Здам в довготривалу оренду 1-кімнатну квартиру по вул. Райдужна, 4. Квартира розташована на 2-му поверсі. Простора та чиста, повністю мебльована, з наявністю всієї необхідної побутової техніки. Переваги розташування: Поруч живописне озеро Райдужне. У безпосередній близькості супермаркети, зупинки громадського транспорту та міської електрички. Зручний доїзд до станцій метро Почайна, Дарниця та Лівобережна — всього 15 хвилин. Ціна: 11 000 грн + комунальні послуги. Квартира підходить для 1-2 людей. Звертайтеся для отримання додаткової інформації та перегляду!

Райдужна вул., 4

Оренда 2 кімн квартири, вул. Вершигори 3. Кімнати роздільні дві, кухня(газова плита, холодильник, пральна машина), санвузол роздільний, є бойлер. Розвинена інфраструктура мікрорайону, зручна транспортна розвязка. Комісія 50%. Пишіть Телеграм або Вайбер.

Оренда 2 кімн, вул. Вершигори 3, Райдужний

Чудова квартира в прекрасному місті! Дуже тепло в зимку! Квартира чиста, охайна, затишна, простора, в ній є все для життя і навіть більше) Охайний двір та підʼїзд, новий ліфт. Кондиціонер, пральна машинка, мікрохвильова піч, електро чайник, холодильник. Металопластикові вікна, великий балкон (як маленька кімната) Тихий двір. Поруч озера (15 хв пішки), зупинка під будинком, автобуси і маршрутки до метро (10-15 хв). Поруч магазини (Сільпо, Аврора) і ярмарка. Ходить трамвай до міської електрички. Ціна 12 500 грн, можливий торг.

Квартира 2к, 3/9, вул. Вершигори, Райдужний

Оренда три кімнатної квартири,, кімнати окремі. Будинок розташований у зеленій зоні, поруч супермаркет Сільпо. Гарна транспортна розвязка, 15 хвилин міським транспортом до метро Почайна.

можна з тваринами
Вершигори Петра вул., 3

На Райдужному, по вулиці Вершигори 5а в довгострокову оренду здається двокімнатна квартира. + Квартира знаходиться на третьому поверсі дев’ятиповерхового будинку. + В квартиру заведено газ Ці дві переваги особливо цінні в умовах сьогодення. + В квартирі є побутова техніка і меблі, які необхідні для комфортного життя. + Магазини, аптеки, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту в пішій доступності. Щоб дізнатись більше дзвоніть і приходьте на перегляд.

Вершигори Петра вул., 5а

Квартира укоплектована всіма необхідними меблями , вбудована кухня з усіею нобхідною технікою: газова плита, холодильник, пральна машина, санвузол роздільний, охайний підїзд, зручна транспортна розвязка, розвинута інфраструктура.

Вершигори Петра вул., 7а

Дніпровський район, масив райдужний, вулиця Райдужна 3Б, 3х кімнатна квартира на 3м поверсі, будинок панельний, але в зимку квартира тепла,а літом вокруг вікон зелено і не жарко, загальна площа квартири 60 метрів, кухня 7 метрів, 3 кімнати, дві роздільних та одна прохідна ,роздільні 10 і 15 м.кв,прохідна 17 м.кв,засклена лоджія з кімнати 15 м.кв,меблі в кімнатах набірна,в кухні меблі нові,пральна машина автомат,сан вузли в хорошому стані,є комора.Перевага квартири у тому,що це 3 поверх, при відключенні світла немає проблем підніматися, можна ставити машину під вікнами, місця вистачає. Поряд з будинком красиве, чисте озеро, люди купаються, засмагають.Оплата при заселенні за перший і останній місяць, плюс ріелтору 50 відсотків, комуналку оплачує, хто знімає.

можна з тваринами
Райдужна вул., 3б

Популярні запити