Пропоную в оренду красиву 1кімнатну студію в клубному будинку по вул. Олександра Кониського 22а, найближчі станції метро Золоті Ворота, Університет. - Загальна площа студії 60 м2, з окремим ліжком і великим розкладним диваном, є балкон з гарним видом. - Вбудована шафа в кімнаті та окрема гардеробна. - Обладнана всією необхідною якісною технікою - холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духова піч, варильна поверхня, телевізор, кондиціонер, бойлер. - Підігрів підлоги в кухні, в с/в і в коридорі. - Можлива реєстрація і безготівковий рахунок. - Влаштовується генератор на ліфт і інвертор в квартиру. - Без тварин.

Олександра Кониського вул. (Тургенєвська), 22а

Квартира за адресою: Січових Стрільців 59 , яка знаходиться на 4 поверсі та складається з 2 окремих кімнат та кухні. Квартира з дорогим ремонтом та обладнана всією необхідною технікою від відомих брендів, останніх моделей. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Поруч паркінг, у квартирі проведено інтернет, підключено роутер, великий вибір інтернет-провайдерів. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 15 хвилин до центру міста, метро, транспорт. Надаємо: ➢ повну перевірку всіх документів на квартиру ➢ домовляємося з власником про перегляд за погодженням у будь-який зручний для Вас час ➢професійну консультацію Tелефонуйте, пишіть у чат, там буде номер для телеграма.

Січових Стрільців вул. (Артема), 59

Оренда, простора,двоповерхова квартира. Павлівська, 17. Дворівнева квартира - 5 і 6 поверхи в новому будинку, на першому рівні кухня, вітальня, великий хол, ванна кімната з душовою кабіною, на другому рівні дві спальні, ванна кімната, повністю мебльована, вбудована кухня з побутовою технікою, кахель, підїзд в ідеальному стані, консьєрж, в будинку власна інфраструктура. Транспорт: тролейбус №16,18,19, трамвай №15; будинок 2005 року, Н=3м, підїзди охайні, 2 ліфта, кодовий замок, консьєрж, фітнес-клуб, тенісні корти, парковка, затишний двір, поруч парк, магазин, ТЦ Квадрат, Ботанічний сад ім.Фоміна, ст.М"Університет" 15 хвилин, трамвай, дворівневий підземний паркінг.

Оренда, простора,двоповерхова квартира. Павлівська, 17.

Предлагается в аренду просторная 3-комнатная (104м2) квартира в новом доме, центр Киева, ул. Гоголевская 43 Шевченковский р-н ПЛАНИРОВКА - Кухня – студия - Спальня со своей ванной комнатой - 2 Вторая комната комплектуется под клиента - Ванна/душ и постирочная Полностью укомплектована мебелью, бытовой техникой и всем необходимым для комфортного проживания. Квартира кондиционирована, интернет, кабельное телевидение, бойлер. Круглосуточная охрана, подземный паркинг Этот жилой комплекс называют клубным домом, и это название как нельзя точно отражает ту презентабельность и комфорт, которую так ценят его жильцы и их гости. Экстерьер дома выполнен в стиле модерн с применением красного кирпича и тёплой элегантной палитры. Дополнительное утепление стен и технология «бесшумного пола» обеспечивают дополнительный уют и защищённость как от звуков, так и от колебаний температур внешней среды. До ближайшей станции метро «Лукьяновской» можно дойти пешком за 13-20 минут. Немного дальше, на расстоянии десятиминутной поездки на автомобиле, находятся ещё две станции – «Университет» и «Золотые ворота». Буквально через дорогу раскинулся небольшой красивый парк. Местная инфраструктура представлена ресторанами, кафе, детским садом, школами, фитнес-центрами, медицинскими учреждениями и магазинам с разнообразным ассортиментом товаров. Неподалёку находится большой кинотеатр «Киевская Русь», несколько исторических музеев, памятников архитектуры и других, не менее интересных достопримечательностей столицы.

Аренда 100м2, 3 -комнатная с паркоместом , аккамуляторы в квартире

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Гоголівська вул., 47

Актуально! Можливі перегляди! Здаю в оренду 3-кімнатну квартиру Златоустівська 16 Клубний будинок Панорамні вікна, оглядовий вид на центр міста У будинку 2 рівня підземний паркінг, закритий двір, майданчик. Поруч житлові комплекси з необхідною інфраструктурою та магазинами. Платна парковка. Великий хол з передпокою, спальня з панорамним балконом, дитяча, 2 санвузли, кухня – студія з великими вікнами та виходом на балкон. Кухня з технікою, кондиціонери 3 квартири на поверсі. Будинок заселений Парк, універмаг Україна, метро Лукянівка, Університет Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику, комісійні послуги 50% від суми оренди Мобільно відповім в Viber

Золотоустівська вул., 16

Оренда чудової двокімнатної квартири за адресою: Вул. Бульварно-Кудрявська, буд. 38. В квартирі роздільні кімнати та роздільний санвузол, великий засклений балкон, велика кухня. Всі вікна виходять у двір, дуже тиха місцевість. Будинок знаходиться в центрі Києва, чудова транспортна розвязка, "Сільпо", ТЦ Україна, Цирк, відділення банків, аптеки, ЖД Вокзал.

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 38

1к. Проспект Берестейский 12 (бывший проспект Победы). 5/9 эт.кирпичного дома. 34/17/7. М. Университет 20мин ходьбы, или проехать 3 остановки. Диван, стенка, сборная кухня. Шкаф-купе в прихожей. Холодильник, стиральная, микроволновка. Аренда 8700грн и коммунальные. Риэлтор.

Берестейський просп. (Перемоги), 12

Унікальний об`єкт на ринку нерухомості Києва! Простора 5-кімнатна квартира з якісним ремонтом, за адремою вулиця: Кониського (Тургенєвська) 45/49 Клубний будинок бізнес класу з цегли, з підземним паркінгом! 6-й поверх, площа: 323,2\215,0\14,1; Чудове, просторе планування! Світлий просторий зал. Квартира обладнана всім необхідним: кухня поєднана з їдальнею. Чотири спальні кімнати, чотири санвузли, в т.ч. сауна. Зроблений якісний ремонт, на підлозі паркет, комплектація під клієнта! Центральне опалення та гаряча вода, а також автономний обігрів води. Три балкона, одна лоджія. Якісний ремонт, мебльована, шафи-купе, дубовий паркет, кондиціонери. Квартира займає цілий поверх без сусідів. Відмінно розвинена інфраструктура. Цілодобова охорона. Паркомісце входить у вартість. Консьєрж. Зручна транспортна розвязка. Ціна: 3 000 USD/місяць

NEW! 5-кім. Тургеневська (Конинського) 45/49,  (Центр, Павлівська)

Терміново Вільна Метро Університет Метро Вокзальна Цирк. Площа Перемоги Вул Золотоустівська 4 Терміново Реальна Вільна Метро Метро Університет Вокзальна площа Перемоги Житлові кімнати: 20, 15, 14 м2, кімнати роздільні, с / в роздільний. Поверх :6/12 В квартирі є все для проживання. Дивани два Ліжко Шафи 2 кондиціонера Холодильник Пральна машина Бойлер Балкон Броньовані двері Чудова локація для життя поряд вся інфраструктура, Метро, Вокзальна, Університет магазини, школо, садочок. Квартира вільна, швидке заселення. Всі фото реальні з квартири. Агентство Прохання писати або телефонувати за тел. О63 7О9 69 79 на Viber/Telegram/ WhatsApp та приходьте на перегляд. Валентина Ціна 19 000 грн.

Золотоустівська вул., 4

Пропонується для орендипростора двокімнатна квартира в клубному будинку за адресою: вул. Кониського (Тургенівська), буд. 28-30-А. Загальна площа 150 кв.м. Розташована на 8 поверсі з 11. Планування: - спальня, - кабінет (дитяча кімната), - вітальня, - кухня, - 2 санвузли (один із ванною, інший із душем) - гардеробна, - 2 засклені балкони. Оздоблення у класичному стилі із застосуванням дорогих матеріалів. Квартира повністю укомплектована меблями і обладнана усією необхідною побутовою технікою від світових провідних виробників. У кожній кімнаті встановлені кондиціонери. Велика кількість місць для зберігання речей. За окрему плату доступне паркомісце у підземному паркінгу. У будинку охорона та відео-спостереження. Презентабельна вхідна група, підземний паркінг, консєрж, гостьова парковка. Квартира вільна до доступна до заселення. Без комісії. Співпрацюю із колегами.

можна з тваринами
Олександра Кониського вул. (Тургенєвська), 28-30А

Пропонується світла, простора 2-кімнатна квартира в центрі міста, Шевченківський район біля історичного району Золоті Ворота. -Загальна площа 120м2, кухня, велика вітальня, світла спальня, 2 с. Багато місць для зберігання речей. - У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: інтернет, телевізори, кондиціонери, духова шафа, мікрохвильова піч, бойлер (можна перемикати на централізоване), тепла підлога, сан. техніка Європа, очищувач води осмос, помякшувач води, 2 холодильники, 2 морозильні камери, посудомийна машина, сигналізація на квартирі. - Знаходиться на 13 поверсі 21-поверхового будинку, тихий закритий двір, консьєрж. - Можлива оплата безготівково ФОП 3 групи, розглядаємо з собаками (маленькими).

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 50а

Пропонується світла, простора 2-кімнатна квартира в центрі міста, Шевченківський район біля історичного району Золоті Ворота. -Загальна площа 80м2, кухня, велика вітальня, світла спальня, 2 с. - У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: інтернет, телевізори, кондиціонери, духова шафа, бойлер (можна перемикати на централізоване), тепла підлога. - Знаходиться на 4 поверсі 21-поверхового будинку, тихий закритий двір, консьєрж. - Можлива оплата безготівково ФОП 3 групи, без тварин.

Дмитрівська вул., 75

Історичний центр. Царський дім Товщина стін майже метр, висота стелі 3.7 метри, є ліфт. Розвинута інфраструктура: поруч Галицька площа, цирк, універмаг "Україна". У дворі є укриття.

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 43

Здається 2 кімнатна .стильна квартира з ДИЗАЙНЕРСЬКИМ РЕМОНТОМ в Шевченківському районі по вуд. Дмитрівська 45 Квартиру можливо дивитися та поселитися ЛИШЕ З 1 Серпня!!! Код квартири - #25890039 • 7 поверх з 10. • панорамні вікна • охорона території • консерж. • 2 санвузла • підземний та гостьовий паркінг, • вантажний ліфт . У квартирі: • кухня; • варильна поверхня • духова шафа • диван; • двоспальне ліжко • кондиціонер • пральна машина; • посудомийна машина; • телевізор • холодильник. • бойлер • Wi-Fi, Швидкісний інтернет • душова кабіна • ванна • пилосос Шикарна та світла квартира - студія 67 кв м . майже в самому центрі міста! Велика кухня студія . Два сан вузли( один гостьовий з душовою кабіною та бойлером . другий- поруч з просторою спальнею ) .Квартира укомплектована побутовою технікою, зручними меблями та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Є підземний та гостьовий паркінг в будинку, Піша доступність до метро. Дуже вдала локація ( через дорогу знаходиться садочок . школа .сквер для відпочинку.) В будинку є охорона. Зручна транспортна розвязка . Можливо з тваринами та дітьми. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Дмитрівська вул., 45

Здам класну квартиру в цегляному будинку в центрі, вул. Тургенівська, близько цирк, метро Університет, метро Лукянівська. В квартирі 2і спальні і кухня -гостина, 3ри санвузли, балкон. Всі меблі в кімнатах з дерева. Кварртира з меблями і технікою. В дворі є паркомісце.. Двір закритого типу, на воротах охоронець.Звоніть!

Олександра Кониського вул. (Тургенєвська), 52-58

Оренда сучасної 2-х кімнатної квартири по вул. Дмитрівська 69, Шевченківський район. Площа 80/41/16 кв. м. 20-й поверх 24-х поверхового будинку. Цегляний будинок 2009 року. Кімнати роздільні 25 і 16 кв. м. Квартира з якісним сучасним ремонтом, повністю мебльована: двоспальне ліжко, розкладний диван, містка шафа-купе. Укомплектована побутовою технікою: 3 плазмових телевізора, пральна машина, посудомийна машина, духова шафа, склокерамічна варильна поверхня, електрочайник, мікрохвильова піч, холодильник, пилосос, праска., 2 кондиціонери, лічильники води та індивідуальний лічильник на опалення, регулюється температура радіаторів, що значно зменшує оплату за опалення. Кабельне телебачення, інтернет Wi-fi. Презентабельне парадне, працює консьєрж. Три ліфта, включаючи вантажний. Цілодобове відеоспостереження. Доглянутий двір з дитячим майданчиком.. Підземний і наземний паркінг. Фітнес-клуби, кінотеатр, торговий центр, супермаркети, кафе, ресторани. Метро Лукянівська 10 хвилин пішки. Оплата перший та гарантійний місяць. Додатково сплачуються комунальні послуги. Комісія Агенції Нерухомості Київський Ріелтор 50% одноразово. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-560-081-LX. Олександр Бережних, +38**************96.

Оренда 2-х кімн. квартири по вул. Дмитрівська 69. м.Лукянівська

АКТУАЛЬНО! Центр! Площадь Победы! Университет! Золотые Ворота! Вокзальная! ТРЦ "Украина" Ул. Дмитриевская 13-А - это хороший дом в востребованном месте. Просторная, функциональная 4-комнатная квартира. Хороший ремонт. Квартира полностью меблирована, вся необходимая бытовая техника, встроенная кухня с бытовой техникой, гардеробная, шкафы-купе, постирочная-кладовая, кондиционирование, теплый пол, 2 с/у(ванна, душ. есть бойлер). Спутниковое ТВ, WI-FI. Развита инфраструктура: супермаркеты, магазины, кафе, рестораны, кофейни, обменные пункты, салоны красоты, банки, Новая Почта... Возле дома ТРЦ "Украина"(с бутиками, кинотеатром, супермаркетом, фаст-футами и т.д. ) Метро "Университет", "Золотые Ворота", "Вокзальная"

Дмитрівська вул., 13а

Пропонується до довготривалої оренди, світла 2-х кімнатна квартира з хорошим ремонтом. Планування: кухня, дві кімнати, санвузол сумісний з ванною. Квартира тепла. Підлога: в кімнатах паркет, кухня та санвузол - плитка. Квартира з вбудованою кухнею, в кімнаті шафа-купе, двоспальне ліжко, диван. Встановлено кондиціонер, бойлер. Є холодильник, пральна машина, витяжка. Встановлено лічильники на воду. Сталінка 1957р з ліфтом! Ціна Оренди 650€

можна з тваринами
Січових Стрільців вул. (Артема), 79

Пропозиція в оренду 5-тикімнатної квартири з дизайнерським ремонтом, де все продумано для найкомфортнішого життя. Шевченківський Центр, вулиця Полтавська 10, ЖК Златоустівський. Простора квартира з двома дитячими кімнатами, спальнею, є кабінет, вітальня, кухня та ігрова зона ( зимовий сад або зона відпочинку ), 2 санвузли. Маються всі необхідні меблі та техніка. Зачинений поверх, консєрж, в дворі дитячий майданчик. Місцерозташування будинку найзручніше. Розвинена інфраструктура, супермаркети, банки, пошта, аптеки, кафе та ресторани. У вартість включено місце в підземному паркінгу. 1700дол Без комісії +3806675358тринадцять +38097412450шість Наталія

Полтавська вул., 10

Дмитрівська 82, Шевченківський район, новий будинок, 5 эт, 74.3 пл, зроблено якісний євроремонт, нові меблі та техніка, висота стелі 3 м. Лічильники на тепло та воду, бойлер, пральна машина, посудмійна машина, Індукційна плита, холодильник, мікрохвильова піч, два телевізора. Квартира світла, ремонт робили для себе . Дубові меблі, гарна сантехніка (Duravit та Hansgrohe) Вікна у двір. Є комора, парковка біля будинку. Консьєрж, закритий двір, ОСББ. Перегляди за домовленістю. Заселення з 26 липня. Комісія 50%

Дмитрівська 82 оренда 2-х кім 75 м заселення з 26 .07

Пропоную в оренду стильну квартиру з дизайнерським ремонтом в ЖК Хоффманн Хаус в центральній частині міста. Є все необхідне для комфортного проживання. Ліжко розміру king-size, ортопедичний матрац, велика шафа із дзеркальними дверями, робоче місце. Панорамні вікна виходять у двір. В обох кімнатах кондиціонери. Є бойлер, домофон. У будинку цілодобова охорона, сучасні ліфти, поштомати, на 7-му поверсі зона для відпочинку При відключенні світла є вода та опалення У пішій доступності м. Лукьянівська, Вокзальна. Поруч магазин Дари моря, ТЦ Україна

Золотоустівська вул., 34

Трикімнатна квартира площею 80 м2 в клубному будинку Hoffmann House. 15 поверх з 25. Презентабельна вхідна група. Цілодобова охорона прямо в парадному. Будинок розташований на тихій та сучасній вулиці Золотоустівській, за 3 хвилини ходьби від Цирку, за 20 хвилин ходьби від Золотих воріт між метро Університет та метро Лукянівська. У будинку є 2 затишні кафе та продуктовий магазин Дари Моря. За одну хвилину знаходяться клініка Мед-Сіті та Оксфордська медична клініка. Сільпо, Новус, Wine Time, Чорноморка, універмаг Україна знаходяться в декількох хвилинах ходьби. Sport life знаходиться за 15 хвилин. За 2 хвилини ходьби від будинку Пушкінська гімназія. Дитячі садки. Квартира розділена на 3 зони: Кухня-вітальня Окрема гостьова кімната Спальня. Квартира була відремонтована в 2023 році. Стіни у всій квартирі від Roberto Cavalli. Італійські меблі з магазина Rim фабрики Cattelan, Calligaris, Natuzzi. Нова техніка в кухні. Система очищення води, подрібнювач харчових відходів. Електричні штори з будильником. 3 кондиціонери, 3 телевізори. У вітальні та гостьовій кімнаті є італійські дивани з механізмами "книжка" з повноцінними спальними місцями, нішами для зберігання подушок та білизни. ТАКОЖ КВАРТИРА ОБЛАДНАНА ІНВЕРТОРНИМ ГЕНЕРАТОРОМ НА 5 кВт (майже 20 годин живлення всієї квартири!) Є можливість орендувати паркомісце - вартість 100$!

Золотоустівська вул., 34

Пропонується в оренду затишна 2-кімнатна квартира на Золотоустівська вул., 10 - 12, Центр. Квартира повністю оснащена побутовою технікою (пральна машина, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, чайник, праска, пилосос), системою кондиціювання. Всі кімнати мебльовані, багато місця для зберігання. Жити в центрі Києва – це мати все поруч: ТРЦ Україна, кавярні, ресторани і магазини, в пішій доступності школи, дитячі садочки, оздоровчі центри, бутіки, спортзали, супермаркети, Національного цирку України. Зручне транспортне сполучення забезпечує швидкий доступ до будь-якої точки міста, метро Лук’янівська, Вокзальна в пішій доступності. В будинку є підземний паркінг! Ціна 20000грн/міс+комунальні+застава 20000 грн+50% комісія Можна з маленькими Улюбленцями!

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 10 - 12
1 - 24 з 96 результатів

Популярні запити