Здається в оренду затишна двокімнатна квартира біля метро. Перегляди можливі 26.07. Вільна буде з 1.08! Пропонуємо вашій увазі простору двокімнатну квартиру на 14-му поверсі 16-поверхового будинку, розташовану за адресою: вулиця Чистяківська, 11, місто Київ. Загальна площа квартири становить 55 квадратних метрів. Квартира в гарному стані, з роздільними кімнатами та готова до миттєвого заселення. Основні переваги квартири: Зручне розташування: Лише кілька хвилин до метро, що дозволяє з легкістю дістатися до будь-якої частини міста. Простір та комфорт: Роздільні кімнати забезпечують приватність та комфорт для всіх мешканців. Гарний стан: Хоча ремонт не новий та не сучасний, він все одно підтриманий в гарному стані. Чудовий вид: 14-й поверх дарує незабутні панорами міста. Розвинена інфраструктура: Поруч є все необхідне для комфортного життя - магазини, школи, дитячі садки, кафе та ресторани. Деталі: Загальна площа: 55 кв.м. Поверх: 14/16 Адреса: вул. Чистяківська, 11, Київ Стан: гарний, з підтриманим ремонтом Ця квартира створена для тих, хто цінує затишок та зручність. Не втрачайте можливість жити в найкращому районі Києва! Звертайтесь за номером телефону для запису на перегляд та отримання додаткової інформації. Зробіть правильний вибір для вашого нового дому вже сьогодні!

Чистяківська вул., 11

Квартира світла, простора в сучасному будинку під охороною. Квартира мебльована та готова до комфортного проживання. Квартира з двома санвузлами, великим гардеробом, спальні обладнані шафами купе, лоджія засклена. Підлога у вітальні та спальнях - ламінат, у санвузлах - плитка. Квартира обладнана двома кондиціонерами, електро плитою, мікрохвильовою піччю, духовкою, посудомийною машиною, чайником, пральною машиною, холодильником, наявні лічильники холодної, гарячої води та лічильник опалення.

Львівська вул., 26а

Святошинський р-н, метро Академмістечко, вул. Єфремова,20; (1/16пов. 55/30/10) 2к квартира на першому поверсі 16-поверхового панельного будинку. Кімнати окремі, стан житловий. Централізоване опалення, металопластикові вікна, на вікнах грати, 2 балкони, підлога ліноліум. Залишається меблювання та техніка: бойлер, холодильник, телевізор, електрична плита. Зручне місцерозташування: поруч знаходиться дитячий садок, дитяча поліклініка, школа, метро Академмістечко, ліс, озеро, транспортна зупинка, ринок, магазини, пошта. Здається для квартирантів без домашніх варин, з дітьми можна. Вартість оренди: 10000 грн/міс та комун.послуги. (Застава - 10т)

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 20

Пропонується двокімнатна квартира для комфортного проживання на Борщагівці Адреса: — Святошинський район — вулиця Леся Курбаса, 12-А Київ, 02000 Параметри обєкта: — квартира загальною площею 57m2 — розташована на 4 поверсі 9 поверхового будинку 1971 року — висота стелі 2.6m Планування: — чешка — окремі кімнати — велика вітальня — простора кухня — затишна спальня — суміжний санвузол Квартира облаштована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання: — зручне двоспальне ліжко — ортопедичний матрац — кухня та гарнітур — просторі шафи — духова піч — холодильник — варочна поверхня — витяжка — побутова техніка — бойлер — кондиціонер Розвинена інфраструктура, поруч: — супермаркети — ресторани — кавʼярні — школи та садочки — кінотеатр — парк — швидкісний трамвай Зупинки громадського транспорту в будь-які напрямки Телефонуйте 066-991-68-29 або пишіть в Telegram bigrealty_makhnovska

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 12-А

Квартира з косметичним ремонтом меблями та технікою, 2 окремі кімнати, хороша інфраструктура рн, метро Житомирська 5 хвилин Вільна

можна з тваринами
Святошинська пл., 1

Оренда 2-х кімнатної квартири за адресою: проспект Академіка Корольова, 2а. ⛳️ 54/32/8 6/16 пов. Квартира в житловому стані, охайна і сонячна. Є все необхідне для проживання: 2 розкладних дивана, столи, шафа. На кухні холодильник, кухонні меблі. Пральна машинка у ванній кімнаті. Вся техніка в справному стані. Поруч зупинка трамваю і громадського транспорту, супермаркет, спортивний майданчик, школа і садочок До центру Києва 40 хвилин. Поряд є невеличкий парк, який дає можливість прогулятися з домашніми улюбленцями або з дітьми. 💰Ціна 10 000 грн + комунальні + 50 % комісія. Квартира вільна і готова для проживання. Перегляди за домовленістю.

Проспект Корольова, 2а

Пропонується в довгострокову оренду 2-кімнатна квартира , кімнати окремі . Нормальний жилий стан. Є всі необхідні меблі та техніка. Чудова локація: поруч парк, дві станції метро, Новус, АТБ, школы та садки.

Оренда 2-кім квартири Петрицького 11 Святошин Житомирська

Здається вперше! Квартира + гараж поруч . Пропонується в довготривалу оренду чудова 2-кімнатна квартира в цегляному будинку 2002 року на Микільській Борщагівці, по пр. Леся Курбаса 3в, неподалік станції швидкісного трамваю Івана Дзюби (Сім’ї Сосніних) + гараж. - Розташована на 9-му поверсі 14-поверхового будинку, має загальну площу 53 м2, житлову 30 м2, кухню 9 м2. - В квартирі вдале планування, окремі кімнати та санвузол, велика засклена утеплена лоджія, є комора. - Сучасний ремонт, металопластикові вікна, в кухні і коридорі на підлозі плитка, санвузол з ремонтом, пральною машиною і бойлером. - Квартира повністю мебльована , в спальні двохспальне ліжко, в коридорі велика вбудована шафа, у вітальні обладнана робоча зона, дає можливіть комфортно працювати вдома. - Підключений інтернет, який працює до 8 годин в разі відключення світла. - Обладнана зона для підкючення ТВ і PS4. - Два кондиціонери (в спальні і вітальні). - Вбудована кухня з посудомийкою, варильною поверхнею, духовою шафою, сучасним холодильником. На кухні є зручна комора для кофортного зберігання кухонного приладдя. - Квартира під охороною (сигналізація від Державної служби охорони) - Наявність водопостачання і опалення при вимкненні світла. - Тамбур з сусідами + закритий на металеву решітку поверх. - Метелевий гараж в пішій поступності (7 хвилин від будинку) з можливістю зарядки електромобіля. - Поруч великий новий АТБ, стація швидкісного трамваю і міської електрички, яка дає можливість пресуватись містом без пробок і навіть в тривогу. Пропозіція для орендарів без тварин. Ціна за квартиру + гараж 16000 гривень + заставний платіж + комісія агентства 50%.

2-кімнатна 53 м2 + гараж, пр. Леся Курбаса 3в, Микільська Борщагівка

Здам 2 кім.кв., кімнати окремі. Квартирі є всі необхідні меблі, побутова техніка. Поруч школа, дитячий садок, НОВУС, Аплекі. До метро 7 хвелин пішки Академмістечко.

М. Академмістечко 7хвелин, вул. Чорнобильська 24/26

- Сучасна 2-кім квартира в ЖК "Нивки-Парк" за адресою: пр-т берестейський, 56-Б - Всі необхідні меблі, техніка, 2 санвузли, бойлер - горяча вода постійно! - В ЖК закрита територія зі своїм торговим центром, дитячим садком та школою, аптеками, кафе та ресторанами, а також спортивні майданчики та прогулянкові зони для вашого відпочинку - Зручне розташування: метро Нивки – 3 хв. пішки, парк Нивки – 3хв. пішки, центр міста – 10 хв. на транспорті - Можна переглядати і заселятися із сьогоднішнього дня! - Телефонуйте або пишіть: viber/Telegram (Віталій)

ЖК "Нивки-Парк" - сучасна 2-К квартира пр-т Берестейський метро Нивки

Здам 2-кім на Гната Юри 7б, 3/5, 50/30/7. Гарний стан, склопакети, паркет, кахель. Балкон засклений, те склопакети. Мебльована, є уся побутова техніка, інтернет заведений. Теплий будинок, чудова транспортна розв"язка, розвинута інфраструктура

Юри Гната вул., 7б

Є відеотур, відправлю в особисті Пропонується в оренду сучасна двокімнатна квартира (майже трикімнатна) з кухнею-вітальнею і двома ізольованими спальнями в ЖК "Відпочинок", серед соснового парку з білочками. 1,7 км до станції метро "Святошин". Можна з вихованими тваринками. У будинку закрита територія, вхід по перепусткам, дуже відповідальне ОСББ, консьєрж, обладнане укриття. Ремонт у світлих кольорах з високоякісних матеріалів і сучасною технікою, зроблений власниками для себе. Підлога - натуральне дерево. Вся техніка енергозберігаюча. Продумані сценарії освітлення. Сантехніка Hansgrohe. Техніка: Холодильник Індукційна варильна поверхня Духова шафа Посудомийна машина з підсвіткою Мікрохвильова піч Фільтр води зі зворотнім осмосом Кондиціонер 2 шт. (вітальня і спальня) Телевізор зі смарт-тв 42" Бойлер на 80 літрів Пральна машина Роутер, інтернет (працює до 8 годин у разі відключення світла) Підлога з підігрівом на кухні і ванній Кухня-вітальня: розкладний диван обідній стіл зі стільцями барна стійка Спальня: ліжко з підйомним механізмом і велика ніша для зберігання речей ортопедичний матрац 160*200 гардеробна тумба підвісна 2 приліжкові тумби вихід на засклену лоджію Дитяча: вбудована шафа компютерний стіл стілець розкладний диван Санвузол: ванна душова кабіна Передпокій: містка шафа-купе технічна шафа Лічильники на воду, світло і опалення. Під`їзд під наглядом консьєржів. Працюють два ліфти. Електронний доступ до парадного. Планується до зими встановити генератор на опалення і ліфт, поки на стадії проєкту. Зелені масиви, спортивні майданчики, продуктові магазини, аптека, кавярні, салони краси, всі зручності мегаполісу – в структурі житлового комплексу. Поруч школи і дитячі садочки, великі супермаркети. Будинок і двір підтримуються в чудовому стані. У ЖК є безкоштовні паркомісця, а також два паркінги, де власники періодично пропонують місця в оренду. Ціна за місяць складає 25000 + комунальні + застава. При проживанні з тваринками - подвійна застава. Договір на 6 місяців з можливістю його подовження. Комісія 50% Ідеально для пари або родини з дитиною. По всім питання, будь ласка, дзвоніть з 9 до 21 години у будь-який день або пишіть на вайбер / телеграм у будь-який час. Прошу не дублювати оголошення. З повагою, Юлія

можна з тваринами
Петрицького Анатолія вул., 21

Без залога. Без хозяев! Цена с коммунальными. м. Житомирская или КПИ 10/20 минут. Сдам, для девушки/женщины. отличную отдельную комнату с застеклённым балконом, в 2-х ком. квартире, за 4.000грн.уже вместе с коммунальными. В комнате современный ремонт, натяжной потолок, кожаный диван и двуспальная кровать, вместительный шкаф-купе, большой компьютерный стол и кондиционер. В просторной кухне и ванной необходимая техника общего пользования. Во второй отдельной комнате проживает добродушная женщина, не претендующая на Ваше личное пространство. Рядом Скоростной трамвай, АТБ, Ашан, рынок. Этаж 2/9.Пр-кт Королева 4. Агент. Скидка! Звоните! Т.

Корольова академіка просп., 4

Чернобыльская улица 11а. Аренда двух комнатной раздельной квартиры в хорошем, жилом состоянии, 55/30/8кв. метров, 14/16 этажного дома. Кухонная мебель, холодильник, стиральная машина автомат. С/узел раздельный, бойлер. Комнатная мебель – стенка, угловой диван, шкаф, 2х спальная кровать, телевизор, кондиционер. Балкон застеклен. Рядом супермаркеты, рынок. Хорошая транспортная развязка: маршрутки, троллейбус, метро «Академгородок» 10 минут пешком. Цена 10000 грн. + ком. услуги. Риелтор. Тел: 05*********48; Владимир Николаевич.

Аренда 2р. квартиры Чернобыльская улица хорошее состояние

Долгосрочная аренда видовой двухкомнатной квартиры на массиве Борщаговка в ЖК "Парковый" Планировка: кухня-гостиная, спальня, санузел совмещен, балкон застеклен. В наличии мебель и бытовая техника (кроме посудомоечной машины). Большая лоджия с видом на город. Отличная инфраструктура: рядом парк, базар, магазины, школа, детсад. Хорошая транспортная развязка. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-466-628-LX.

Сдам квартиру Киев, Николая Руденко бул.

Оренда 2 кімнатної квартири Єфремова 19, до метро Академмістечко 10 хвилин пішки. 10/16 пов, електробудинок. *Загальна площа 55м2, кухня 8,5 м2, 2 окремі кімнати, є балкон. *Гарний житловий стан. Є усі необхідні меблі та побутова техніка. *2 розкладних дивани, шафи та комод, ТВ, компʼютерний стіл та крісло, пральна машина, бойлер, в кожній кімнаті кондиціонер. Є необхідний посуд. В будинку проводиться заміна старих ліфтів на нові. Встановлено домофон. Гарна та розвинена інфраструктура: - в пішій доступності супермаркет Велмарт, Сильпо та Фора, ТЦ Академ Сіті, великий продуктовий ринок. - у дворі міні маркет Континент та відділення Нової Пошти, сучасний стадіон з ігровими майданчиками. - доросла та дитяча поліклініки. - неподалік будинку озера та ліс з парковою зоною. - біля будинку зупинка громадського транспорту з великою кількістю тролейбусів та маршруток у майже будь-який напрямок міста. *Перевага сімейній парі, можливо з дитиною шкільного віку. * З домашніх тварин розглядається невеличкий собака. Вартість оренди 14 000. Сплата за місяць + залог. Комісія 50% при заселенні та підписанні договору. Перегляди у будь який зручний для Вас час!

Оренда 2 к.55м2, Єфремова 19, метро Академмістечко 10 хвилин

Здам в оренду нову сучасну квартиру в ЖК Нивки - парк. Квартира комфортабельна, з усією побутовою технікою, якісним ремонтом. Площа 67 м.кв., все роздільно, лоджія з меблями , два санвузли. В ЖК закрита територія зі своїм торговим центром, дитячим садком та школою, аптеками, кафе та ресторанами, спортивні майданчики . Вся інфраструктура для безтурботного життя. Поруч станція метро Нивки і великий парк.

Нова 2-к кв в сучасному ЖК біля ст. метро Нивки

сдам раздельную 2к.кв. с застекленным балконом, м/п окна, кафель. вся необходимая мебель: диван, шкафы, столы, комод, кухонный гарнитур, кухонный стол и вся бытовая техника: газ. плита, холодильник, стиральная машина автомат. интернет, кабельное. отличное месторасположение: ул. Якуба Коласа, парк, маркеты, Фора, АТБ, рынок, 10 мин. ст.м. Святошино, Нивки, Академгородок, Житомирская, скоростной трамвай 15-20 мин. ст.м. Политехнический институт, Вокзальная, транспорт в любую точку города

разд. 2к.кв мебель, техника, Борщаговка, Якуба Коласа, м. Святошин

До вашої уваги пропоную 2к квартиру по Проспект Перемоги 91. Метро 3 хвилини, поряд ринок супермаркет. Гарна транспортна розвязка. Стан трієчка. Готель. Дві кімнати 13 та 6 метрів

Пропоную 2к квартиру Проспект перемоги 91  Святошин

Здається 2-х кім. квартира ( вільна і переглядини з 10 серпня). Борщагівка, Якуба Коласа 6 , 3-й поверх 9-ти поверхового будинку, загальна площа 25, житлова 29, кухня 6, кладовка, лоджія. Є необхідні меблі, холодильник, пральна машинка. Поруч є парк, школи, дитячі садки, супермаркети, ліс, ТЦ Квадрат, ринок Колібріс, кінотеатр Лейпциг. Хороша транспортна розвязка, недалеко швидкісний трамвай, метро «Святошин». 10000 грн.

Борщагівка, Якуба Коласа 6

Пропонується у довгострокову оренду 2- к студійна квартира , Святошинський район , за адресою : вул . Верховинна 35 Квартира розташована на 2 поверсі 25 поверхового будинку . Загальна площа квартири - 80 м. кв.Кухня -студія -15м . кв. , виконаний ручний розпис стін . У квартирі добротні меблі відомих західних виробників класа люкс , є двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом ;а також вся сучасна побутова техніка , бойлер , кондиціонер , посудомийна машина , встроєна прасувальна дошка . В квартирі два санвузла , один з з ванною та душкабіною , другий - з біде . Є підігрів підлоги на кухні і у холі . Велика гардеробна , велика кладовка при вході та зручні шафи .На підлозі паркетна дошка з північноамериканського горіху . Закрита теріторія , конс, єрж служба у будинку .Є платний паркінг та вільна парковка біля будинку . Поряд вся інфраструктура - магазини, кафешки , НОВУС , фітнес -клуб , салони краси , тощо . Квартира знаходиться у 15 хвилинах з пляжом озера Верховина , лісом , обладнаним парком . Зручна транспортна розв, язка- м. Житомирська 10 хвилин пішки . Нажаль - без тваринок і паління . Квартира доступна до перегляду з 28 липня .

Оренда стильної 2-к квартири ,м.Житомирська

Без без комиссии для арендатора! В аренду предлагается очень уютная 2-х комнатная квартира в новом, современном доме возле метро Академгородок. Святошинский р-н. ул. Академика Ефремова 8а. Дом монолитно-каркасный (кирпичный). Закрытая территория, проезд во двор через шлагбаум. Во дворе имеется небольшая парковка. Квартира расположена на 3 этаже 9 этажного дома. Общая площадь квартиры: 76м2, Жилая: 42, кухня: 16м2. Квартира с хорошим, качественным ремонтом: на полу в комнатах ламинат (винил), все окна двухкамерные стеклопакеты, установлены еврорадиаторы с возможностью регулировки тепла. Санузел совмещенный, бойлер на 80л. Встроенная кухня оборудована всей необходимой техникой. Комнаты раздельные. Квартира двухсторонняя. Чистый подьезд, лифт OTIS. Имеется вся современная техника: холодильник, посудомойка, газовая плита, ел.чайник. Отличная инфраструктура, рядом с домом расположены: супермаркеты Novus и Фора, семейная пиццерия, кафе, банки, фитнес студии. В пешей доступности расположено метро Академгородок (1 минута пешком) Цена: 20.000 грн. + к.у. (Без % для арендатора) * Предпочтение для семейной пары или 1 человека. БЕЗ ЖИВОТНЫХ.

Без комиссии! Сдам уютную 2к. квартиру в новострое  м. Академгородок!

Актуально! Можливі перегляди! Основні переваги - розташування на 4 поверсі, безпечний коридор, великий загальний коридор, відстань від метро 3 хвилини на авто, 20 хв пішки. 2- кімнатна квартира площею 72м2 складається зі - спальні з панорамними вікнами на паркову зону, ліжко зі зручним ортопедичним матрацом, вміским комодом, - кухні-гостинної- кухня оснащена всією необхідною побутовою технікою: холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, витяжка, варильна поверхня (вся техніка енергозберігаюча - клас А і вище). Острівець - дуже зручне рішення. - гостинна кімната з панорамними вікнами з виходом на балкон. В кімнаті великий диван і робоче місце. - ванна кімната сумісна з вбиральнею. Ванна з гідромасажем, кран рукомийника сенсорний, що економить багато води. Пральна машина, електрична сушарка. - відкритий балкон, на якому в теплі вечори приємно проводити час. - коридор з великою шафою купе для всіх необхідних речей. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Петрицького Анатолія вул., 19а

Відмінний стан, усі меблі та побутова техніка. Відмінне транспортне сполучення - 17000 грн + комунальні послуги. Торг. Комісійні 50 %.

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 9
1 - 24 з 63 результатів