - Відділення Розетки 5хв пішки - В пішій доступності "Сільпо", "Новус", "АТБ" - На території комплексу, салони краси, барбершоп, стоматологія, магазин квітів, "Коло", "Ашан", паркінг, кав ярні, приватний дитячий садочок, аптека, дитячі та спортивні майданчики. Ключі на руках. Оперативні покази!

Богданівська вул., 7г
123...5
1 - 24 з 97 результатів