Планується закупка інвертора на зиму на ліфти, подачу води та опалення Героїв полку Азов 4в, площа 48/18.3/15.4 м кв, кухня столова та окрема кімната + гардеробна. 11/24пов. Якісний ремонт, повна комплектація меблями та технікою. Облаштована робоча зона, телевізор, на кухні велика посудомийна машина, духова піч, мікрохвильова, холодильник, тостер, електрочайник, мультиварка, роутер, бойлер, кондиціонер, пральна машина, новий бойлер. Чудова локація 10 хв. пішки до метро Оболонь або Мінська, через дорогу Сільпо, АТБ, до ТРЦ Dream Towm -10хв.пішки. Ціна 20000грн в міс.+ком.послуги + коміся З колегами працюю без дублювання реклами Без тварин та для не курящих.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4в

Оренда нової видової квартири 50 кв.м. в ЖК Навігатор. Квартира з дизайнерським ремонтом складається з кількох зон: спальня, робоча зона, кухня, багатофункціональний великий хол, простора ванна кімната, засклена лоджія. На території комплексу два вїзди, відеоспостереження. Простора зелена територія, спортивні та дитячі майданчики, місця для відпочинку. Є паркування та гостьовий паркінг. Квартира укомплектована новими меблями та побутовою технікою: вбудована кухня, холодильник, бойлер, кондиціонер, пральна машина, посудомийна машина. Є всі види лічильників (електрика, вода, тепло). На території є магазини, спа-салони, кафе, ресторани, дитячі та спортивні майданчики. Близькість до центральної частини міста, в пішій доступності школа, банки, аптеки, супермаркети Сільпо, Новус, АТБ, Біла, ТРЦ Караван, Макдональдс. Розвинена інфраструктура: трамвай, метро, маршрутний транспорт. Комунальні послуги невисокі (все за лічильниками).

можна з тваринами
Балтійський пров., 3

Здається однокімнатна квартира з великим холом на 16 поверсі в новому ЖК Навігатор (провулок Балтійський, 5). Загальна площа 51.4 кв.м. Квартира повністю укомплектована всією технікою та меблями, є кондиціонер та гардеробна. Встановлені всі види лічильників (електрика, вода, тепло). Будинок дуже теплий, витрати на комунальні платежі взимку не великі. Тихий та затишний двір, зручна транспортна розвязка – 20 хвилин до центру міста, метро, громадський транспорт. У будинку консьерж.

можна з тваринами
Балтійський пров., 5

Довгострокова здача 1- кімнатної квартири в м.Києві. Квартира укомплектована технікою та меблями. Чудове місце розташування / та зручна транспортна розв’язка до метро.

Гулака Миколи вул., 4

Пропонуємо вам чудову однокімнатну квартиру в цегляному будинку в зручному районі за адресою: Калнишевського 7 поруч ЖК Яскравий Тепла квартира (євродвушка, кухня-вітальня і окремо невелика кімната) в цегляному будинку В квартирі є варильня поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, посудомийна машина, кондиціонер, тепла підлога, бойлер, телевізор, два дивани, декілька шаф Є лічильники на всі види комунальних послуг і на опалення також Зручний доступ до громадського транспорту, до метро Мінська підїхати 10-15 хвилин Інфраструктура: поруч магазини, супермаркет Сільпо, кавярні, аптеки, є безкоштовна парковка і платний підземний паркінг

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 7

Вільна з 5 серпня! Оренда відмінна квартира 40 кв.м ЖК Яскравий. Квартира з дизайнерським ремонтом. Оборудована всім необхідним . На території комплексу кілька вїздів , видно спостереження .Просторная територія Зелена зона, спортивні ,дитячі майданчики,місце для відпочинку. Є парковка і гостева парковка. Квартира укомплектована новою меблями і побутовою технікою: вбудована кухня, холодильник, бойлер, кондиціонер. стиральная машина, посудомоечная машина. Є всі види рахунків (електрика, вода, тепло). На території знаходяться магазини, спа салони, кафе, ресторани, дитячі, спортивні майданчики. Близость до центральної частини міста,в пішій доступності школа банки,аптеки супермаркети .Розвита іфроструктура,маршрутний транспорт.

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 8

Куреневка.Автозаводская ул.27,2/9этажн.дома,36/18/9,с/у раздельный.2 балкона:из комнаты застеклен,из кухни-нет.Свежий косметический ремонт,Окна деревянные,новые обои,полы:ламинат+кафель.Новая встроенная кухня,новый диван.Стиральная-автомат,небольшой новый холодильник,электрочайник,посуда.Большой тамбур на 2 квартиры.Свободна с 1.08.24г.Посмотреть можно раньше.Долгосрочно.Можно с ребенком.Без животных.-9000грн+залоговая сумма+коммунальные.Агентство.Звоните,переписок не веду.

Автозаводська вул., 27

Здам 1кімнатну квартиру в Оболонському районі,вул.О.Архіпенко, буд.6-Б. Знаходиться на 9/12 поверхового будинку. Квартира 2х кімнатна,71м2, задається як 1кімнатна , по комунальним власник бере на себе оплату за 2 замкнені кімнати . Квартира обладнанна всім необхідним для комфортного проживання, є вся техніка та меблі , великий засклений балкон, тамбур на 2 квартири . Розглядаємо клієнтів з дітками шкільного віку. Гарна транспортна розвʼязка , до метро 8 хв. пішки, поруч парки та озеро. Вартість 13000 грн. Ваш рієлтор Міла . Без комісії для орендаря .

Олександра Архипенка вул. (Залки Мате), 6Б

Оренда 1 квартира Охайна та затишна . Оболонь Метро Героїв Дніпра Вул. Героїв Дніпра 34б 5 мін вхід в метро (що дуже зручно під час повітряних тривог) 4поверх 12 -ти поверхового будинку Каартира обладнана усім необхідним для житья . Лоджія засклена . С/в -роздільний. В квартире є необхідні меблі(шафи, стіл, диван, техника ) Комуналка літом до 800 , взимку до 2000грн . Відеоогляд по запиту . Дуже обжитий район - відділення пошти, Rozetka, Нова пошта, супермаркети, 2 ТРЦ, школа, дитячий садочок, ринок, стадіон, озеро, бювет, зупинки міського транспорту. Вся інфраструктура на відстані 30-300 м. від дому. Метро Героів Дніпра , Оболонь , Мінська , Дрим Таун, Оболонська набережна , озера . Героев Днепра . Оболонський Телефонуйте або пишіть з 8-00 до 23-30

Героїв Дніпра, 34б

Пропонується в оренду дуже тепла, світла, простора, однокімнатна квартира, 20/25 поверх, площею 36м2 євродвушка (два окремі спальні місця). Вікна у двір. Квартира з якісним, дизайнерським євроремонтом (Wi-Fi тепла підлога, радіатори з регулюванням подачі тепла, лічильники на все, мідна проводка, бронедвері з МДФ накладками з двох сторін, меблі, побутова техніка - холодильник, електро-плита, духова шафа, витяжка, бойлер, пральна машина, ТБ). Повністю замінено електропроводку та сантех-труби, інтернет. У будинку є автономна система опалення, консьєрж. Біля будинку гарна інфраструктура: школи, дитячі садки, супермаркет "Сільпо" (поряд, біля будинку), два парки, Куренівський ринок, ТЦ "Караван", гіпермаркет "Ашан" (10 хвилин їзди), міська електричка, ст. м. Почайна, Оболонь (15 хвилин їзди). Здаю ексклюзивно. Предлагается в аренду очень теплая, светлая, просторная, однокомнатная квартира, 20/25 этаж, площадью 36м2 евродвушка (два отдельных спальных места). Окна во двор. Квартира с качественным, дизайнерским евроремонтом (Wi-Fi теплый пол, радиаторы с регулировкой подачи тепла, счетчики на все, медная проводка, бронедвери с МДФ накладками с двух сторон, необходимая мебель, бытовая техника - холодильник, электро-плита, духовой шкаф, вытяжка , бойлер, стиральная машина, ТВ). Полностью заменены электропроводка и сантех-трубы, интернет. В доме есть автономная система отопления, консьерж. У дома хорошая инфраструктура: школы, детские сады, супермаркет "Сильпо" (рядом, возле дома), два парка, Куреневский рынок, ТЦ "Караван", гипермаркет "Ашан" (10 минут езды), городская электричка, ст. м. Почайная, Оболонь (15 минут езды). Сдаю эксклюзивно.

Балтійський пров., 3а

Вул Лукяненка 13, 39 кв.м., 15/16 пов, вода завжди є, ЖКХ, 9 хвилин до метро Мінська.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 13

Квартира від власника, без рієлторських. Роздивимось орендарів з домашніми улюбленцями. Шукаємо тільки довгострокових орендарів (від року), які будуть дбати про квартиру. Показую по домовленості. 10 000 грн/міс + гарантійна сума. Додатково комунальні. Влітку - 1100 грн, взимку 2000 грн

можна з тваринами
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 43

ЖК Міністерський (вільна 31.07)‼️ найбільше планування 1 кімнатних! Єксклюзив‼️ 12000+ залогова сума 12000грн Комісія 10000грн Євродвушка - укомплектована технікою та меблями

Кондратюка Юрія вул., 5

Квартира БЕЗ мебели! улица Иорданская 22-б Теплый кирпичный дом 1-комнатная квартира сдается на длительный срок 6-й этаж Газовая плита В квартире есть стиральная машина и кухонный стол Косметический ремонт Метро Оболонь 7 минут пешком Риелтор 50% комиссионные

Сдам 1-к квартиру ул Иорданская метро Оболонь 7 минут пешком

До Вашої уваги Перша оренда. Квартира знаходиться в монолітному будинку, з якісним ремонтом, дуже світла. Сусіди ремонти вже зробили. Окрема спальня та кухня вітальня. Інверторний кондиціонер, пральна машинка на 7 кг, пилосос, холодильник, мікрохвильова піч, частково посуд. Все необхідне для життя є. Розвязка транспорту гарна, 5 хвилин міська електричка, 5 хвилин до трамваю який їде в центр, та до метро Оболонь та Контрактова площа, Почайна, маршрутні таксі та тролейбуси з вулиці Кирилівська та Вишгородська, Скляренко у всі напрямки кожні декілька хвилин. Поряд ринок, Сільпо та планове відкриття ТЦ біля ЖК, комплекс складається з 4 будинків на перших поверхах комерція, магазини та послуги на любий смак, смачні суші. Дитячий майданчик. Комунальні не високі, звичайний тариф, консьєрж при вході, гарне місце поряд парк. Оренда можлива на різний термін. При необхідності можливе додаткове наповнення в квартиру. Представник власника, комісія 5000 тис. грн. Телефонуйте, Перша оренда!

Перша оренда 1 кімнатна квартира, ЖК Навігатор

Чудова квартира в 5 хв від метро нивки. Перша здача, ремонт виконано з дорогих матеріалів. Наявні конціонер, телевізор з смарт ТВ, повноцінне двоспальне ліжко з новим матрацом., багато місця для зберігання речей та одягу. Телефонуйте)

Здам чудову квартиру в жк бізнескласу

СДАЕТСЯ уютная 1-комн. квартира, комфортный 2 этаж 9 эт. дома, расположена в 150 метрах от Метро «Героев Днепра». Газ, металлопластиковые окна, новая сантехника, бойлер, кондиционер, кухонная мебель, шкаф купе, и другая необходимая мебель и бытовая техника, балкон застеклён. Есть счётчики на воду. Развитая инфраструктура, рядом ТРЦ “Оазіс”, супермаркеты "Велика Кишеня", рынок «Оболонь»,ТРЦ «Dream Town2» "Эпицентр", "Сильпо", "АТБ", Аквапарк, садик, школа. Фото соответствуют.

Сдам 1-комн. квартиру, 2 этаж, газ, метро «Героев Днепра», Оболонь

Довгострокова оренда квартири в ЖК Навігатор. Квартира укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою для проживання. Лічильники на воду та опалення. До центру 15 хв. на автотранспорті. Для однієї людини або пари. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, відділення пошти та банків. Для додаткової інформації телефонуйте або пишіть у месенджери. Перегляди у зручний для вас час. ID обʼєкта: К149

Балтійський пров., 3а

Вільна та готова до заселення. Здається 1кімн. квартира на вул.Зої Гайдай 12/10. У квартирі виконаний ремонт, повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання та проведення часу, посуд. З меблів: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафи, столи, стільці, гірка. З техніки: кондиціонер, телевізор, бойлер, пральна машина автомат, холодильник, плита, витяжка, мікрохвильова піч, пилосос. Кухня вбудована у відмінному стані. Сан вузол роздільний і з сучасним кахлем. Відмінно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. До метро Мінська 7хвилин ходьби. Розглядають пару без дітей і тварин.

Гайдай Зої вул., 12/10

Пропонується в оренду 1к квартира по вул.Олександра Архіпенко 8А. Квартира зхорошим ремонтом. Укомплектована всією необхідною мебелью і технікой: кондиціонер,бойлер, розкладний диван, газова плита, духова шафа. Розвинута інфраструктура: метро «Оболонь» в пішій доступності, парк «Наталка», оболонський острів, супермаркети, кафе, ресторани. Без тварин! Ціна 12500грн+ ком. посл. торг Комісія 50% Контактна особа Андрій 097640133пять, 066315997один

Олександра Архипенка вул. (Залки Мате), 8а

Затишна квартира зі свіжим ремонтом. Є всі необхідні меблі та побутова техніка для комфортного життя. Нові меблі в санвузлі та кухні. Розвинена інфраструктура району, зручна транспортна розв’язка.

можна з тваринами
Сокальська вул., 11

Сдаётся на длительный срок хорошая квартира м.Героев Днепра - ул.Северная 18 - пешком 5минут, рядом "Сильпо", рынок, пляж, развитая инфраструктура и одновременно тихое место. Дом кооперативный, качественное отопление, 7/9 , 36/18/9м2, с/у раздельный, бронедверь, кафель, паркет, стеклопакеты, балкон застеклён. Есть диван и ещё большое раскладное кресло, вместительный шкаф - купе, стиралка новая, на гарантии. Торг уместен.

Північна вул., 18

1-кімн. у хорошому стані 5 хв. ходьби від метро Мінська Вул. Тимошенко 13, 10/16 пов. 35/18/9, санвузол роздільний, балкон засклений, гардіробна, сучасний кахель, сантехніка, вбудовані кухонні меблі, двокамерний холодильник, електроплита – склокераміка, пральна машина – автомат, кондиціонер. Кутовий диван, гарнітурні меблі, інтернет, кабельне ТБ. Зручне розташування – поруч супермаркети, торговий центр, ринок, 5 хв. ходьби до метро Мінська, ТРЦ «DREAM» 13000 грн. За місяць. + Комунальні платежі. (комісія 50% при заселенні) При заїзді оплата за перший місяць + заставна сума + комісія

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 13

Аренда 1к. Героев Полку Азов 32б, 3/9 эт., 35/18/9, качественный ремонт, вся мебель и бытовая техника. Цена: 12000 грн.

Аренда 1к. Героев Полку Азов 32б
1 - 24 з 71 результатів