Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 15б

#11839 Новопечерские Липки ( Драгомирова 3) 2к. кв. Проект студии дизайна интерьера Kulyk Interior Design Studio. Сдается в аренду эксклюзивная 2х комнатная квартира в комплексе Новопечерские Липки. Общая площа 52 м2. Планировка: прихожая зона, студия, спальня, ванная комната. Квартира полностью укомплектована бытовой техникой, оснащена системой кондиционирования. Для 1-2 человек без детей и животных. Адрес ул. Драгомирова 3. , аренда долгосрочная. Комплекс Новопечерские Липки расположен в 5мин. ходьбы от ст. м. Дружбы Народов и ул. Киквидзе. 15 до Ботанического сада. На территории комплекса расположены: сад, беговые дорожки, спортзал, супермаркет, частная школа, галерея искусств, футбольное поле, теннисные корты, рестораны. Территория комплекса под охраной 24 часа.

Аренда квартира [52м2] Новопечерские Липки, Печерск

ЖК Новопечерські Липки вул. Драгомирова, 15 Однокімнатна квартира Загальна площа: 60 ​​м2 6 поверх із 30 Про квартиру: + Кухня-студія + Простора спальна зона + Виконано дизайнерський ремонт + Повністю укомплектована меблями, технікою та всім необхідним + Комплекс преміум класу із закритою територією, вся інфраструктура в доступності + Метро Дружби народів за 15 хвилин ходьби ЖК «Новопечерські Липки» – вважається найпопулярнішим житловим комплексом у місті Київ. Цей комплекс є унікальним за своєю внутрішньою інфраструктурою, яка розроблена за планом "місто в місті". На території цього міні-міста Ви знайдете свою власну міжнародну та середню школу, свій ландшафтний парк, кілька ресторанів, повноцінний спортзал з басейном та навіть тенісні корти! ЖК Новопечерські Липки – це комфортне місце життя для успішних, амбітних людей, які вміють насолоджуватися життям та знають ціну часу.

Квартира з великим простором! ЖК Новопечерські Липки Драгомирова

Студія смарт! Центр міста! Печерськ! Є ВІДЕООГЛЯД! М. Звіринецька (Дружби народів) - 8 хвилин, М. Либідська - 8 хвилин! Остапа Вишні, 7 Квартира в чудовому стані, як на фото! Вся необхідна техніка та меблі для комфортного життя! Тихий двір! Є гостьовий паркінг. Інфраструктура супер! Новус 5 хв, ботанічний сад, магазини і т.д Низькі комунальні платежі! Запрошуємо на перегляд! Повне супроводження на всіх етапах оренди! Є гідні варіанти квартир у Центрі, на Печерську, Подолі, Лукянівці, КПІ!

Печерськ! Студія! М. Звіринецька

Аренда квартиры в ЖК "Новопечерский двор", ул. Андрея Верхогляда (Драгомирова), 2 А. Квартира с авторским ремонтом площадью 62 кв.м. на 2 этаже/24 эт.дома. *Комфотное зонирование пространства=кухня-гостинная +спальня. Стеклянная перегородка со шторой отделяет спальню от остального помещения. *Отдельная гардеробная комната. *Су совмещенный (ванна), горячая вода или бойлер. *Большой балкон. *Есть необходимая посуда, бытовая техника, кондиционер, Тв+интернет. * В доме круглосуточная охрана, генератор. На территории комплекса- паркинг, спортивная площадка, супермаркет, аптека, кофейня, НП. Метро "Зверинецкая"-5-7 мин. пешком. * *Для одного человека или пары, без животных. Цена - 800 дол. + комуслуги. + комиссия АН.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 2А

Стильная 1-комнатная квартира площадью 50 м2 в ЖК «Новопечерские Липки» — Драгомирова 12. Планировка: кухня, спальная комната,гардеробная и ванная комнаты. Современный дизайн интерьера, раскладной мягкий уголок, отдельная встроенная кухня. срм 58

Аренда 1 ком квартиры ЖК Новопечерские Липки Драгомирова

Від ВЛАСНИКА! Квартира з прекрасним видом від господаря (будівель вікна у вікна поруч немає) що не може не тішити. До станції метро Дружби народів 600 метрів. За комплексом знаходиться великий магазин Novus. Поруч є школи, садки, лікарні, відділення Нової пошти, стоматології та багато іншого. Квартира обладнана такою технікою: телевізор, кондиціонер, бойлер, пральна машина, мікрохвильова піч, духовка, електроплита, холодильник, посудомийна машина. У ванній кімнаті стоїть джакузі. Підігрів підлог у ванній та кухні. Велике двоспальне ліжко + 2 спальних місця на розкладному дивані (якщо раптом потрібно постелити гостям). Велика та простора кухня, обладнана фурнітурою Blum та обіднім столом + барна стійка. Велика гардеробна шафа в коридорі + велика шафа на балконі. Можливість підключити швидкісний інтернет за дзвінком (всі дроти вже заведені у квартиру). Ліжко з диваном можна поставити на ваш смак, на фото показаний варіант розміщення. Окремий закритий хол, доступ лише у мешканців поверху. Є можливість зняти собі в оренду паркінг у комплексі або гараж одразу за будинком (там і мийка та шиномонтаж є). Територія комплексу під охороною, є 4 входи/виходи по магнітному ключу та центральний вїзд/виїзд.

власник
Дружби Народів бульвар, 14-16

Здається сучасна квартира на Печерську в новобудові по б-ру М. Міхновського (б-ру Дружби Народів), 14-16. Квартира невелика (28 кв.м.) зроблена студією - кімната обєднана з кухнею. У кімнаті - двоспальний диван, письмовий стіл, кондиціонер, телевізор. Санвузол суміщений, душова кабінка. Тихий двір, велика парковка. До метро Звіринецька (м.Дружби Народів) - 5 хвилин пішки. Вартість 12000 грн.

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 14-16

Ексклюзивна пропозиція! Перша здача! Авторський дизайн! Квартира 52м2, за адресою вул. Андрія Верхогляда 19А. 3-й поверх. Немає проблем із ліфтом під час відключення. Зал, спальня, вбиральня, ванна кімната, багато шаф. Кухня + великий острів. Пральна та сушильна машини BOSCH. Кавомашина BOSCH вбудована. Мікрохвильова Піч ELECTROLUX нового покоління. Духова шафа та варильна поверхня BOSCH. ТБ SAMSUNG. Плитка та камінь Іспанія. Сантехніка Італія та Німеччина.

власник
можна з тваринами
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 19а

Оренда 2 кімнатної квартири в ЖК "Новопечерські Липки" Площа: 67 м Планування: гостина-студія, гостьовий санвузол, майстер спальня зі своїм санвузлом та гардеробною. Зручне розташування у престижному районі. Забезпечуємо комфортне проживання та всі необхідні зручності.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 17

Видова 1к квартира в ЖК Новопечерський двір. В будинку є генератор та укриття 16 поверх, вид з вікна на ботанічний сад. На території цілодобова охорона. На першому поверсі будинку - продуктовий магазин, кавʼярня, аптека, також поряд Нова пошта, метро Звіринецька, 10хв пішки до ботанічного саду. В спальні ортопедичний диван, щоб була можливість звільнити простір і займатись йогою. При потребі, є можливість замінити диван на ліжко. Ванна, бойлер, пральна машинка, духовка, кондиціонери в спальні та на кухні. Є два великі робочі столи, один з яких регулюється по висоті.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 2а

Пропонується в оренду квартира (50м2) у ЖК «Підвисоцький». Квартира повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями від провідних брендів. Планування: – кухня-студія сумісно зі спальнею, - гардеробна, – с/в. Дуже розвинена інфраструктура. Метро Дружби Народів 5-7 хвилин. На території є гарна кав’ярня, еко-магазин, винний магазин. Поруч із комплексом знаходиться ЖК Новопечерські Липки в якому знаходиться тренажерний зал, супермаркет, аптеки, дитячий садок, школи та багато іншого.

Підвисоцького професора вул., 4В

Пропонується в довгострокову оренду квартира за адресою: бульвар Миколи Міхновського 8, Печерськи район, поряд м. Либідська, ТПЦ Ocean Plaza 2-кімнатна квартира, площею 45/28/9 кв.м. Квартира укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою. По плануванню окрема спальня, кухня-студія. Санвузол суміжний. Встановлено бойлер, пральна машина. Розвинена інфраструктура Вартість оренди – 19000 грн./міс Комісія АН 50% ID - 2541

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 8

Пропонується на оренду 1 кімнатна квартира в ЖК "Новопечерські Липки", вул. Драгомирова 15б. Квартира розташована на 2 поверсі, загальною площею 55м2. ЖК «Новопечерські Липки» класу Бізнес+, що означає підвищений комфорт, безпеку, хорошу інфраструктуру у престижному районі у поєднанні з тишею та затишком. Тут є все, що потрібно для комфорту: власні навчальні заклади, паркові зони, паркінг, магазини та спортивні клуби (один із яких з відкритим басейном). Оскільки житловий комплекс належить до преміумкласу, його технічне обслуговування знаходиться на найвищому рівні. З плюсів: - територія, що охороняється; - підземний паркінг; - власні відділення банків та нової пошти; - Поруч знаходяться: Фітнес-клуб, Тенісна академія UTA, безліч спортивних майданчиків; - клініки, поліклініки та аптеки у кроковій доступності; - Ландшафтний парк, SPA-салон, кафе та ресторани, кондитерські, салони краси та бутіки; - Дитячий садок "LEAPKIDS", Новопечерська школа, Міжнародна школа Study Academy, [ссылка скрыта], Британська міжнародна школа, Майстерні позашкільної освіти "Fun", центр дитячого розвитку - SWEET KIDS.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 15б

Здається в довгострокову оренду 1кімн. квартира в Печерському районі, вул. Драгомирова ( Верхогляда), 6б., площа 35м2, на 3 поверсі, не кутова. Простора квартира в гарному житловому стані, площа кімнати 19 м2, кухня 7м2, санвузол суміжний, є кладова, вихід з кімнати на лоджію. Обладнана необхідною побутовою технікою, є двоспальне ліжко, містка шафа-купе, бойлер, лічильники на воду. Будинок має зручне розташування, до метро Звіринецька( Дружби народів) 300м, 5 хв пішки. Поряд Сільпо, Новус, ЖК Новопечерські липки. Комісія 50%.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 6 б

До вашої уваги пропонується 1-кімнатна квартира на довгострокову оренду за адресою: вул. Драгомирова, 14А в ЖК Delmar, розташована на 14 поверсі 30-поверхового будинку. Без комісії !!! Можливий варіант заселення з маленькою тваринкою, тоді вартість 750 $ Квартира має свій стиль, витонченість та харизму, з авторським ремонтом та обладнана всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, багато повітря, гарна шумоізоляція. Оптимістичний вид з вікна. Застосована технологія вентильованих фасадів циркуляція повітря допомагає уникнути перегріву стін влітку та допомагає зберегти температуру взимку. Розташування в діловій частині міста це близькість до обєктів інфраструктури, бізнес-центрам та офісним комплексам. Перші два поверхи комплексу також комерційні, під офіси та сервісні послуги, за якими потрібно тільки спуститися на ліфті. Якщо хочете прогулятися серед зелені та не відчувати себе в центрі галасливого міста 20 хвилин пішки або 7 хвилин на авто до ботанічного саду ім. Миколи Гришка, де цвітуть магнолії, бузок, троянди та фіалки, а також відкриті теплиці з рідкісними рослинами. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура Новопечерських Липок. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, метро Звіренецька 10 хв. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14 Б

Нова однокімнатна квартира площею 60 м2 в унікальному житловому кварталі Новопечерські Липки класу «Бізнес+», аналогів якого немає у Києві за адресою: вул. М. Драгомирова 16. «Новопечерські Липки» – квартал бізнес-класу, який розроблений для зручності його мешканців та продуманий до кожної деталі. Унікальність багатофункціональної наповненості та розвиненої інфраструктури дозволяють комфортно проживати, не залишаючи це «місто в місті». По праву вважається найзеленішим кварталом Києва, який гідно прикрашає Печерський район, з найбільш розвиненою інфраструктурою, що включає торгові, розважальні, спортивні, освітні та соціальні обєкти. SPA-салон, фітнес-клуб преміум-класу Gymmaxx, спортивні та ігрові майданчики, поле для футболу, кавярня, кондитерські, магазини, супермаркет Сільпо, відділення банку, аптеки, хімчистки, Британська міжнародна та Новопечерська школи, дитячий садок, будинок дитячої творчості, тенісна академія UTA та багато інших. Займає площу понад 20 Га в історичному, культурному та діловому центрі Києва – Печерському районі столиці. Поблизу розташовані центральні артерії міста – бульвари Дружби Народів та Лесі Українки, вулиця Кіквідзе, Залізничне шосе. Зручна транспортна розвязка та близькість станції метро «Дружби Народів» знімають проблему транспортної доступності. 5 хвилин до метро, 25 хвилин до міжнародного аеропорту Бориспіль, 15 хвилин до Хрещатика, 7 хвилин до ТРЦ Ocean Plaza. Перегляд за домовленістю у зручний для вас час. СРМ 82

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 16

Агентство недвижимости «Новопечерские Липки» предлагает в аренду однокомнатную квартиру в жилом комплексе бизнес класса «Новопечерские Липки» по адресу: Драгомирова, 3. Квартира общей площадью 54 м2 имеет функциональную открытую планировку: просторная кухня-студио, спальня. Квартира полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой от ведущих производителей, имеет множество шкафом и мест для хранения вещей. Идеальный для жизни жилой комплекс Новопечерские Липки, круглосуточная охрана, видеонаблюдение, подземный паркинг, отличная транспортная развязка, развитая инфраструктура – на территории Британская и Новопечерская школы, детские сады, кафе, рестораны, салоны красоты, барбершопы, химчистки, фитнес клуб GymMaxx, зеленые парковые зоны. срм 17

Аренда 1 ком квартиры ЖК Новопечерские Липки Драгомирова

Пропоную 1к. квартиру в ЖК "Новопечерський двір", вул. Драгомирова 2А (Верхогляда). В будинку є генератор, працюють ліфти. Квартира видова. Високоякісний ремонт. Кухня з виходом на балкон, спальна та ванна кімната. Масивний паркет на підлозі, венеціанська штукатурка, італійські двері та європейська техніка. Усе витримано в сучасному стилі. Побутова техніка з нічним режимом роботи: пральна та посудомийна машина, бойлер. Вмістовна ванна. Також пристуні 2 широкоформатні шафи-купе, холодильник, TV, електрокамін, тепла підлога в с/в, 2 кондиціонери, тепловий лічильник. Територія охороняється, в будинку є супермаркет, кавярня, аптека. Поруч метро "Дружби народів", магазин NOVUS. Пропозиція від власника, без комісії. Звертайтесь.

власник
можна з тваринами
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 2А

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14а

Оренда світлої однокімнатної квартири в ЖК "Новопечерські Липки", Верхогляда Андрія (Драгомирова). Планування складається з: -кухні з обідньою і гостьовою зоною, -спальні, -ванної та гардеробної кімнати. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. №68

Аренда 1к ЖК Новопечерские Липки 55м2 Драгомирова Верхогляда

В аренду предлагается однокомнатная квартира в ЖК «Новопечерские Липки». Квартира расположена на видовом этаже, общая площадь 55м2. В доме установлен генератор на 3 лифта, насосы на холодную/горячую воду и на отполение. Планировка квартиры включает в себя: кухню с выходом на застекленный балкон, гостиную, ванную комнату, гардеробную комнату. Есть возможность арендовать машиноместо в подземном паркинге.

Аренда 1-комнатной квартиры в ЖК Новопечерские Липки Драгомирова 7

Сдам 1к квартиру 68,5м2 (евро-двушка) с новым дизайнерским ремонтом в ЖК Дельмар по ул. Драгомирова, 14а Новопечерские Липки. Первая сдача! Лифт спускается в подземный паркинг. Установлен ГЕНЕРАТОР на лифт и воду! Есть видеообзор! Качественный, дорогой ремонт и стильный дизайн. Отделка выполнена в современном стиле с применением дорогостоящих материалов. Квартира меблирована и оборудована необходимой бытовой техникой от ведущих производителей. Система кондиционирования Copper Hunter, персональное отопление, котел, бойлер с эргономическим режимом экономии. В подземный паркинг можно попасть лифтом прямо со своего этажа. Доступ на этаж, в парадный и на территорию по карточкам. Развитая инфраструктура – ​​наряду детские, развивающие, спортивные, медицинские, развлекательные заведения, торговые центры, магазины, рынки, Ботанический сад. Удобное расположение и транспортная развязка – к ТЦ «Океан Плаза», Дворцу Украины на автомобиле 5-10 минут, общественный и маршрутный транспорт, станция метро Зверинецкая (Дружбы народов) – 10 минут пешком. Свободный доступ ко всей инфраструктуре ЖК "Новопечерские Липки".

Первая сдача! Евро-двушка в ЖК Дельмар ул. Драгомирова 14а

Актуально! Можливі перегляди! Оренда квартири з вдалим плануванням, що включає простору кухню-студію і окрему спальню. Свіжий ремонт виконаний в сучасному стилі, створюючи атмосферу комфорту і стилю. Розташована в ЖК Дельмар р-н Новопечерских Липок на 22 поверсі, 30-ти поверхового будинку. У квартирі зроблена додаткова шумоізоляція мінеральною ватою і двошаровим гіпсокартоном ! На ліфти встановлені генератори ! Особливості квартири : Простора кухня-студія: Ідеальний простір для сімейних посиденьок і прийому гостей. Відкрите планування сприяє вільному руху і створює відчуття простору. Окрема спальня: Місце для спокою і релаксації, що забезпечує конфіденційність і затишок. Суміжний санвузол з душовою. Новий ремонт: Квартира повністю оновлена з використанням якісних матеріалів і сучасних технологій. Усі роботи виконані з любовю і увагою до деталей. Практичні і функціональні рішення: дві гардеробні кімнати допоможуть оптимізувати використання простору. У картире зроблена тепла підлога. Стелі заввишки 3м. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14а
1 - 24 з 36 результатів

Популярні запити