1 ком.кв. метро Дарница-Ленинградская площадь, ул. Тампере, 1/22, 4/5 эт. кирпичного теплого дома, косметический ремонт. 33/18/7 м кВ. Высота потолка 2.65 м. Балкон застеклен. Необходимая мебель в комнате (диван двуспальный и раскладное кресло), кухонный гарнитур. Новый большой холодильник, 2ТВ, стиральная автомат, бойлер, ГАЗОВАЯ плита. Можно с ребёнком. Цена 9000 грн.

Тампере вул., 1/22

Однокімнатна квартира з хорошим ремонтом. Балкон засклений. Мебльована. Обладнана побутовою технікою. Інтернет. Лічильники.

можна з тваринами
Будівельників вул., 6

Предлагается светлая, уютная квартира - студия в ЖК "Комфорт Таун", по адресу: ул. Регенераторная, 4, в 10 минутах от метро Левобережная. В квартире чисто. Есть вся необходимая мебель и техника. Раскладной диван со спальным местом 160х200 см., письменный стол, стул, вместительный одежный шкаф-купе. На кухне варочная поверхность, вытяжка, холодильник, микроволновка. Установлен бойлер, стиральная машина. С/У совмещенный, большая душевая. Работает кондиционер, летом прохладно. Охраняемая территория, с физической охраной и ключами доступа. Расположена в удобном месте рядом магазин и парковка. Рядом с домом продуктовый супермаркет, кафе, аптеки, банкоматы, рынок. • Можно с питомцами. • ПРЕДЛОЖЕНИЕ АКТУАЛЬНО, квартира свободна. Для не курящих. Без комиссии, прямая сдача от собственника. Для быстрого решения вопроса пишите в telegram, или звоните по указанному в рекламе номеру.

Красивая студия в ЖК Комфорт Таун, без %

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Регенераторна вул., 4

Здам у довгострокову оренду 1 кімнатну квартиру по вулиці Соборності 4 у Дніпровському районі міста Києва. Дарницька площа. Квартира розташована на 4 поверсі 5 поверхового цегляного будинку. В квартирі газ! Квартира має компактне та зручне планування, зроблений евроремонт. Наявні всі меблі і побутова техніка для комфортного проживання: пральна машинка, холодильник, духова шафа. Є окреме місце для сну та окреме робоче місце. Загальна площа 30,97 кв.м., житлова 20 кв.м. Поруч магазини, торгові центри, школи, дитячі садочки, до метро Чернігівська, Дарниця, Лівобережна 10 хв їзди, до міської електрички 5 хв пішки. Стосовно перегляду телефонуйте.

Здам в оренду 1-кім квартиру по вул. Соборності 4

Унікальний новобудова біля метро - Електрика не відключають взагалі - підключено до критичної інфраструктури. Задається однокімнатна квартира в новому будинку 2015 р. по вулиці Юрія Поправки 14 (раніше Микола Лебедєва) до метро Чернігівська 4 хвилини пішки. Кухня та кімната окремо. Загальна площа 36 м2 + балкон. Спальне місце – диван у кімнаті. На кухні також диван На довгострокову оренду для спокійних, некурців в квартирах. Телефонуйте, пишіть – записую на Покази охочих. 4 хв до метро Чернігівська, поряд: «NOVUS», ТРЦ "Проспект", "Ашан", "СпортЛайф", сквер, школи та дитячі садки. метро Лівобережна, Дарниця Русанівська Гавань, Каховський, паркові озера, Галактика, Туманяна, Шептицького, Панельна, Хоткевича, Червоноткацька

можна з тваринами
Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 14

Вашій увазі пропонується 1 кімнатна квартира 47 м2 з дорогим ремонтом по вул. Краківська 27 - 2 хв пішки до метро Чернігівська. В квартирі виконаний дуже дорогий ремонт з високоякісних матеріалів, міжкімнатні двері та меблі з натурального ясеня. Є все необхідне для комфортного проживання: двухспальне ліжко, розкладний диван, телевізор, мікрохвильова піч, варочна поверхня, духова шафа, бойлер, пральна машина, кондиціонер. Новий будинок з охороною та консьержом. Через дорогу ТРЦ Проспект, Спортлайф, Новус, банки, нотаріус, аптека, багато магазинів біля будинку. Чудова транспортна розв’язка - все поруч та зручно.

Краківська вул., 27

Здається 1-кімнатна квартира за адресою вул. Вінстона Черчилля ,(вул.Червоноткацька) , буд. 18Б, 58 м2 біля метро "Дарниця" (8 хв пішки) на вул. Черчілля 18-Б у монолітному будинку з дуже товстими стінами. Код квартири: 25776145 Спальня 25 м2 з еркером, балконом та електро-каміном (ліжко з ортопедичним матрацом 160х200), кухня 10 м2 з балконом, 2 великі шафи до стелі, зручне робоче місце, 2 санвузли з біде. У квартирі є все необхідне для життя, включаючи посуд, ковдри, подушки та сейф. Є також гардеробна, яка може бути бомбосховищем за правилом 2х стін. 15-й поверх 16-ти поверхового будинку, красиві види з вікон, бронедвері, консьєрж. Для 1-2 людей без дітей та тварин.

Вінстона Черчилля вул. (Червоноткацька), 18Б

вул. Гната Хоткевича 8. Новий будинок, квартира Видова з євроремонтом, вбудована кухня, сучасні меблі, двоспальне ліжко, Новий розкладний диван, Гардеробна, комплект побутової техніки, посудомийна машина, бойлер, кондиціонер, ТБ, лічильники на все, охорона. Поруч супермаркет, ТРЦ Проспект, кафе, ресторани, парковка, метро Чернігівська 5 хвилин пішки. Ціна 15000грн+ком.посл. Комісія 50% Контактна особа Михайло

Здам 1к. квартиру, Новий будинок Хоткевича 8, м. Чернігівська 5хв.

Оренда однокімнатної квартири ПЕРШЕ ЗАСЕЛЕННЯ!!! Світла та комфортна квартира в новому будинку. В кімнаті та на кухні встановлені кондиціонери, вбудована кухня та оздоблена усією необхідною технікою. Велика шафа, ванна кімната.Встановленні лічильники. Дуже зручне місцерозташування. Метро 5-хвилин. ТРЦ. школи та садочки в пішій доступності. Код:469246

Краківська27  Перше заселення!!!

Аренда 1-но ком квартиры в новом доме рядом с метро Черниговская на ул. Гната Хоткевича. Общ.пл 51 кв. Комнаты раздельные. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой (бойлер, посудомоечная машина, TV, подогрев полов, двухспальная кровать) для комфортного проживания. Есть балкон. Квартира внутренняя и теплая с счетчиками на тепло, что очень экономно. В доме три лифта, видеонаблюдение, консьерж. Прекрасная инфраструктура - рядом ландшафтный парк, ТРЦ Проспект, Ашан, Новус, недалеко Дарынок. До ст.Метро (ст. М "Черниговская"- 5 мин. пешком. Приглашаем к сотрудничеству собственников недвижимости.

Актуально! Аренда 1-но комн квартиры на Г.Хоткевича м.Черниговская

Популярні запити